• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket 2021 de gebelik düşünenlerrr

oykuasel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
252
103
53
30
Bu ay gebelik planlamıştık ama coronanın gebelikte geçirme riskine karşılık korkuyoruz. 1 düşük ve bir boş gebeliğim oldu . Pıhtılaşma problemim var . Daha temkinli yaklaşıyorum dolasıyla. Önerilerinizi bekliyorum kızlarr..😔

Benimde pıhtılaşma problemim var.hamilelikte kan sulandırıcı kullanıyorum. Şuan yine istiyorim bebek.coronadan korkuyorum ama yinede korunmuyorim.zaten olmuyor:(

Kızlar bende allah kısmet ederse 2021 yılının Nisan Mayıs ayı gibi gebelik planlıyorum kilo vermem gerekiyor ve nisana kadar 3 4 ayda anca kilo veririm yaklaşık 18 kilo fazlam var

Benimde pıhtılaşma problemim var.hamilelikte kan sulandırıcı kullanıyorum. Şuan yine istiyorim bebek.coronadan korkuyorum ama yinede korunmuyorim.zaten olmuyor:KK43:
Kan sulandırıcı iğne mi kullanıyorsun ? Ben başlamadım henüz başlamalımıydım ? Korunmayı bıraktık bizde bu ay

Kan sulandırıcı iğne mi kullanıyorsun ? Ben başlamadım henüz başlamalımıydım ? Korunmayı bıraktık bizde bu ay
Hamile kalmadan önce hap başlıyor doktr. Hamile kaldığımızı öğrendiğimiz andan itibaren de doğuma kadar iğneye devam ediyoruz

Back
X