Anket 2021 de gebelik düşünenlerrr

oykuasel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
252
103
53
30
Bu ay gebelik planlamıştık ama coronanın gebelikte geçirme riskine karşılık korkuyoruz. 1 düşük ve bir boş gebeliğim oldu . Pıhtılaşma problemim var . Daha temkinli yaklaşıyorum dolasıyla. Önerilerinizi bekliyorum kızlarr..

Benimde pıhtılaşma problemim var.hamilelikte kan sulandırıcı kullanıyorum. Şuan yine istiyorim bebek.coronadan korkuyorum ama yinede korunmuyorim.zaten olmuyor

Kızlar bende allah kısmet ederse 2021 yılının Nisan Mayıs ayı gibi gebelik planlıyorum kilo vermem gerekiyor ve nisana kadar 3 4 ayda anca kilo veririm yaklaşık 18 kilo fazlam var

Benimde pıhtılaşma problemim var.hamilelikte kan sulandırıcı kullanıyorum. Şuan yine istiyorim bebek.coronadan korkuyorum ama yinede korunmuyorim.zaten olmuyor
Kan sulandırıcı iğne mi kullanıyorsun ? Ben başlamadım henüz başlamalımıydım ? Korunmayı bıraktık bizde bu ay

Kan sulandırıcı iğne mi kullanıyorsun ? Ben başlamadım henüz başlamalımıydım ? Korunmayı bıraktık bizde bu ay
Hamile kalmadan önce hap başlıyor doktr. Hamile kaldığımızı öğrendiğimiz andan itibaren de doğuma kadar iğneye devam ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…