Tabi tabi muhakkak veririmValla sorma benim de hiç fikrim olmuyor ovulasyon testiyle bile anlayamıyorum çoğu zaman tahminlerle akıntıya göre falan birşeyler anlamaya çalışıyoruminşallah sorun olmaz canım işe yarar bana da haber verirsin
İnslalah hayırlı sonuçlar alirsinizHay Allah.. bende içiyorum simdi ancak pco oldugum için ne zaman yumurtluyorum ni fikrim yok. Simdi 28 günden hesaplarsam adetimi, 15 şubatta olmam lazım. Dünden beri de içmeyi başladım. Günde bir kez deniyorum bendE, umarım sorun teşkil etmez ✌
İnşallahİnslalah hayırlı sonuçlar alirsiniz
Canım naptın varmı hiç belirtin falanİnşallahhepimiz alalım
Bugun kadın doğuma randevum var. Cumartesiden beri kahve lekelenme yaşıyorum, adet tarihin 15 şubat( 28 günlük donguyu baz alırsam) arada pembe de geldi dün sabah. Soğan suyu içiyordum, korktum acaba mı deyip bıraktım. Bugun bi göstereceğim. Fakat hamilelik oldugunu düşünmüyorum yaCanım naptın varmı hiç belirtin falan
İnşallah vardır canim şimdi Kur'an okicam sana da dua ederim Rabbim hayırlı Salih evlatlar versin inşallahBugun kadın doğuma randevum var. Cumartesiden beri kahve lekelenme yaşıyorum, adet tarihin 15 şubat( 28 günlük donguyu baz alırsam) arada pembe de geldi dün sabah. Soğan suyu içiyordum, korktum acaba mı deyip bıraktım. Bugun bi göstereceğim. Fakat hamilelik oldugunu düşünmüyorum ya
Ya cok teşekkür ederim, böyle düşünmeniz bişe güzel bişey. Allah razı olsun, hepimizin dileği gerçekleşsin umarımİnşallah vardır canim şimdi Kur'an okicam sana da dua ederim Rabbim hayırlı Salih evlatlar versin inşallah
İnşallah inşallah canım benimYa cok teşekkür ederim, böyle düşünmeniz bişe güzel bişey. Allah razı olsun, hepimizin dileği gerçekleşsin umarım
Çıktımı sonuçların canimYa cok teşekkür ederim, böyle düşünmeniz bişe güzel bişey. Allah razı olsun, hepimizin dileği gerçekleşsin umarım
Soğan kürünün nasıl bir etkisi oluyor kadınlarda?Bugun kadın doğuma randevum var. Cumartesiden beri kahve lekelenme yaşıyorum, adet tarihin 15 şubat( 28 günlük donguyu baz alırsam) arada pembe de geldi dün sabah. Soğan suyu içiyordum, korktum acaba mı deyip bıraktım. Bugun bi göstereceğim. Fakat hamilelik oldugunu düşünmüyorum ya
Çıktı, adet dönemindeyim gözüküyor ancak adet gibi kırmızı kırmızı değil. Hormonlarım bozuk çıktı, geciktirici verdi. Onu kullanıp adet gördükten 10 gün sonra gidip yumurtlama için gün verecekÇıktımı sonuçların canim
Adet dönemini getirdiği soyleniyor, ancak bugunkü doktorum bunu yapmamam gerektiğini soyledi.Soğan kürünün nasıl bir etkisi oluyor kadınlarda?
Ben kullanmadim hiçSoğan kürünün nasıl bir etkisi oluyor kadınlarda?
Hakkında hayırlısı olsun canım ama adet gibi değil diyosun biraz daha mı beklesen bide sen soğan suyunu neden yumurtlama olduktan sonra biraksaydin keskeÇıktı, adet dönemindeyim gözüküyor ancak adet gibi kırmızı kırmızı değil. Hormonlarım bozuk çıktı, geciktirici verdi. Onu kullanıp adet gördükten 10 gün sonra gidip yumurtlama için gün verecekHayırlısı olur herşeyin umarım
Doktorlar zaten pek bitkisel şeyleri onermiyolar çünkü işleri ne gelmiyorAdet dönemini getirdiği soyleniyor, ancak bugunkü doktorum bunu yapmamam gerektiğini soyledi.
Galiba.. bilemedim hormonlarım bozuldu diye yine keyfisizmDoktorlar zaten pek bitkisel şeyleri onermiyolar çünkü işleri ne gelmiyor
Herşey bir imtihan canim buda bizim imtihanımiz yoksa herşey Allah'ın emrinde ol derse olur tıpkı senin ifade ettigin sekinde bak biz pkoya bağlıyoruz olmuyor die ama senin ilk ay olmuş İnşallah evladın salihlerden olur Rabbim saklikla kucağına almayı nasip etsin canimmKızlar pko hamile kalmaya net bir şekilde engel değil. Çikolata kisti vs gibi.
Bende de pko var, belirtim saç dökülmesi dışında yok. Kilo yok adet duzensizligi yok.
Evlendikten sonra 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım korunma amaçlı. Bıraktığım ay hamile kaldım.
Umutsuz olmayın diye yazdım.
İnşallah canim.Herşey bir imtihan canim buda bizim imtihanımiz yoksa herşey Allah'ın emrinde ol derse olur tıpkı senin ifade ettigin sekinde bak biz pkoya bağlıyoruz olmuyor die ama senin ilk ay olmuş İnşallah evladın salihlerden olur Rabbim saklikla kucağına almayı nasip etsin canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?