Gebeliğe Hazırlık 2021 de çocuk isteyen pkolular denediğiniz bitkisel kürler hakkında bilgi verirmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğal e vitamini hangisini aldınız bilgi verir misiniz?

Evicap 200 ml den saraçoglu tavsiye ediyo bunların 100lük bide 400lük olanı var ama Saraçoğlu 200 Luk olanı öneriyor eşim hergun bir tane içiyor sizde deneyin bı zararı yok sonuçta
Doğal mı evicap? Solgar vs diğer markalar nasıl? Eczaneden mi alıyorsunuz

Soğan kürüyle ben 3.ayda hamile kalmıştım 1 yıldır istiyordum ama 8.haftada kalbi durdu malesef. Döngü sürelerim 40 45 gün normalde uzun yani. Hatta bi ara 60 günlere çıkmıştı bu soğan kürü ve vajinal arındırıcı buhar banyosu ile 35 40 günlere kadar düşürebilmiştim. Sonra da hamile kalmıştım. Düşüğün üstünden 3 ay geçti yine soğan kürü ve buhar banyosu yaptım. Bu ay inşallah tekrar hamile kalabilirim. Ovulasyon testiyle takip ediyorum fakat bazen test çizgisi daha koyu çıkmadan silikleşiyor yumurtluyor muyum emin olamıyorum. Bakalım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah

Aminn inşallah canim

Sperm sayısında mı fark var? Libido artışı mı yoksa farkı nasıl anlıyorsunuz?
Valla canım şöyle anlatım sonuçta açık olmak bı nevi sizede etkili olmak demek. İlişkiden sonra gelen akıntı önceden çok sıvı şekildeydi ama şimdi renkli bezle silip bakıyorum üzerinde böyle kuzuk küçük pihtilar var çok dikkatimi çekti ordan anladim

Soğan kürünü ne kadar uyguluyorsunuz acaba?

İlişkiden sonra 20 dk falan ayaklarım yukarda yatıyorum sonrasında kalkarken evet akıyor farkediyorum ama dikkat etmedim pek.

Soğan kürünü ne kadar uyguluyorsunuz acaba?
İlk ay 15 gün uygulamıştım sonraki aylar 10 gün diyordu 10 gün yaptım. Günde 2 kere sabah akşam yemek yemeden 15 dk önce aç karnına içmek gerekiyor ben çalıştığım için akşamları yaptım sadece. Yalnız yumurtlamadan sonra yapmamak gerekiyor gebelik deniyorsanız. Ben zaten geç yumurtladığım için tam gününe göre yaptım ama 28 günde bir adet oluyorsanız 12.günden sonra yapmayın garanti olsun derim ben. Tabi yine de siz bilirsiniz.

Hay Allah.. bende içiyorum simdi ancak pco oldugum için ne zaman yumurtluyorum ni fikrim yok. Simdi 28 günden hesaplarsam adetimi, 15 şubatta olmam lazım. Dünden beri de içmeyi başladım. Günde bir kez deniyorum bendE, umarım sorun teşkil etmez ✌

Valla sorma benim de hiç fikrim olmuyor ovulasyon testiyle bile anlayamıyorum çoğu zaman tahminlerle akıntıya göre falan birşeyler anlamaya çalışıyorum inşallah sorun olmaz canım işe yarar bana da haber verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…