Kan şekeri oynuyodur belki. Şimdilik nasıl engelliyebiliyosan öyle engelle. Allah korusun bayılma filan olmasın.Kızlar ben hamilelikten önce diyete başlamıştım, ekmek yemiyorum, sabah kahvaltısından 1 saat sonra ayağa kalktığımda başım dönüyor, tıka basa yemezsem geçmiyor, akşam baş dönmesi olmuyor pek. Niye böyle oluyor ki, doktora da 1 hafta sonra randevum
Kızlar merhaba
Ben de Aralık annesi olacağım inşallah. Bugün keseyi gördüm
Pazartesi 2342 çıkmıştı bugün tekrar kan vermedimKan değerin kaç?
Ayben cuma gideceğim canım.
Benim hesaplarıma göre bugün bu civardadır benimki daha. Yani cuma seninki kadar filan kese görürüm sanırım.Pazartesi 2342 çıkmıştı bugün tekrar kan vermedim
Vajinal mı şeyapsam diyom yaaKalp atışını duyman çok olası senin
Aaaay hadi ilk “kalp atışını duydum” yorumu gelsin de hepimize uğur getirsin
Vajinal mı şeyapsam diyom yaa
Bebişim ne tırsması en güvendigim alet o.Aaay yap ya valla. Tırsıyosan bile sık dişini, zaten anlık bişey o alet girene kadarsonra rahatlıyosun. Yap yap, duyarsın kız belki
Bebişim ne tırsması en güvendigim alet o.
Ya ne biliim. Vajinal progestan atıyom ordan mı baksın karından mı baksın hangisi daha iyi olur.ahahahahaNe düşünüyosun o zaman “acaba” diye şekerim
Ya ne biliim. Vajinal progestan atıyom ordan mı baksın karından mı baksın hangisi daha iyi olur.
Doğaçlama karar verecem sanırım.Kalbinden geçeni yap
Bu benim normal halim.Ben çok tuvalete çıkıyorum ya..
İdrara..
Sabah, öğle, akşam, gece uykudan uyanıp..
Sürekli
Allah korusun. İnternette olabilir yazıyor. Sizde de var mı diye merak ettimKan şekeri oynuyodur belki. Şimdilik nasıl engelliyebiliyosan öyle engelle. Allah korusun bayılma filan olmasın.
Ben de öyleyimBen çok tuvalete çıkıyorum ya..
İdrara..
Sabah, öğle, akşam, gece uykudan uyanıp..
Sürekli
Bende yok canım.Allah korusun. İnternette olabilir yazıyor. Sizde de var mı diye merak ettim
Ben de öyleyim
Yolumuz uzun. Henüz pek gelişme yok burda. Toplaşıyoruz iste haberi alanlar.2 tane sayfa olunca böyle oluyor, burayı uzun zamandır takip etmediğimi fark ettim
Yolumuz uzun. Henüz pek gelişme yok burda. Toplaşıyoruz iste haberi alanlar.