İnşAllah görürüzYok yok kanda pozirifi görüp doluştuk. Çoğunluk kese gormedi daha.
Hala hayatta olmanız mucizeİkizlerim bebekken bir ara 2-3 ay boyunca sabah 4 uyanıyorlarlardı. Hazırlamaya çalışıyorlar şimdiden sizleri
Bugün yaptırdım bende kanı 502 çıktı ama bidaha ver demedi cuma günü napsam kiYok yok kanda pozirifi görüp doluştuk. Çoğunluk kese gormedi daha.
Sen de ver cuma. Herkes versin 2.ye önce burda biz emin olalım sağlıklı artıştan.Bugün yaptırdım bende kanı 502 çıktı ama bidaha ver demedi cuma günü napsam ki
Ben yarın arayıp diyim bi yine geleyim mi diye belki unutmuşlardır söylemeyiSen de ver cuma. Herkes versin 2.ye önce burda biz emin olalım sağlıklı artıştan.şaka şaka senin bi hayli yüksek sen direkt keseye git.
De hadi bakalım ne diyecekler.Ben yarın arayıp diyim bi yine geleyim mi diye belki unutmuşlardır söylemeyi
BakalımmmmDe hadi bakalım ne diyecekler.
Hoşgeldiiin. Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin.Kızlar merhaba
Ben de Aralık annesi olacağım inşallah. Bugün keseyi gördüm
Ne güzel haberler geliyo hep böyle olsun inşallaah hepimizinKızlar merhaba
Ben de Aralık annesi olacağım inşallah. Bugün keseyi gördüm
Bat günü 239, 4 gün sonrada 2814dü canım sonra bidaha ölçtürmedim. Endişe etme 2 kat artıyorsa ya da 2 ye yakın artıyorsa.Hayırlı olsunn sağlıkla gelsin inşallah bende 24 le öğrendim dün beta artışınız nasıldı endişeliyimm
Bat günü 239, 4 gün sonrada 2814dü canım sonra bidaha ölçtürmedim. Endişe etme 2 kat artıyorsa ya da 2 ye yakın artıyorsa.
Amin canım inşallah. Tahmini doğum zamanımız çok yakın. Benimki 7 Aralık. İnşallah her şey yolunda giderHoşgeldiiin. Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin.
YaaAmin canım inşallah. Tahmini doğum zamanımız çok yakın. Benimki 7 Aralık. İnşallah her şey yolunda gider
İnşallahNe güzel haberler geliyo hep böyle olsun inşallaah hepimizin
Sen gördün mü keseyiYaaFotoğrafını atar mısın kesenin sakıncası yoksa.
Ay minik susam. Mâşallah.Sen gördün mü keseyi
Yaa belki kalp atışını da duyarsınAy minik susam. Mâşallah.ben cuma gideceğim canım.
Kan değerin kaç?Yaa belki kalp atışını da duyarsınBen dayanamadım kendim test yaptıktan sonra bugün gittim hemen