- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Bugün adet günüm işte beklesem mi pazarı yarın versem miSen beklesen biz bekleyemeyiz.
Dün verdim 261.8 çıktı adete 1 gün vardıSon kan ne gündü kaç çıkmıştı bi hesaplayalım.
İyidir bence iyi düşünnnnKızlaaar test sonucum çıktı 48.2 normal mi düşük mü anlayamadım
Beşyüzküsür persembe desekDün verdim 261.8 çıktı adete 1 gün vardı
Hahaaaa tmmdırBeşyüzküsür persembe desek
Binküsür cumartesi desek
Ikibinküsür de pazartesi olur.
Taam izin verdim git vajinalden görünür.
Güzel güzel hayırlı olsun önemli olan 2 gün sonra 2 kat artmış olması.Kızlaaar test sonucum çıktı 48.2 normal mi düşük mü anlayamadım
Ayy yarın bende mi tekrar versem kan canım çektiBeşyüzküsür persembe desek
Binküsür cumartesi desek
Ikibinküsür de pazartesi olur.
Taam izin verdim git vajinalden görünür.
Gerek var mı aşkısı hesapladım yaa.Ayy yarın bende mi tekrar versem kan canım çekti
İnşallahGüzel güzel hayırlı olsun önemli olan 2 gün sonra 2 kat artmış olması.
Kızlaaar test sonucum çıktı 48.2 normal mi düşük mü anlayamadım
Hayirli olsun artar merk etme erken vermissin cnmDün verdim :) adetime 2 gün vardı erken gebelikte silik çizgi çıktı bende kan verdim betam 24.40 çıktı değer artar inşallah endişeliyim
TeşekkürlerrHayirli olsun artar merk etme erken vermissin cnm
Evet evet adet tarihim 12 nisan 2 gün sonra tekrar yaptırayım bakalımRegline daha 4 gün var di mi?
Gecikmen yokken çıkan sonuç bu. İyi bence
Teşekkür ederim Merve’cimdelidunya çiçeem gel.
İkizlerim bebekken bir ara 2-3 ay boyunca sabah 4 uyanıyorlarlardıAynıı bende öyleyim normalde uyku yapar ama ben hamile değilken kalkmak bilmezdim şimdi 9da cok rahat kalkıyorumama yinede 6 7 de kalkamam vallahh
Yok yok kanda pozirifi görüp doluştuk. Çoğunluk kese gormedi daha.Teşekkür ederim Merve’cim
Heyecan dorukta suan erken mi buraya gelmem için bilemedim