Kahvaltı yapalı 1.5 saat oldu ben birazdan acıkırım.Ben de hayatta 6 7 de kalkamazdım kendiliğimden uyanıyorum ya. Hayır o saatte işim de yok. Kahvaltı yapıyorum mecbur.Yapacak bir şey yoksa yemek yemek lazım sonuçta.
Ben 2. ara öğünü yaptım bile tabi o kadar erken kahvaltı yapınca. Migrostan kuru erik almıştım iştahla açtım ve hepsi çürümüş. Nasıl moralim bozuldu.Kahvaltı yapalı 1.5 saat oldu ben birazdan acıkırım.
Ben de yoğurt yiyecem galiba yulaf ezmeli.Ben 2. ara öğünü yaptım bile tabi o kadar erken kahvaltı yapınca. Migrostan kuru erik almıştım iştahla açtım ve hepsi çürümüş. Nasıl moralim bozuldu.
Sormayın kızlar. Ben de sürekli açım. Yemeği normalde ağır ağır, uyuşuk yerim. Bir yemek yiyişim var şimdi, kıtlıktan çıkmış gibi. Hapur hupur. Ağzımın bir an boş kalmasına tahammül edemiyorum. Kendimi tanıyamaz oldum.Kahvaltı yapalı 1.5 saat oldu ben birazdan acıkırım.
Dün yedim yedim yedim yani normalde o kadar gercekten yiyemem. Tamam dedim daha acıkmam. 2 saate her şey siliniyo sanki midemden.Sormayın kızlar. Ben de sürekli açım. Yemeği normalde ağır ağır, uyuşuk yerim. Bir yemek yiyişim var şimdi, kıtlıktan çıkmış gibi. Hapur hupur. Ağzımın bir an boş kalmasına tahammül edemiyorum. Kendimi tanıyamaz oldum.
Bu açlık, sürekli yeme isteği falan çok ilginç ya. Hani doyunca hiç böyle mutlu hissetmemiştim. İnsan doydum diye sevinir mi?Sormayın kızlar. Ben de sürekli açım. Yemeği normalde ağır ağır, uyuşuk yerim. Bir yemek yiyişim var şimdi, kıtlıktan çıkmış gibi. Hapur hupur. Ağzımın bir an boş kalmasına tahammül edemiyorum. Kendimi tanıyamaz oldum.
Dipsiz bir kuyuya döndü mideler. Bana da eşim nasıl hızlı yiyorsun öyle deyip duruyor. Normalde o yer bitirir beni beklerdi. Şimdi ondan önce silip süpürüyorum her şeyi hey yavrum heyyyy.Dün yedim yedim yedim yani normalde o kadar gercekten yiyemem. Tamam dedim daha acıkmam. 2 saate her şey siliniyo sanki midemden.
Bnde Türk kahvemi içiyorum ufak bi çikilata ileBen de yoğurt yiyecem galiba yulaf ezmeli.
Şifa olsun daha sağlikli beslenelim litfen.Bnde Türk kahvemi içiyorum ufak bi çikilata ile
Şifa olsun daha sağlikli beslenelim litfen.
Nickin gibi pufpuf çocuk doğuracanSabah hamur kızartması yiddiiimmm
Yediğin yemekler ilk 2 ay gitmiyor zaten bebeğe az yiyin sonra bak ben gibi davul gibi siseceksinuzŞifa olsun daha sağlikli beslenelim litfen.
Yerim seni davul.Yediğin yemekler ilk 2 ay gitmiyor zaten bebeğe az yiyin sonra bak ben gibi davul gibi siseceksinuz
Amin canimmm InsallahhhYerim seni davul.sağlıcakla gelsin de bebemiz şişerik napalım.
bu değerde kese gözükmedi mi ki bende 1000 üstü olsun giderim diye düüşünüyordumMerhabalar bende 1 hafta önce gitmiştim doktora beta HCG 1430 çıkmıştı bu hafta için gel dedi gözükür mü kese acaba
Hayırlı olsun evet kese gözükürMerhabalar bende 1 hafta önce gitmiştim doktora beta HCG 1430 çıkmıştı bu hafta için gel dedi gözükür mü kese acaba
Karından 3bin üstü olunca canım.bu değerde kese gözükmedi mi ki bende 1000 üstü olsun giderim diye düüşünüyordum
bu bekleyiş çok heyecanlı ya :)Karından 3bin üstü olunca canım.
Allah razı olsun belirtileriniz nasıl acaba benim göğüslerim inanılmaz büyüdü ve çok acıyorlar sağ taraf özellikle daha büyük geliyor sanki ve çok kasık ağrısı çekiyorum karnımın alt tarafında onun dışında hiç bir sıkıntı yok çok şükürHayırlı olsun evet kese gözükür
Ah sorma cuma kese günüm ya deliriyorum.bu bekleyiş çok heyecanlı ya :)