Cuma gideceğim canım öyle bir sey duymadım. Bana tüp bebek yaptırdığımda kesinlikle yasak dediler. Sevmem de zaten. Bazı doktorlar izin veriyo ama sor istersen. Ama bence gerek yok kafeine. Ne iş yapıyosun bilmiyorum ama aç susuz kalmamak lazım.
Folikasit olarak hangi markayi kullaniyorsunuz kizlar?
İnnateFolikasit olarak hangi markayi kullaniyorsunuz kizlar?
Çok da acıkıyoruz yav arada kaçıveriesin bir yerlereÖzel bir şirkette avukatım .acık ofis topluluk halindeyiz tek odadan olusyor ortam.
Ama artık depoda falan yicem bişeyler :))
Evet vala :)) Söylemicem bide kalp atışlarını duyuncaya kadarÇok da acıkıyoruz yav arada kaçıveriesin bir yerlere
Söyleme canım en mantıklısı.Evet vala :)) Söylemicem bide kalp atışlarını duyuncaya kadar
P.C diye adet takip takvimi var ordan aslında hamilelik hafta takibi güzel oluyoKız eklesen biz de görürüzbenim bugün 5+2 hesaplarıma göre.
Var benim tskip programlarım da yumurtlamam geç ondan eminim. O yuzden son reglden 3 gün sonra bence.P.C diye adet takip takvimi var ordan aslında hamilelik hafta takibi güzel oluyo
Paylaştığın için teşekkür ederiz canım ..Kızlar selam. Dün muayenemi oldum. Vajinal ultrason ile Kese gözüktü. 2 hafta sonra kalp atışı ve embriyo dedi. Bugün itibariyle 5+3 olmuşuz. Kese 5 mm. Gelişimi haftası ile uyumluymuş. Beta hiç ölçülmedi bende. Betamı öncesinde de öğrenemedim. Düşük riski çok az dedi. Yine de progestan vajinal fitil verdi. iMom omega multivitamin verdi. Günde 6 öğün az az yememi önerdi.
Kızlar bu arada 5. - 6. haftada doktor seçiminiz oldu mu ?
Beslenmede nelere dikkat ediyorsunuz ?
Kalsiyum ve folik asit şart onu biliyorum ama başka atladığımız bir şey olmasın bebiş açısından
Doktor kontrolüne ne zaman gitmemiz gerek devlet hastanesi mi özel mi tercih edeceksiniz ?
1.5 saat falan önce lavabo da çok hafif kan gördüm. Sağlık ocağı hemen 100 mt ilerde koştur koştur orayq gittim doktor sorun olacağını sanmıyorum artarsa kadın doğuma gidin dedi. Neredeyse 5 haftalık idrarda bile çıkıyor implantasyon olamaz diye düşüyorum. Ayakta durma mümkün olduğunca yat dedi. Var mı başına böyle bişey gelen?
Folikasit olarak hangi markayi kullaniyorsunuz kizlar?
merhaba hemşire arkadaşım tüp bebek yaptırmıştı. ilkinde tutmamıştı.ikincisinde onada önermişler. ikiz bebekleri öyle tutmuştu.banada öneriyo arkadaşım günde bir ananası btiriyordu :) herşeyin fazlası zarar tabi :)İnternettr yenmemesi gereken meyveler arasıda okudum ananası ama bilmyrum ne kdar doğru
Hahaaa hiç bişey iştaha vurmuyor BnmdeÜzdün. Bana da daş ye deseler kemirecem.
Ayy bnde sevmiyordum söyle güzel olgunlaşmış bol limonlu dene derimBen faydalı şeylere karşı oluyoring
Espri bi yana, cıkkkks sevmiyorum canım ben.
Ya her duyduğumu yapmak istiyom.Hahaaa hiç bişey iştaha vurmuyor Bnmde
Ya bn son 2 aydır diyetisyen kontrolünde diyet yapıyordum zaten kısıtlıydım şimdi nasıl olucak bilmiyorumYa her duyduğumu yapmak istiyom.
Folidoce bn 3 ay önceden başlamıştımFolikasit olarak hangi markayi kullaniyorsunuz kizlar?