2021 Aralık Anneleri

Kızlar bu arada 5. - 6. haftada doktor seçiminiz oldu mu ?
Beslenmede nelere dikkat ediyorsunuz ?
Kalsiyum ve folik asit şart onu biliyorum ama başka atladığımız bir şey olmasın bebiş açısından

Doktor kontrolüne ne zaman gitmemiz gerek devlet hastanesi mi özel mi tercih edeceksiniz ?

Özel. Hergün yumurta yogurt avakado fındık yiyorum. Bol salata yemeye calışıyorum. Bol su içiyorum. Çay sadece kahvaltıda 1 açık. Kahve yok. Abur cubur asla yok.

Özel. Hergün yumurta yogurt avakado fındık yiyorum. Bol salata yemeye calışıyorum. Bol su içiyorum. Çay sadece kahvaltıda 1 açık. Kahve yok. Abur cubur asla yok.

Kahve konusu baya zor olcak benim için
Birde calıştığım için ramazanda yeme içme nasıl olcak bilemedim .
Rabbim yol gösterir insalalh

Doktor kontrolüne gittin mi Merviş 7.haftadan önce bakmıyormuş ya doktor öyle duydum ama

Kanı nerede veriyorsun sağlık ocagında mı canım ?
yok kuzum acile gidiyorum kasıklarım ağrıyor felan diye hemen kan yapıyorlar sağlık ocağında yaptırdım sonuçları bi türlü çıkmadı birde beta değerime bakmamış gitmiş gebelik kan değerlerime bakmıştı. o yüzden acile gittim devlet hastanesine 1 2 saatte çıktı hep sonuçlarıama kadın doğuma gitmem lazım değerlerimin biraz yükselmesini bekliyorum cuma günü gidicem inşallah

Ayy bende yarın acile bi gideyim bariii
Kadın dogum için devlete mi gitmeyi düşünyorsun peki

Cuma gideceğim canım öyle bir sey duymadım. Bana tüp bebek yaptırdığımda kesinlikle yasak dediler. Sevmem de zaten. Bazı doktorlar izin veriyo ama sor istersen. Ama bence gerek yok kafeine. Ne iş yapıyosun bilmiyorum ama aç susuz kalmamak lazım.

Ben 1aydir kahve icmiyorum doktorum yasaklamisti hamile kalmadan once ama cay icin birsey dwmmeisti gunde 4 5 bardak iciyorum cok mu ya

1.5 saat falan önce lavabo da çok hafif kan gördüm. Sağlık ocağı hemen 100 mt ilerde koştur koştur orayq gittim doktor sorun olacağını sanmıyorum artarsa kadın doğuma gidin dedi. Neredeyse 5 haftalık idrarda bile çıkıyor implantasyon olamaz diye düşüyorum. Ayakta durma mümkün olduğunca yat dedi. Var mı başına böyle bişey gelen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…