Kapakları kaynatiyorum.Deforme görürsem değiştiriyorum kapak çok.Her seferinde yeni kapak kullanmak gerekmez mi?
Son cümleni geri al bence, çabucak büyüyecekler ve açıp açıp bu hallerini izleyeceksiniz. keşke daha çok sevseydik diyeceksiniz. Zaman makinem olsa ilk çocuğumun bebekliğine gider, onu doya doya severdim. Büyüdüğünde fark ettim ki sevmeye doyamamışım onu. Sonrakileri tadını çıkara çıkara büyütmeye çalışıyorum.
İşte düşün Bnm ki 2 aydır öyleBizimki de sıralıyor da sürekli de düşüyor. Hiçbir iş yapamıyor ama yoruluyorumAğzı kanadı bugün dolaba çarptı. Emekleme kısmı güzeldi aslında birden yürüseler ya ondan sonra
Benim kızda elini bırakıp ayakta duruyo adım atamadı dahaİşte düşün Bnm ki 2 aydır öylekafayı vurmadık yer kalmadı
Dün elini bırakıp iki adım attı koşacak yakında çok aceleci yavhalbuki dönmeyi de en son becerendi hızlı açıldı
Yaaa maşallah bence çok az kaldı yürümesine karameliminİşte düşün Bnm ki 2 aydır öylekafayı vurmadık yer kalmadı
Dün elini bırakıp iki adım attı koşacak yakında çok aceleci yavhalbuki dönmeyi de en son becerendi hızlı açıldı
Yavaş yavaş hafif inmeyi öğrenir Bn çanağı kıracak diye korkuyorum diyordum yaYaaa maşallah bence çok az kaldı yürümesine karamelimin
Sorma başlarına özel bir adam gerekiyor surekli peşinde olacak. Ufaktan kendini yavaşça yerine bırakmayı öğreniyor gibi ama hiç güvenemiyorum. Bir de düşünce öyle ağlıyor ki bizimkinin göz yaşı zaten hazır bekliyor ortalığı yıkmaya
Hey maşallahOzaman Günaydınsizinkilerde makine aşkı yaşıyor mu
Bende uzun zamandır kaçamaklarla yapıyodum bugün dedim bi salayım bakayım ne istiyor makinedenHey maşallahbn açmıyorum yanında yakında seninki yerleştirir
Atak falan mı acaba bizimde öyleydi geçen hafta ve öncesi yanından kıpırdayınca uyanıyordu hemen Ben beraber yatarak çareyi buldum bazen hatta üzerime yüz üstü yatırdım öyle uyudu. Şuan daha iyi.Arkadaşlar uyku durumlarınız nasıl? Normalde akşam 8:30 da uyur sabah 7 de kalkar 2 uyku 1 şekerleme yapardı. 3-4 gündür sabah 7-8 de uyanıyor akşam 8-9 a kadar gözünü kırpmıyor ne yapacağımı şaşırdım. Yorgunluktan halsiz düşüyor ağlıyor sürekli
Geçici bi durumdur inşallahAtak falan mı acaba bizimde öyleydi geçen hafta ve öncesi yanından kıpırdayınca uyanıyordu hemen Ben beraber yatarak çareyi buldum bazen hatta üzerime yüz üstü yatırdım öyle uyudu. Şuan daha iyi.
Bu atak nasıl hesaplanıyordunya mesela 48. Haftada atak var diyelim benimki 38 haftalık doğdu 40 haftası dolmadığı için atak haftasını 2 hafta ileri mi hesaplıcam yani 50 Haftalık olunca mı yaşıyor olcak atağını.
Tamam ama 40+0 da doğmadı ya üstüne artı mı eksi mi yapcam kafam karışıyor 38+2 doğduGeçici bi durumdur inşallah
Şu siteden hesaplıyorum ben. 40+0 hangi tarihe denk geliyorsa o tarihi girmen gerekBebek Atak Haftası Hesaplama - Bebeklerde Atak Haftaları
Bebeklerde büyüme atağı nedir? Bebek atak takvimi ve bebek atak haftası hesaplama aracı ile bebeğinizin büyüme ataklarını hesaplayabilirsiniz.hesapliyor.com
Ooo Maşallah kendi başına kalkıp adım attı öyle miKızlar Bnm kız 1-2 adım atıp düşüyor
Başka adım atan var mj
Tutunuyor tutunduğu yerden kendini bırakıp geliyorOoo Maşallah kendi başına kalkıp adım attı öyle miHızlıymış cimcime. Bizimki bir yerden tutunarak kalkıyor, tutunamadan kalkamıyor henüz.
Bizimki henüz bırakmaya cesaret edemiyor, totosunun üstüne oturuyor geriTutunuyor tutunduğu yerden kendini bırakıp geliyoro zmn sizinde yakın
Hayır çok kötüydü ilk hafta. Bu hafta minicik ni ilerleme olduEk gıda da mı almamış?
Doğum gününün üzerine 12 gün ekle öyle hesaplaTamam ama 40+0 da doğmadı ya üstüne artı mı eksi mi yapcam kafam karışıyor 38+2 doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?