- 12 Ocak 2021
- 4.492
- 18.361
- 158
- 30
Su bile içilmiyor ağız içinde çıkınca. Emiyorsa oralarda yok demekki şükür. Bizimkilerde öyle ek gıdada yemiyor emiyor genelde. Geçer inşallah hemenBeni emiyor zaten ek gida berbat gidiyordu daha çok beni emmek istiyor bisey yediremiyorum.normalde de öyleydi.doktor Feridun verdi 5 6 güne geçmezse ciddiyeye yönlendirecem dedi bakalim
Insallah.bu yemek konusunu ne yapacazSu bile içilmiyor ağız içinde çıkınca. Emiyorsa oralarda yok demekki şükür. Bizimkilerde öyle ek gıdada yemiyor emiyor genelde. Geçer inşallah hemen
Yüzünde falan da var mı? Su çiçeği de olabilir. Benim kızlar aynı anda geçirmişti o da kabarcık şeklinde oluyor. Büyük kızımın özel bölgesi falan hep yara olmuştu. Kaşınma hissi de huzursuz eder eğer öyle olduysa. Zaten 1 haftadan sonra da geçiyor yavaş yavaş. Gecmis olsun çok kıyamamBeni emiyor zaten ek gida berbat gidiyordu daha çok beni emmek istiyor bisey yediremiyorum.normalde de öyleydi.doktor Feridun verdi 5 6 güne geçmezse ciddiyeye yönlendirecem dedi bakalim
Valla B BitterCikilata ya doktoru tadımlık yesede siz verin demiş şu dönemde çok sorun değil demekki az yemeleriInsallah.bu yemek konusunu ne yapacaz
Aynn ısrarla öğün değil tadımlık anne sütü ağırlıklı olsun diyorValla B BitterCikilata ya doktoru tadımlık yesede siz verin demiş şu dönemde çok sorun değil demekki az yemeleri
Doyuyor mu oyle ? Benimki me kadar emerse emsin yiyor mutlaka memeyi biraz kahve niyetine emiyor gibiAynn ısrarla öğün değil tadımlık anne sütü ağırlıklı olsun diyor
Çoğunluk memeyle geçiriyor zaten dr demeden.bazen yiyor Bn dr dinlemicem de yedircemde kız yemiyor kiDoyuyor mu oyle ? Benimki me kadar emerse emsin yiyor mutlaka memeyi biraz kahve niyetine emiyor gibiVe yemek istiyorsa memeyi almıyor ısırıp bırakıyor
Kahvaltı bizde de hiç yok.corba yapıyorum iki kaşık muzu yiyordu onu da yemez oldu delirecemÇoğunluk memeyle geçiriyor zaten dr demeden.bazen yiyor Bn dr dinlemicem de yedircemde kız yemiyor ki
Yoğurt hariç diğer herşey tadımlık hele kahvaltılık hiç yemiyor
Benimki 1 haftadir yumurtaya ağzını açmıyor.Kahbaltiyi ayrı ayrı veriyordum şimdi karıştırıyorum yumurtayı yemiyorÇoğunluk memeyle geçiriyor zaten dr demeden.bazen yiyor Bn dr dinlemicem de yedircemde kız yemiyor ki
Bnmki hiç bi türlü yemiyor bi salatalık yerdi o da egzamasına kötü geliyormuş ara verdimBenimki 1 haftadir yumurtaya ağzını açmıyor.Kahbaltiyi ayrı ayrı veriyordum şimdi karıştırıyorum yumurtayı yemiyor
Ama yemesi lazım.Sen doktoru dinleme yedir bağışıklığı düşmesin.Tek tek verme bebe bisküvisi yumurta labne ıhlamurlar la islat ver.Eline oyuncak ver kandır dikkatini oyuncağa versin.Çoğunluk memeyle geçiriyor zaten dr demeden.bazen yiyor Bn dr dinlemicem de yedircemde kız yemiyor ki
Değişik tarif yapsan onuda mı yemiyor ?Bnmki hiç bi türlü yemiyor bi salatalık yerdi o da egzamasına kötü geliyormuş ara verdim
Zaten dr uymuyorum yoksa hiç yemezAma yemesi lazım.Sen doktoru dinleme yedir bağışıklığı düşmesin.Tek tek verme bebe bisküvisi yumurta labne ıhlamurlar la islat ver.Eline oyuncak ver kandır dikkatini oyuncağa versin.
Pankek yaptım havuçlu kuru üzümlüDeğişik tarif yapsan onuda mı yemiyor ?
Varsa bi tarif alırımDeğişik tarif yapsan onuda mı yemiyor ?
Bizim aksam yemekleri geç oluyor eşim geç geliyor bizimle yoğurt yemek suyu pilav ne varsa yiyor.Uyuduktan sonra gece 12.30 gibi sütlü pirinçli mama var onu biberona yapıp veriyorum uykusunda içiyor.Boylece sabah 5 e kadar uyanmıyor uyansa da emzirmiuorum şu verip uyuyuyorum.Bu gece verdiğim pirinç ununa mama da karıştırıyorum aptamil,sütüm çok az olduğu için takviye ama sen sade pirinç unu da pisirebilirsin muzla tatlandırıcı
Bitterim daha ne istiyorsun. Yiyormuş işte. Anne sütü alıyor zaten. Çok zorlamamak lazım.Zaten dr uymuyorum yoksa hiç yemez
Kahvaltı peynir salatalık yumurta ayrı veriyorum karışık yemiyor diye
Hergün çorba yoğurt veriyorum meyve
Çok şükür ama yine de az yiyorBitterim daha ne istiyorsun. Yiyormuş işte. Anne sütü alıyor zaten. Çok zorlamamak lazım.
Bizimkini biliyorsun. Hemen gıda ağzına değer değmez kusuyordu. Çok şükür 2-3 haftadır ek gıdayı kabul ediyor ve artık gün içerisinde sebze-meyve toplam 5-6 kaşığı buluyordur. Doktoruma göre oldukça iyi.
Doymayacaklar ek gıdayla zaten. Ana besin kaynakları anne sütü. Anne yüreği hemen takıyoruz ama kilosunda gelişiminde sorun yoksa takmamız gereksiz.
Hiç pirinç unu vermedimBizim aksam yemekleri geç oluyor eşim geç geliyor bizimle yoğurt yemek suyu pilav ne varsa yiyor.Uyuduktan sonra gece 12.30 gibi sütlü pirinçli mama var onu biberona yapıp veriyorum uykusunda içiyor.Boylece sabah 5 e kadar uyanmıyor uyansa da emzirmiuorum şu verip uyuyuyorum.Bu gece verdiğim pirinç ununa mama da karıştırıyorum aptamil,sütüm çok az olduğu için takviye ama sen sade pirinç unu da pisirebilirsin muzla tatlandırıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?