- 12 Ocak 2021
- 4.492
- 18.365
- 158
- 30
Bizimki gibi olmuş sizin deBizimkinin de sürekli kafasi elleri terliyor.Dis çıkarma döneminde normal olduğunu söylemişti doktorumuz.Suan 2.ve 3.disi patladı 3.dis us on değil yandaki disi
Bayagi sıcak bence terlemesi normal. Birkaç gündür çok serin. Bizim ev soğudu bileBu arada şuan mesela 27.5 derece
Bizimde ilk alt 2 sonra üst 2 şimdi geçen hafta tatildeydik orda alt yan patlattı tam zamanlaması mükemmel olduBizimki gibi olmuş sizin deÜst yanlar bayagi oldu çıkalı. Yenice de üst ön dişler çıktı. Galiba alt yanlar çıkacak şimdi de
Gülünce çok komik oluyorlar üst yanlar çıkınca ilk. Vampirella diyorum o öyle güldükçe
Biz yaşında yaptırcaz dr öyle dediHanımlar 9uncu ay aşısı sizde de ateş yaptı mı? Biz Salı günü olduk, hemşire hafif ateş yapabilir dedi. Yapıldığı gün bir sıkıntı yoktu. Ertesi gün, yani dün hafif ateşi çıktı. Koltuk altından 37.3 ölçtüm. Sizde nasıldı aşılar?
Aaa 9. Aya almış sağlık bakanlığı ama. Zaten yaşında 3 aşısı var 4 mü olcak ozaman sizinBiz yaşında yaptırcaz dr öyle dedi
Calpol verdin mi
Verdim, akşam gece bir de şimdi verdim. Verdikten sonra geçiriyor. İlk kez bir aşı ateş yaptı bizde.Biz yaşında yaptırcaz dr öyle dedi
Calpol verdin mi
Yaaa bizim de üst yanlar tatilde çıkmıştı çok zorlamadanBizimde ilk alt 2 sonra üst 2 şimdi geçen hafta tatildeydik orda alt yan patlattı tam zamanlaması mükemmel oldu
Ben de ustte yazmışsın calpol verdin mi diye ona gülüyordum alta bunu yazmışsın
Güzel geçti ama hasta ettik minik hanımı klima açınca çarpmışYaaa bizim de üst yanlar tatilde çıkmıştı çok zorlamadanNasıl geçti tatil?
Ben de ustte yazmışsın calpol verdin mi diye ona gülüyordum alta bunu yazmışsınAman aman keşke hepsi anlamadan çıkıverse
Her dişte bir tatile mi gitsek napsak
Üst ön bayagi bayagi çıktı ama iki gündür bir mizmiz ve uyku konusunda çok fena ve sabaha kadar emiyor. Alt yanlar mi çıkıyor diyorum
Hala klima çalıştıran meBayagi sıcak bence terlemesi normal. Birkaç gündür çok serin. Bizim ev soğudu bile
Ateş yapmadıHanımlar 9uncu ay aşısı sizde de ateş yaptı mı? Biz Salı günü olduk, hemşire hafif ateş yapabilir dedi. Yapıldığı gün bir sıkıntı yoktu. Ertesi gün, yani dün hafif ateşi çıktı. Koltuk altından 37.3 ölçtüm. Sizde nasıldı aşılar?
Sizin ora çok sıcakHala klima çalıştıran me
Sizin yürüme çalışmaları nasıl desteksiz ayakta durabiliyor muHala klima çalıştıran me
Geçmiş olsun kıyamamGüzel geçti ama hasta ettik minik hanımı klima açınca çarpmış
Üşütmüş inşallah çabucak eski performansa döner
Evet diş zamanı sabah kadar emiyor
Battaniyeyle üşüyorum gece desemHala klima çalıştıran me
SaolasınGeçmiş olsun kıyamam
Hep sabaha kadar emiyordu ama birkaç gündür ayrılmamacasına sürekli ağzında
Battaniyeyle üşüyorum gece desem
Ay sorma yanıyoruz belek tarafına mi geldiniz? 15 gündür serinledi bide biz hu sıcaklıkta serin diye denize gitmiyozSizin ora çok sıcakgeçen hafta geldik Marmara’ya gelince üşüdük
Evet koltuğa kalkıyor oyun oynarken bir bakmışım ellerini bırakmış.Ama daha adim atmaya yeltenmedi bakalımSizin yürüme çalışmaları nasıl desteksiz ayakta durabiliyor mu
Evet koltuğa kalkıyor oyun oynarken bir bakmışım ellerini bırakmış.Ama daha adim atmaya yeltenmedi bakalımSizin yürüme çalışmaları nasıl desteksiz ayakta durabiliyor mu
Doğrudur canım bizim daha Ekim 15 den sonra battaniyeler cikarGeçmiş olsun kıyamam
Hep sabaha kadar emiyordu ama birkaç gündür ayrılmamacasına sürekli ağzında
Battaniyeyle üşüyorum gece desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?