- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
ya bu bebeler alemBenimki süte güvenmiyor.Anne sürü kahve bizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bu bebeler alemBenimki süte güvenmiyor.Anne sürü kahve bizde
Hahahaha bizimki de sabah kendi yatağından bizim yatağa geçmiş suratıma bi yapıştırdıDenedim onu farklı ortam geliyor etrafa bakınıp ellemek istiyor Bnde bezliyken kucağımda tutuyorum.
Bizim uykuya geçiş çok zor oluyor emzikte kullanmıyor
Bu gece bi baktım biri beni çekiştiriyor uyanmış Bnm üstüne atlamaya çalışırken yakaladım kızda deli cesareti var heryere tırmanma iyi erkek olmamış tavana asılırdı sanırım
sabah abinin odasına gitti Bn başka odaya geçince git tırman çocuğu çekiştirmiş garibim şok yaşadıHahahaha bizimki de sabah kendi yatağından bizim yatağa geçmiş suratıma bi yapıştırdı
Çok büyük sabır sınavları
Ver Bnce rahatlasın maşallah peş peşe hepsini çıkarıyor biz 2 diş kaldıkÜst dört dişten biri tam patladı diğer 3 ü de yarılıyo calpol vereyim mi rahatlatır mı tetagil verdim
Maşallah ama birde benim halimi düşün bayılıcam artık gece uyanmaktan bu kadar peş peşe 6 diş bana ağır geldiVer Bnce rahatlasın maşallah peş peşe hepsini çıkarıyor biz 2 diş kaldık
HaklısınMaşallah ama birde benim halimi düşün bayılıcam artık gece uyanmaktan bu kadar peş peşe 6 diş bana ağır geldi
Bizimki de bir haftadir oyle. AYlardir araliksiz uyuyan bebegim gitti yerine saat basi uyanan canavar geldi aglayarak uyaniyor, yan ceviriyorum emzik takiyorum hemen uyumaya devam ediyor. Ama her saat basi uyandigim icin ne uyku kalitesi kaldi ne huzur ben de sebebini anlamaya calisiyorum aclik mantikli geldi ama bazi yerlerde de cok tok yatirmayin falan yaziyor bilemedimAh dostlar dostlaarr bu çocuğun uykuları haram oldu geceleri
Uyanıp ağlıyor
Bir uykusuzluğa daha tahammülüm kalmamıştır
Geceleri 5+3+2 saat deliksiz uyuyan bi bebeydi bu ya ne zaman bu hale geldik
3 aylıken 7 saat uyanmadı diye vicdan azabından ölmüştüm ah günler
Artık sadece kucakta pışpışlanıp yatmaya alıştı gece ağlayınca da ayakta geziyoruz mecburen bigün odada gözüm kapalı virajı alamayıp yere toslayacağız
Benim yüzümde cjmak izi gözümü inceliyordu baya bakti bakti sonra tırnaklarını bi gecirdi bu defa fena cizdi 1Hahahaha bizimki de sabah kendi yatağından bizim yatağa geçmiş suratıma bi yapıştırdı
Çok büyük sabır sınavları
Şikayetlerinin sebebi belkide diştir geliyodurBu arada bizimkinin hic disi cikmadi hala
15 gündür pipiyi keşfetti kakalı bez almak işkence el ordaya bu bebeler alem
Ya çok tok yatırmak bana da doğru gelmiyor hazım sıkıntısı olabilirBizimki de bir haftadir oyle. AYlardir araliksiz uyuyan bebegim gitti yerine saat basi uyanan canavar geldi aglayarak uyaniyor, yan ceviriyorum emzik takiyorum hemen uyumaya devam ediyor. Ama her saat basi uyandigim icin ne uyku kalitesi kaldi ne huzur ben de sebebini anlamaya calisiyorum aclik mantikli geldi ama bazi yerlerde de cok tok yatirmayin falan yaziyor bilemedim
Kız bunlar yürümeye başlayınca biz ne olacağız çok korkuyorum böyle bile çok zorsabah abinin odasına gitti Bn başka odaya geçince git tırman çocuğu çekiştirmiş garibim şok yaşadı
Anne diye bi bağırışı vardı
Kız heryere tutunup ayağa kalkıyor bi de geri dönerken kendini yere atıyor çanağı kıracak diye korkuyorumKız bunlar yürümeye başlayınca biz ne olacağız çok korkuyorum böyle bile çok zor
Bi sebebi olsa gam yemem, keskeeeŞikayetlerinin sebebi belkide diştir geliyodur
Tok yatirdiginda da mi agladiYa çok tok yatırmak bana da doğru gelmiyor hazım sıkıntısı olabilir
Ki onu da denedim yine de
Bizimki bir şekilde uyanıyor geri dalamadığı için ağlayarak destek bekliyor
Eşim nöbetleşe yapalım bari dedi ama eşek sıpası benimle uyumaya alıştığı için babası kucağına aldığında kıyamet kopuyor
Uyku eğitimini tek bir kişi vermeli diye başıma iş açtım
Ayağa kalkamıyor da oturuyor bende çok korkuyorum düşer diye çok hareketli bez değiştirirken bile donuyo mahvetti beniKız heryere tutunup ayağa kalkıyor bi de geri dönerken kendini yere atıyor çanağı kıracak diye korkuyorum
Hahaha tam zibidiler ya bizimki düşe düşe yumuşak inişi öğrendi kendini kolluyor şimdiKız heryere tutunup ayağa kalkıyor bi de geri dönerken kendini yere atıyor çanağı kıracak diye korkuyorum
Darısı başımızaHahaha tam zibidiler ya bizimki düşe düşe yumuşak inişi öğrendi kendini kolluyor şimdi
Ben de bunun erkek versiyosunu var heeDenedim onu farklı ortam geliyor etrafa bakınıp ellemek istiyor Bnde bezliyken kucağımda tutuyorum.
Bizim uykuya geçiş çok zor oluyor emzikte kullanmıyor
Bu gece bi baktım biri beni çekiştiriyor uyanmış Bnm üstüne atlamaya çalışırken yakaladım kızda deli cesareti var heryere tırmanma iyi erkek olmamış tavana asılırdı sanırım