- Emoji Skoru
- 93.097
- Puanlar
- 598
Bizim ki maşallah bi oturmaya başladı odur desteksiz oturuyor zamanla o da olurYok benimki tutunup kalkamıyor. Az tutunuyor tutturursan. 3 5 gündür desteksiz oturma çabaları iştr arada devrilmeli. O kadar. Ama surekli sanki yuruyebiliyomuş gibi kalkma çabasında.
Ya bu yuvaelanma işini de ulaşım şekli yaptı ya hiç emeklemeye de çalışmıyo bi şeye yönünü çevirip yuvarlanıp ulaşıyo. Naparsa yapsın amaanBizim ki maşallah bi oturmaya başladı odur desteksiz oturuyor zamanla o da olur
Belki direk yürür belli mi olur
Ee yuvarlanarak gitmek de bi yere kadar tekerlek icat edilmişse neden olmasın diyo yavruş ama şiddetle karşı bilir kişiler bilemiyorum benimki oğlan çocuğu zaten hiç almak aklımdan bile geçmedi kullananlar yorum yapabilirYürüteçi almadım. Bıraktım. Ama bebem acaayiiip yürüteç bebesiÇok ihtiyacı var aslında.
Gözün aydın canımKızlar beklenen adet geldi şükür çok şükürhamile değilim yihuuuv
Sağol canGözün aydın canım
Bir arkadaş daha yazmış bebekler öğrendikleri şeyleri uykularında tekrar edebiliyor endişe etme. Bizimki de yuvarlanmayı öğrendi mesela gece sağa sola atıyor kendini bu ara ve hiç rahat edemiyor bu yüzdenKızlar merhabalar hepinize,kızım aşırı hareketli bir bebek yalnız son 3 gündür gece yatagindan kalkmaya çalışıyor,kalkmayı beceremeyince de yatağın içine yüz üstü dönüyor da dönüyor gözleri kapalı halde resmen uyurgezer gibiama ne uyku kaldi ne bişey ,normal mi yani sürekli kalkmaya çalışıyor ağzında emziği homurdanarak
Oğlum şuan kendi kendine büyüyor resmen çocukla hiç ilgilenemiyorum çok uzuluyorum dün bi misafirliğe gidecektik hazırlanma aşaması bagrik cagrik 5 yaşındaki oğlum bebegin çantasını hazırladı sinirlerim bozuldu benim de bi ağlayasım geldi oysa daha oğlum bebekti benim.ona karşı kendimi kötü hissediyorum bu ara hiç ilgilenemiyorum bide büyükmüş gibi görevler vermeye başladımÜtü yorgunluğunu ve öfkeni katlar benimkiler de dağ oldu asla umrumda değil evi temiz tutmak tek derdim
İki çocukla düşünemiyorum halini gerçekten Allah kolaylık versin
Ben her kriz anında eşime sakın beni ilerde ikna etme diyorum
Şimdi zor ama ilerde 2 çocuk çok daha güzel olur bence kardeş olurlar
Becerebileceğimi bilsem ben de isterdim oğluma kardeş ama fıtrat meselesi
Bizim burunlar ve kulaklar favorisi hep tırnak iziBnmde bugün ilk kez öğlen uzun uyudu 1 saattarihe not almalıyım
Hiç durmuyor yerinde saçımı tutup ayağa kalkmaya çalışıyor
Yaa kıyamamOğlum şuan kendi kendine büyüyor resmen çocukla hiç ilgilenemiyorum çok uzuluyorum dün bi misafirliğe gidecektik hazırlanma aşaması bagrik cagrik 5 yaşındaki oğlum bebegin çantasını hazırladı sinirlerim bozuldu benim de bi ağlayasım geldi oysa daha oğlum bebekti benim.ona karşı kendimi kötü hissediyorum bu ara hiç ilgilenemiyorum bide büyükmüş gibi görevler vermeye başladım
Gerçekten ya bana çevremdekiler bu hareketli çocuk olur mu diyip duruyorlar üzülüyorum çoğu böyle değil miYazılanları okudum bende dün 6 ay çekmediğimi 7. Ayda çektirmeye başladı bana diye isyan ediyodum hepimizin aynı halde olmasına açıkçası sevindim yalnız değilmişim
Ah bana sorYürüteçi almadım. Bıraktım. Ama bebem acaayiiip yürüteç bebesiÇok ihtiyacı var aslında.
Yeni öğrendiği şeyleri normalleştirene kadar heyecanları devam ediyormuşKızlar durumlar aynı mı bilmiyorum ama bizimkinin gelen dişi filan yok atak haftasi belli hemde 6.sıçrama ve simdiliklerin en kötüsü imiş ,gece uykusu yok ,yatağa götürdüğüm anda odaya girince bile.kiyameti koparıyor uyuyacagini anladığından,yatağa girince milyonkere kalkmaya çalışıyor yatağın içinde emeklemeye calisiyo saçma.sapan hareketler kafasını gözünü vuruyo Allah'tan diğer ahşap beşiğinde değil, ağlamalı öfkeli , ishtasizlik ...sevdiği şeyleri örnek verirsem dışarıya arabası ile çıkmayı çok çok seven çocuk kıyameti koparıyor .5 i 1 yerdemiz hazırkoskocaman bebeği 4 ay sonra battaniyeye koyup salladik anca sakinleşti.
Bu atak haftasina gelecek olanlara yardım etsin Allah çok zor
Yürüteçi almadım. Bıraktım. Ama bebem acaayiiip yürüteç bebesiÇok ihtiyacı var aslında.
Oğlandan kalmayı getirdim eve dedim belki sever ayakta durmak istiyor ya 5-10 dk oyalar yemek yerken filanAh bana sor
Gerçekten keşke kullanılabilir bişey olsaydı hepimiz kullandık da noldu orası da ayrı
Bende komsuda denemistim cok sevmisti ordan oraya gidip durmustuOğlandan kalmayı getirdim eve dedim belki sever ayakta durmak istiyor ya 5-10 dk oyalar yemek yerken filan
Yok anam hiç sevmedi tercihi evdeki eşyalar oldu
Yaa ne güzelBende komsuda denemistim cok sevmisti ordan oraya gidip durmustu
Asla oturmuyor sürekli ayakları üstünde durup yürümek istiyor.Kucakta tutmak çok zor çok güçlü atıyor kendini.Gerçekten ya bana çevremdekiler bu hareketli çocuk olur mu diyip duruyorlar üzülüyorum çoğu böyle değil mi
Binsinler azcık ya olmaz bişey günde 10 dk binmekten bizim nesil saatlerce gezdi üstünde örümceklerin onu kıs bunu kıs cocuk napsın evde hamur mu açsın ben kriz anlarında zıpzıpına koyuyorum en azından 10 dk rahat ediyorumBende komsuda denemistim cok sevmisti ordan oraya gidip durmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?