2021 Aralık Anneleri

Arkadaşlar yarın Dr a göstereceğim ama sonuçları yorumlarmisiniz dün sağlık ocağı aradı çok sıkıntılı olduğunu soyledi

Eklentiler

• IMG-20210907-WA0003.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG-20210907-WA0004.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 83
Arkadaşlar yarın Dr a göstereceğim ama sonuçları yorumlarmisiniz dün sağlık ocağı aradı çok sıkıntılı olduğunu soyledi
Çok fazla referans dışı var gerçekten. Ben sadece kanın düşükmüş onu anladım.

Benim tek anladığım kanda enfeksiyon çıkmış canım bir de hemoglobin düşük çıkmış, kendi doktoruna göster mutlaka.
Romatizmadan dolayı enfeksiyon canm yükselmiş baya yarın gostercem ama fikir almak istedim gebelik şekeri yüksek dedi ama testi yaptırmadan önce ben bir kaç lokma biseyler yemiştim ebeyede bilgisini vermiştim ama son üç ay ortalamasida yüksek dedi aklım karisti

Referans değerinin çok üzerinde çıkmamış şeker ama tabi daha önceki değerlerle birlikte oyle söylemiştir muhtemelen. Burda çok daha yüksek değerler yazan olmuştu, beslenmene dikkat ettiğin sürece sorun olacağını düşünmüyorum.

Geçmiş olsun, CRP yüksek çıkmış muhtemenlbir enfeksiyon geçiriyorsun. Hba1C geriye dönüş şeker takibi için baktığımız marker ( son 3 ay). 5.4 çıkmış senin, 5,7-6,4 arası pre-diyabet oluyor. Eğer bişeyler yediysen glukozun 113 çıkması çokta yüksek değil

İltihabın çok yüksek hasta mısın ?
kanında düşük dr göster erteleme cnm
Evet canm romatizma hastasıyım kullandığım ilaçlar yetmedi gebelikten önce çok arastrdim gebelik döneminde hastalık baskilanir büyük oranda diyodu ama bende öyle olmadı malesef yarın gideceğim bakalım ne dicekler

Çok geçmiş olsun

Çok fazla referans dışı var gerçekten. Ben sadece kanın düşükmüş onu anladım.

Benim tek anladığım kanda enfeksiyon çıkmış canım bir de hemoglobin düşük çıkmış, kendi doktoruna göster mutlaka.

İltihabın çok yüksek hasta mısın ?
kanında düşük dr göster erteleme cnm

Çok geçmiş olsun
Cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim inşallah büyük bir sorunla karsilasmam dua edin bnm.icin hepimizin bebisleri sağlıkla doğsun insallah

Kızlar bebeğinizi genellikle nerde hissediyorsunuz. Ben göbeğimin çevresinde genellikle sağ tarafta sol tarafta göğüs altımda hissetmyrum hiç yani göbeğimi çok çok üstünde hissetmyrum genelde bira üstü ve yanlarımda sizlerin nasıl ??

Son 2 gündür karnımın dışına değilde içimde hissediyorum mesaneye doğru hissediyorum ama içimden hissediyorum sizde de böyle oldu mu hiç ? hiç karnımın dışında o pıt pıt olan tekme yok çok tuhaf cidden ya , su testim temiz çıksın ilk isim muayane olmak 45 gün filan oldu kontrole gidemeyeli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…