Normal dedi aslinda bu kez cok da soru soramadim acikcasi evde hazirlanmistim bunu bunu sorucam diye bebek donmus diyince herseyi unuttumNormaldir herhalde dimi cnm ne dedi dr benim valla yukardaymis top gibi duruyormus
Aynen benimkide oyle cok kipir kipir benim ki sizinki neBenim de baş aşağı duruyor hep oradan bir güzel kaburgalarımı tekmeliyor
Sen yine de havuç suyu filan da uap nolur nolmaz.Kızlar bugün doktora gittim 780 gram olmuş miniş kızım 28 cm de boyu varmışHer şeyi gayet güzel ama suyun tam sınırda dedi. Günlük 1 litreden fazla içemediğim için bana kızdı. Sizinde aklınızda bulunsun bujdan sonra bol su içiyoruz
Su çok önemli annesi aman aksatma bn 2.5-3 litre içmeye çalışıyorumKızlar bugün doktora gittim 780 gram olmuş miniş kızım 28 cm de boyu varmışHer şeyi gayet güzel ama suyun tam sınırda dedi. Günlük 1 litreden fazla içemediğim için bana kızdı. Sizinde aklınızda bulunsun bujdan sonra bol su içiyoruz
benim ilk hamileligimde eşi öndeydi, ve doktorunun dedigi gibi 9 ay bitene kadar ne doğru düzgün hareket hissettim ne de adam akıllı tek bi ultrason fotosu var elimizdeBebeğin eşi önde olan kimdibnm de önde hareketleri zayıf hissedermişim birde ultrasonda net görüntü alamazlarmış yeri de değişmeyebilirmiş bi sorun değilmiş çok şükür
Masallah canim gosterdimi yuzunu aynen su onemli demekki :)tam kac haftalkKızlar bugün doktora gittim 780 gram olmuş miniş kızım 28 cm de boyu varmışHer şeyi gayet güzel ama suyun tam sınırda dedi. Günlük 1 litreden fazla içemediğim için bana kızdı. Sizinde aklınızda bulunsun bujdan sonra bol su içiyoruz
Aynn az hissediyorum sorma bi görüntü alamıyorlar çok şükür bi tane var olsun doğunca hep görcembenim ilk hamileligimde eşi öndeydi, ve doktorunun dedigi gibi 9 ay bitene kadar ne doğru düzgün hareket hissettim ne de adam akıllı tek bi ultrason fotosu var elimizdeaz hareket ediyo diye kafami takardım hep. hic disardan gozle gorulcek kadar hareketi olmadi mesela. eşinden ve suyunun azligindan dolayı da hic yuzunu goremedik doğru düzgün. Sağlıkla gelsinler de az kıpırdansınlar boşver hem cok hirpalamadiklari icin çatlak da olusmaz belki
Normal canim oglumda da oyleydimNormal demekki ben tek olmadigim icin biraz rahatladim
Benim oglum 27. Haftadan sonra hep kafa asagidaydi normal benceKizlar bugun kontroldeydim bebek dogum pozisyonunda ben şoksizin bebisler ne durumda hangi pozisyondalar
Su önemli mutlka iç suyunu ihmal etme canımKızlar bugün doktora gittim 780 gram olmuş miniş kızım 28 cm de boyu varmışHer şeyi gayet güzel ama suyun tam sınırda dedi. Günlük 1 litreden fazla içemediğim için bana kızdı. Sizinde aklınızda bulunsun bujdan sonra bol su içiyoruz
Bana da önceki kontrolde suyun az demisti günlük yaklaşık 3 litreye çıkardım suyu bu kontrolde her şey yolunda dedi. 1 litre çok azmış canım :)Kızlar bugün doktora gittim 780 gram olmuş miniş kızım 28 cm de boyu varmışHer şeyi gayet güzel ama suyun tam sınırda dedi. Günlük 1 litreden fazla içemediğim için bana kızdı. Sizinde aklınızda bulunsun bujdan sonra bol su içiyoruz
Bana 1 ay sonra dediler sağlık ocağındanArkadaslar 2 tetanoz asisi arasinda en fazla ne kadar olabilir bilen var mi ?
Bence muayene ol. Burdan sonraki sancılar kontrol edilmeli hep. Nst filan bağlasınlar.Kızlar merhaba. Benim 2 gündür akıntım fazlalaştı ve arasa kasıklarıma şancı giriyor. Arkadaşlarım normal bebek büyüyor baskı yapıyordur dediler. Sizde durumlar nasıl?
Bana 1 ay sonra dediler.Arkadaslar 2 tetanoz asisi arasinda en fazla ne kadar olabilir bilen var mi ?
1 ay dediler bana..Arkadaslar 2 tetanoz asisi arasinda en fazla ne kadar olabilir bilen var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?