Pozisyonunu bilmiyorumKizlar bugun kontroldeydim bebek dogum pozisyonunda ben şoksizin bebisler ne durumda hangi pozisyondalar
Peki bi sorunmuymuş bnm normal yatıyordu Bnde bugün gittim kafası sağ taraftaydıKizlar bugun kontroldeydim bebek dogum pozisyonunda ben şoksizin bebisler ne durumda hangi pozisyondalar
Bizde var canım . Ben 7.haftada lekelenmem olduğu için acile gitmiştim devlete orda tedbir amaçlı yapalım dediler ve yaptılar . Asıl doktorum da 28.haftada tekrar yapılacak demisti öyle hatırlıyorum yanılmıyorsam. Ama devlete gideceksen randevu ile gidip yapman gerekir diye düşünüyorum. İhmal etme iğneni.Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı en son 24 haftamda gittim dr bir şey demedi uyuşmazlık için ekimde gel dedi sadece ekimde gittiğimde 29 haftalık olucam sizde 28 haftada gitsem mi randevu alıp bir de nasıl oluyor bu iğne işi devlette nasıl yapıyolar randevu mu alıyoruz bilenler yazabilr mii
Normaldir herhalde dimi cnm ne dedi dr benim valla yukardaymis top gibi duruyormusKizlar bugun kontroldeydim bebek dogum pozisyonunda ben şoksizin bebisler ne durumda hangi pozisyondalar
Ben doktora sordum asagida hissediyoeum dedim yok dedi yukarda bile bebek gobegin cevresinde dedi 2. Gebeligin oldugu icin rahim agirlastikca daha cok hissediyorsun gevsek oyuzdendir dediPozisyonunu bilmiyorum
Bana aşağıya inmiş gibi geliyor biraz
Hareketleri hissettiğim yer yine aşağı indi gibi
Zaten sanki 2 dk kadar yukarda kalmıştı çocuk
Benim de baş aşağı duruyor hep oradan bir güzel kaburgalarımı tekmeliyorKizlar bugun kontroldeydim bebek dogum pozisyonunda ben şoksizin bebisler ne durumda hangi pozisyondalar
Peki benim ilk gebeliğim olmasıBen doktora sordum asagida hissediyoeum dedim yok dedi yukarda bile bebek gobegin cevresinde dedi 2. Gebeligin oldugu icin rahim agirlastikca daha cok hissediyorsun gevsek oyuzdendir dedi
Özel pahalı baya özel sigortam bittiği için devlette yapıcam iğneyi ben en son mayıs ayında o testi yaptırmışım temiz çıkmıştı değişebilir mi acabaCanım bizim uyuşmazlık var doktor 28 haftada bir baktır teste dedi duruma göre ister iğne vururuz istersen doğumu beklersin dedi. Eğer sorun çıkmazsa testte iğne doğuma kalabilir ama bazıları kafamız rahat olsun deyip garanti için gebelikte de vurulmak istiyor sana kalmış dedi. 2,5 hafta sonra test vericem. Devleti bilmiyorum özele vericem.
Bende de var cnm uyusmazlik.. doktorum 28 haftada igne yapicaz dedi..ucretlimi ve nekdr hic bi bilgim yok benimdeKızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı en son 24 haftamda gittim dr bir şey demedi uyuşmazlık için ekimde gel dedi sadece ekimde gittiğimde 29 haftalık olucam sizde 28 haftada gitsem mi randevu alıp bir de nasıl oluyor bu iğne işi devlette nasıl yapıyolar randevu mu alıyoruz bilenler yazabilr mii
Özel pahalı baya özel sigortam bittiği için devlette yapıcam iğneyi ben en son mayıs ayında o testi yaptırmışım temiz çıkmıştı değişebilir mi acabaCanım bizim uyuşmazlık var doktor 28 haftada bir baktır teste dedi duruma göre ister iğne vururuz istersen doğumu beklersin dedi. Eğer sorun çıkmazsa testte iğne doğuma kalabilir ama bazıları kafamız rahat olsun deyip garanti için gebelikte de vurulmak istiyor sana kalmış dedi. 2,5 hafta sonra test vericem. Devleti bilmiyorum özele vericem.
500-600 civarıymış özelde devlet ücretsiz yapıyormuş eşinin ve senin kan grubu yazan aşı kartı veya ehliyet fotokopi götürüyormuşsun o şekilde kalçadan iğne yapıyorlamışBende de var cnm uyusmazlik.. doktorum 28 haftada igne yapicaz dedi..ucretlimi ve nekdr hic bi bilgim yok benimde
Evet bende o yüzden öncesinde bilgi alayım dedim randevu alıcam ay sonuna denk geliyor 28 . Haftam. Acaba süresi var mı sadece 28 hafta da mı yoksa 28-30 arası falan mıBizde var canım . Ben 7.haftada lekelenmem olduğu için acile gitmiştim devlete orda tedbir amaçlı yapalım dediler ve yaptılar . Asıl doktorum da 28.haftada tekrar yapılacak demisti öyle hatırlıyorum yanılmıyorsam. Ama devlete gideceksen randevu ile gidip yapman gerekir diye düşünüyorum. İhmal etme iğneni.
Bennnn 🖐11,12 hafta civari ogrendim hala cikmadi yukari .. ama cikabilir doguma kadar dedi doktorum.. suanda bi sorun teskil etmiyor sukurBebeğin eşi önde olan kimdibnm de önde hareketleri zayıf hissedermişim birde ultrasonda net görüntü alamazlarmış yeri de değişmeyebilirmiş bi sorun değilmiş çok şükür
Ben kontrole gittigimde bi danisayim doktoruma ole bi imkan varsa ne die 500-600 bayilayim500-600 civarıymış özelde devlet ücretsiz yapıyormuş eşinin ve senin kan grubu yazan aşı kartı veya ehliyet fotokopi götürüyormuşsun o şekilde kalçadan iğne yapıyorlamış
Ben tahlili özelde anladım canım, iğneye 600 yazmışlar öyleyse ben de devlete giderim. Sanırım değişebiliyor en azından ayda bir kez bakılmalı çok olduysa yaptıralı. Sen geç kalma 28 de devlete git hem test hem iğneni yapar duruma göre doktorun ne derseÖzel pahalı baya özel sigortam bittiği için devlette yapıcam iğneyi ben en son mayıs ayında o testi yaptırmışım temiz çıkmıştı değişebilir mi acaba
Öyle deme yaHain burda daha çok takılman lazımbiz alısveriş topiği bile actık.
Aynen aksatmamak lazım tahlilide yaparlar heralde hepsi bir aradan çıksınBen tahlili özelde anladım canım, iğneye 600 yazmışlar öyleyse ben de devlete giderim. Sanırım değişebiliyor en azından ayda bir kez bakılmalı çok olduysa yaptıralı. Sen geç kalma 28 de devlete git hem test hem iğneni yapar duruma göre doktorun ne derse
Sen garanti olsun diye 28 de git bence . Ben de öyle yapcam. Özelde o kadar para vermeye gerek yok yeterince soyuluyoruz orda zatenEvet bende o yüzden öncesinde bilgi alayım dedim randevu alıcam ay sonuna denk geliyor 28 . Haftam. Acaba süresi var mı sadece 28 hafta da mı yoksa 28-30 arası falan mı
Erken aslinda bu haftada ama normal kabul ediliyormusPeki bi sorunmuymuş bnm normal yatıyordu Bnde bugün gittim kafası sağ taraftaydı
Evet öyle valla 2 katı para alıyorlarSen garanti olsun diye 28 de git bence . Ben de öyle yapcam. Özelde o kadar para vermeye gerek yok yeterince soyuluyoruz orda zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?