- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
Valla bi bakalım ne durumda dedi bakalım dedim BndeBenim gittigim doktor dikislere hic bakmadi
Ohh yarasın kızçeyeBnde 5 haftada 4 kilo almışım
Yaramış 300 gr almış da gerisi bana toto oluyorOhh yarasın kızçeye
Iyiyim gülüm. Sen nasılsın?
Çok şükür kuzum iyiyim happy momda takılıyorum fazla giremiyorum arada bakıyorum yazıyım dedim eski günler aklıma geldi ya tedavi süreçleri flanIyiyim gülüm. Sen nasılsın?
Hain burda daha çok takılman lazımÇok şükür kuzum iyiyim happy momda takılıyorum fazla giremiyorum arada bakıyorum yazıyım dedim eski günler aklıma geldi ya tedavi süreçleri flan
Merve o topikten bana bildirim gelmiyor bulamıyorum sayfayı geçen mustela seti kaçırmışım yazdığınHain burda daha çok takılman lazımbiz alısveriş topiği bile actık.
Bana da gelmiyor canım sen takip ettiğin konulardnan gircen bakcan mecbur.Merve o topikten bana bildirim gelmiyor bulamıyorum sayfayı geçen mustela seti kaçırmışım yazdığın230 a sdc 3 tanesini aldım çantasız
Canım 28. Hafta önemli diye biliyorum. Bizde yok ama ısratla sordu bu gidişte. Kan gruplarınızdan eminsiniz di mi dedi. Bence erken git.Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı en son 24 haftamda gittim dr bir şey demedi uyuşmazlık için ekimde gel dedi sadece ekimde gittiğimde 29 haftalık olucam sizde 28 haftada gitsem mi randevu alıp bir de nasıl oluyor bu iğne işi devlette nasıl yapıyolar randevu mu alıyoruz bilenler yazabilr mii
Aynen dr unuttu bence ben yine ne olur ne olmaz gideyim sonra geç kalmayayımCanım 28. Hafta önemli diye biliyorum. Bizde yok ama ısratla sordu bu gidişte. Kan gruplarınızdan eminsiniz di mi dedi. Bence erken git.
Canım bizim uyuşmazlık var doktor 28 haftada bir baktır teste dedi duruma göre ister iğne vururuz istersen doğumu beklersin dedi. Eğer sorun çıkmazsa testte iğne doğuma kalabilir ama bazıları kafamız rahat olsun deyip garanti için gebelikte de vurulmak istiyor sana kalmış dedi. 2,5 hafta sonra test vericem. Devleti bilmiyorum özele vericem.Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı en son 24 haftamda gittim dr bir şey demedi uyuşmazlık için ekimde gel dedi sadece ekimde gittiğimde 29 haftalık olucam sizde 28 haftada gitsem mi randevu alıp bir de nasıl oluyor bu iğne işi devlette nasıl yapıyolar randevu mu alıyoruz bilenler yazabilr mii
Bizde var canım. Üç hafta önce test yaptı negatif çıktı şükür. 28 inde de gel iğne yapicaz dedi. Ben üniversite hastanesine gidiyorum. Randevu almıyorum önceden. Ama şöyle soylim daha önce devlette düşük yaptıktan sonra ücretsiz hemen vurmuslardi. Ellerinde sürekli var sanırım. Bence sen işini şansa bırakma randevu alıp 28.haftada gitKızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı en son 24 haftamda gittim dr bir şey demedi uyuşmazlık için ekimde gel dedi sadece ekimde gittiğimde 29 haftalık olucam sizde 28 haftada gitsem mi randevu alıp bir de nasıl oluyor bu iğne işi devlette nasıl yapıyolar randevu mu alıyoruz bilenler yazabilr mii
3 bucugu sanaYaramış 300 gr almış da gerisi bana toto oluyor
Normal heralde ne biliyim her seyden nem kapiyorum artik benBenim de öyle oluyor öyle kasilmam falan da yok benim ama normal dediler hamile arkadaşlarım . Doktora gittiğimde unuttum sormayı. Bi dahakine sorcam artık . Çok gelmiyor ara sıra hafif ıslanıyor. Dokunmuyorum hiç .
Normal demekki ben tek olmadigim icin biraz rahatladimHamile kalfigimdan beri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?