- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
Sezeryan dikişlerime baktı şükür iyi durumdaŞapşal ya
Oh oh şükürSezeryan dikişlerime baktı şükür iyi durumda
Eylül.Kız bebişşş anneleriii isimlere karar verdiniz miii fikirleşelimmmm
Listemi görmedinOh oh şükür
Ben aylin diyordum fikrim degisti isim bulamiyorumKız bebişşş anneleriii isimlere karar verdiniz miii fikirleşelimmmm
dikişlere neden bakıyor bana hiç bişey demedi de doktorum merak ettimSezeryan dikişlerime baktı şükür iyi durumda
Listebhakkında cevap bile verdim burda benListemi görmedin
Ben bundan hiç anlamıyorum siyah beyaz ultrason olsa daha iyi anlıyorumKızlar Merhaba, Doktorum cinsiyet konusunda kararsız kaldı bi çıkıntı var ama sonra bi tuşa bastı kırmızı oldu kordonmuş dedi 2 hafta sonra gel dedi bende meraklanıp devlette bi doktora gittim o da kordon bacak arasına girmiş ama ben erkeğe benzettim çıkıntı var ama kesin demiyelim dedi tecrübelerinize göre sizce bu çıkıntı kordon olabilir mi tahminlerinizi alabilir miyim 16+2 yiz 2 fotoğraf yüklüyorumEki Görüntüle 2912649 Eki Görüntüle 2912648 Eki Görüntüle 2912649
Bizim müdür biraz degisik hocam. İdare ediyoruz mecburÇok saçma hocam sınıfta Bişey olsa bi çocuğa o sorumluluk ta sızde kimse üstüne almaz bi arastrın bence bu konuyu sızın tenefussuz sınıfta durmanız erken gelıp son öğrenciye kadar beklemenızde nöbet yerıne gecıyor bence
Benim de aklıma şeker geldi senin için2 gündür gece bile kalkıp su içiyorum dilim damağım kup kuru dr sorcam bakalım bekliyorum sıramı
Ben de şeker ayrıca çıkabilir zaten amaŞeker de ağız kuruluğu yapar annemden biliyorum. Doktorunuza bi söyleyin isterseniz
Şekeri ölçtürdüm normal ani açlıklar oluyor şekerim düşüyor ondan olabilirmiş takip etcemBenim de aklıma şeker geldi senin için
Ben de şeker ayrıca çıkabilir zaten ama
Boğaz kuruluğu nerden baksan 7 8 yıldır var
O kadar yılda çıkardı herhalde kaç kere tahlil yaptırdım
KKuruhavaya taşınmamla başladı öğretmen olmamla devam ediyor
Bebek başlı yaptıkça dikişler ağrırmış yadikişlere neden bakıyor bana hiç bişey demedi de doktorum merak ettim
Bn niye görmüyomListebhakkında cevap bile verdim burda ben
Aa obür topikte be sorry kadın sormuş ya sana kimyasal değil mi nivea diye. Ona cevap verdim.Bn niye görmüyom
Benim gittigim doktor dikislere hic bakmadiBebek başlı yaptıkça dikişler ağrırmış ya
Bnm 10 yıl oldu iyi dedi bazılarında duvarda incelme gibi bişey dedi
hmm bilmiyodum benim de yaklaşık 6,5 yıl oluyor. şu ana kadar bi ağrı hissetmedim inşallah sağlamdırBebek başlı yaptıkça dikişler ağrırmış ya
Bnm 10 yıl oldu iyi dedi bazılarında duvarda incelme gibi bişey dedi
Büyümüştür cnm benimki de minikti bu ay normalini yakaladı maşallahEn son 21+2de 440 grammış iyi ya da kötü dememişti doktorum. boyu da 24 cmdi çok merak ediyorum şimdi ne kadar büyüdü minik kuş
Bnde de ağrı bişi yok bakalım dedi bakın dedimhmm bilmiyodum benim de yaklaşık 6,5 yıl oluyor. şu ana kadar bi ağrı hissetmedim inşallah sağlamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?