- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Gayet iyi bn 6 almıştım ne oldu bilmiyorum tartıyla küsüm+6kg da benden bir alti daha alsam tamamdir
Ayda 1 tartil daha iyiGayet iyi bn ensen 6 almıştım ne oldu bilmiyorum tartıyla küsümEylül’ün ilk haftası tartılırım
Bana oluyor desem kibar davranmış olurumKızlar öğlen yemeğini yiyorum saat 3den sonra canım tatlı şeyler istiyor şekerim düşüyormuki acabaya bakkalda uzak gidip alamıyorum da sizdede oluyormu
Bndensin Bnde düşkünüm 2 gündür yiyorum ara vermem lazım bakalım
Bana oluyor desem kibar davranmış olurum
Tatlı yoksunluğu çekiyorum resmen o yüzden çareyi evde rafine şekersiz tatlılar yapmakta buldum lifalifin barları da güzel içeriği tertemiz.
Ama ben normalde de tatlıya çok düşkündüm şekerle alakalı olduğunu sanmam
34. Hafta çantanız hazır olsun deniyor. O yuzden bence yavaş yavaş alınmalı artık. Birden almak da yorucu olacaktır.Ben de henüz bebesine hiçbir şey almayanlardanımzaten ağustosun sonundayız son aylarda bakabilir miyim bilmiyorum bi eylülle Ekim kalıyor böyle düşününce de heyecanlanıyorum
Senin 34e az kaldı sayılır34. Hafta çantanız hazır olsun deniyor. O yuzden bence yavaş yavaş alınmalı artık. Birden almak da yorucu olacaktır.
Ya ben bu hafta artık 6 aylık sayılıyorum. Ay deliriciym.Senin 34e az kaldı sayılır
Heyecanlanıyorum
Herşeyi ilk sen aldın beşik araba ilk sen doğurcan içime doğdu inşallah doğru doğmuştur34. Hafta çantanız hazır olsun deniyor. O yuzden bence yavaş yavaş alınmalı artık. Birden almak da yorucu olacaktır.
Ben de geriye hafta sayıyorumYa ben bu hafta artık 6 aylık sayılıyorum. Ay deliriciym.Bebemin depikleri dışardan görünüyor. Aay sabırsızlanıp Allah'a yanlış bi dua etmek istemiyorum.
Merve sen benimle aynisin degil mi 24 hafta 4 gunluk benimkiYa ben bu hafta artık 6 aylık sayılıyorum. Ay deliriciym.Bebemin depikleri dışardan görünüyor. Aay sabırsızlanıp Allah'a yanlış bi dua etmek istemiyorum.
Ben normalde çok tez canlıyım. Ama kendim o dokuz ay on günü tam doldurmuşum. Bakalım bebem nasıl olcakHerşeyi ilk sen aldın beşik araba ilk sen doğurcan içime doğdu inşallah doğru doğmuştur
Bakalım ne zmn gelcekBen normalde çok tez canlıyım. Ama kendim o dokuz ay on günü tam doldurmuşum. Bakalım bebem nasıl olcak
25+1 benim.Merve sen benimle aynisin degil mi 24 hafta 4 gunluk benimki
Işte benim 3 ay kaldıGeçiyor vakit valla 4 aydan az kaldi
Evet cnm senin 3 ay var bence deIşte benim 3 ay kaldı7 8 9 ben kasım 20 gibi doğururum bence. Aha da buraya tatih attım.
Amin amin. Hepimiz pürüzsüz doğumlar pürüzsüz lohusalıklar yaşayalım inşallah.Evet cnm senin 3 ay var bence deben kendimi aralikta hissediyorum ama saglikla gelsinler insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?