- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Ağrı olması diye parol içmek gerekir mi bn geceden içsemNe zaman basliyor agri suan hafif var insallah gecer senin de:s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağrı olması diye parol içmek gerekir mi bn geceden içsemNe zaman basliyor agri suan hafif var insallah gecer senin de:s
Eee nasılmış paşa kaç gram olmuşYok yok
Fakültede profesöre gittim ben
O yüzren ortam çok ciddiydi
Olmaz insallah olmadan icme:))Ağrı olması diye parol içmek gerekir mi bn geceden içsem
klima yok vantilatörle idare ediyorumKizlar napiyonuz sicaklarda hepinizin klimasi var mi?:)disarda fon makinesi gibi geliyor hava
Tmm dedim garanti olsunOlmaz insallah olmadan icme:))
BEn de oyle camları kapatinca daha iyi valla camlardan acayip sicak hava giriyorklima yok vantilatörle idare ediyorum
Cok şükür canim gozun aydinMerhaba kızlar, ben detaylıdan çıktım çok şükür her şey yolundaymış. Plesantam aşağıdaydı çıkmaya başlamış. Doktor anlata anlata baktı her şeye, çok memnun kaldım sağolsun. Bizimki pek bi umursamaz oğlan çıktı doktor baya uğraştı fotoğraf almaya. İstanbul’da olup detaylı doktoru arayan varsa şiddetle tavsiye ederim. Bakırköyde doç. Dr ali ekiz.
Klima var ama bn klima karşısında terliyorum çok da fayda etmiyor Allah sonumuzu hayır etsinKizlar napiyonuz sicaklarda hepinizin klimasi var mi?:)disarda fon makinesi gibi geliyor hava
Yavas yavas yukari cikiyor iste o daAma rahim gobek deligimizin altinda ne ariyor yaaaaaaa
Sağol canım benim hepimize sağ sağlim doğumlar inşCok şükür canim gozun aydin
Yaa ne güzel hayırlı olsun, benim plasentam da aşağıda İnşAllah benimkide yukarı çıkar bana umut oldunuzMerhaba kızlar, ben detaylıdan çıktım çok şükür her şey yolundaymış. Plesantam aşağıdaydı çıkmaya başlamış. Doktor anlata anlata baktı her şeye, çok memnun kaldım sağolsun. Bizimki pek bi umursamaz oğlan çıktı doktor baya uğraştı fotoğraf almaya. İstanbul’da olup detaylı doktoru arayan varsa şiddetle tavsiye ederim. Bakırköyde doç. Dr ali ekiz.
360 gr dedi deEee nasılmış paşa kaç gram olmuş
360 gr dedi de
Hiç boyundan bahsetmedi
Boy önemsiz mi ultrasonda
Bi de kilosu benim alttaki takvimden geride
Hoşlanmadım
Soraydın keşke takılma o kadar alır360 gr dedi de
Hiç boyundan bahsetmedi
Hoşlanmadım
20+0 olması gerekiyorduKaç haftalıktı tam olarak. Benim normalde 21+0 olmam gerekirken 20+2 çıkmıştı ve 360 gram 23 cm demişti. Benimde hoşuma gitmedi kilosu. 5 gündür çılgınlar gibi süt ceviz muz yiyorum inşallah işe yarar
Soramıyorsun canım soramıyorsunSoraydın keşke takılma o kadar alır
Masallah kuzuya kac haftalik ciktiboyunu fl yi 7 yle carparak bulursun360 gr dedi de
Hiç boyundan bahsetmedi
Hoşlanmadım
20+4 çıktıMasallah kuzuya kac haftalik ciktiboyunu fl yi 7 yle carparak bulursun