2021 Ankara Doğum Paketi ve Kadın Doğum Doktoru Tavsiyeleri

06anne

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2021
76
140
8
Merhabalar,
2. bebeğime hamile olduğumu öğrendim. Doktor arayışı içindeyim. Devlet hastanesi düşünmüyorum. İlk doğumunu 5 yıl önce Koru Çukurambar Hastanesinde M. Özge Çiçek Özek'te yapmıştım, sıkıntı olmamıştı. Ama bu geçen 5 yılda yorumlar birçok doktor ve hastane için çok değişmiş. Çok pahalı olmayan doktor ve doğum paketlerine bakıyorum. Sitede araştırdım ancak genel olarak eski paylaşımlar olduğunu gördüm. Bilgisi olan tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.

Merhaba canım hayırlı olsun rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin insllah bende 23 haftalık gebeyim 8 haftalıkken Etlik Lokman hekim Hastanesi'nden doç.dr. Hatice Çelik'e doğum paketi yaptırdım herşey dahil 7250 TL idi fiyatı şimdi değişmismidir bilmiyorum zam gelicek diyorlardı

çok teşekkür ederim. Etlik Lokman Hekim'de yenidoğan acil yok demişlerdi. hala öyle mi?

Merhaba, ne yaptınız acaba çok merak ettim. Ben de ilk doğumumu Cüneyt Genç ile TOBB'da yapmıştım. Hem hastaneden hem doktorumdan aşırı aşırı memnundum ancak fiyatlar almış bşaını gidiyor. Bu sefer öyle bir bütçem yok. Koru Hastanesi'ne mi gitsem diyorum. Siz ne yaptınız?

merhaba ben aşkın evren güler'e gidiyorum şu anda. üç hastane ile anlaşması var. koru çukurambar, memorial ve tobb. koru çukurambarı seçtim ben fiyattan dolayı. en pahalısı tobb idi. ama korudan da bazı şikayetler almışlar kafam karışmadı değil doğrusu. aşkın beye gidip memorialda doğum yapan iki kişi de oradan memnun kalmamış.

TOBB çok iyi, ancak ekstra ücretler falan da çıkarıyorlar o sıkıntı. Valla benim de kafam çok karışık. Koruda aytaç hoca diye bi doktor varmış onu da öneriyorlar sanırım. Ahmet özek de iyidir ama o da hastaneden ayrılmış.

tobb fiyat olarak beni aşıyor. o nedenle tercih etmedim. Koruyu tercih etme sebebim de doktorun dışarıdan olması. koruda 2017de yaşanan olaylar insanın kafasını karıştırmıyor değil

Aaaa koruda 2017de neler olmuş ki hiç haberim yok

tobb fiyat olarak beni aşıyor. o nedenle tercih etmedim. Koruyu tercih etme sebebim de doktorun dışarıdan olması. koruda 2017de yaşanan olaylar insanın kafasını karıştırmıyor değil
Okudum şimdi çok korkunç

Merhaba Anneler ve anne adayları. 2017'den beri Hastane kadrosu çok değişti. Gerçekten kan dondurucu olaylar yaşanmış ancak sorumlularının hastanede olduğunu sanmıyorum. Ben Koru hastanesinde Ayşegül Hanım'a gitmeyi planlıyorum doğum için. Şehir dışından gideceğim, henüz görüşmedim. Güncel fiyatları hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…