- Emoji Skoru
- 565
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #1.781
Ben 5+3 te gittim sadece kese göründü yolk bile yoktu bence senin küçük diye görünmemiştir boşuna evham yapıp üzme kendiniCanım 5+4 daha cok küçük yaa yolk olustuysa bebekde vardır görmemiş olabilir stres yapma kahverengi lekelenme önemli değil yoğun sanci ve kırmızı kanama varsa sıkıntı olur ancak. Sakin ol bak kötü etkilenmesin.. Yarin tekrar kontrole git gerekirse farklı doktor olsun hem için de rahat etsin..
O allahın emri ❤ güzel dusunun güzel olsunTesekkpr edeim insallah. Bu persembe randevum vsr. Hayirlisi bakalim nasil bebism bir yandan kaygi bir yandan merak ve korku. Acaba büyümüsmü hersey yolundami bi sknti varmi. Insan merak ediyor iste..
Ay herkes öyle dedi bende dayanamadım yarın başka bir doktora gitcem yine deBen 5+3 te gittim sadece kese göründü yolk bile yoktu bence senin küçük diye görünmemiştir boşuna evham yapıp üzme kendini
Evet Perşembe günü gittim kese gözüktü sadece haftaya tekrar gel kesenin büyümesini takip edelim dedi 15 gün sonra da kalp atışı duyarız dedi .Kararsız kaldım ama 15 gün sonra gideyim diyorumMerhabalar, benim de sat 5 Kasım. Siz gittiniz mi doktora?
Ben de Çarşamba gitmiştim, kese oldukça kucuktu. Daha önce bir kaybım olduğu için bir süre her hafta giderim. Ama seninki gibi olmasını tercih ederdim. Sık doktor kontrolü stres yapıyor insanda. Bana kalsa 7. haftadan önce hiç gitmezdim. Ama işte benim durumum farklıEvet Perşembe günü gittim kese gözüktü sadece haftaya tekrar gel kesenin büyümesini takip edelim dedi 15 gün sonra da kalp atışı duyarız dedi .Kararsız kaldım ama 15 gün sonra gideyim diyorum
Canım kanama mı leke mi? Sen böyle diyince korkuyorz ama sende leke tarzında olmuyor mu.. Korkma nolur cok şükür ağır sancıların yok düşük olcak olsa olurdu.. Gecicek inşallahKanamam hala devam ediyor o kadar kullandığım iğne fitil nereye gidiyor anlamıyorum
Allah yardımcın olsun canım Ne desekte üzüleceksin elinde değil dilerim herşey umduğundan daha güzel olur ve bebeğin sağlıkla sana tutunurKanamam hala devam ediyor o kadar kullandığım iğne fitil nereye gidiyor anlamıyorum
Canım evet devamli akan bşey yok silindikçe geliyor kırmızı kan da geliyor sildikçe bazen. Mesela fitilin çubuğu var onu çıkardığım zaman ondada kan görüyorum. Şiddetli Değil ama kasıklarım da ağrı var. Başka doktara gittim doktor baktı bebekte bişey yok haftasıyla uyumlu dedi. Kullandığın ilaca doza ben karışmam tüp bebek doktorun ne derse onu yap dediCanım kanama mı leke mi? Sen böyle diyince korkuyorz ama sende leke tarzında olmuyor mu.. Korkma nolur cok şükür ağır sancıların yok düşük olcak olsa olurdu.. Gecicek inşallahdoktor değişikliği yapmayı düşünüyormusun
Amin canım inşallah. Canım takmamaya çalışıyorum ama hergün iğneye rağmen hala neden geliyor aklım almıyor. Bebeğin kalp atışı dursa kanama olur mu acabaAllah yardımcın olsun canım Ne desekte üzüleceksin elinde değil dilerim herşey umduğundan daha güzel olur ve bebeğin sağlıkla sana tutunur
Bendende geliyor ...Kızlar bende cok yogun sarı yesilmsi akıntı geldi az önce bu durumu yaşayan var mı ?
Inan bilmiyorum ki canim enfeksiyon olabilir mi senin crp değerlerine baktirsan bir kereAmin canım inşallah. Canım takmamaya çalışıyorum ama hergün iğneye rağmen hala neden geliyor aklım almıyor. Bebeğin kalp atışı dursa kanama olur mu acaba
Kagan Kocatepe hocayi dinle youtuneda. Adam harika anlatiyor hwrseyi. Normalnis o akintiBendende geliyor ...
Teşekkür ederim bir dinleyeyim bana Dr diofol yazdı hergun 1adet kullanıyorum folik asit kullanmayı unutmayın arkadaşlar...Kagan Kocatepe hocayi dinle youtuneda. Adam harika anlatiyor hwrseyi. Normalnis o akinti
Olablir canım baktırırımInan bilmiyorum ki canim enfeksiyon olabilir mi senin crp değerlerine baktirsan bir kere
Benim hiç kaybım olmadı ilk gebeliğim de benim de kese çok ufak gözüküyor doktor bi şey demedi ama endişelendim ufak olmasındanBen de Çarşamba gitmiştim, kese oldukça kucuktu. Daha önce bir kaybım olduğu için bir süre her hafta giderim. Ama seninki gibi olmasını tercih ederdim. Sık doktor kontrolü stres yapıyor insanda. Bana kalsa 7. haftadan önce hiç gitmezdim. Ama işte benim durumum farklıSizde öyle bir öykü yoksa 15 gün sonra gidin direkt kalp atışını dinlersiniz
Kullanıyorum hiç aksatmadan akıntı normal canm tedirgin olmaTeşekkür ederim bir dinleyeyim bana Dr diofol yazdı hergun 1adet kullanıyorum folik asit kullanmayı unutmayın arkadaşlar...
Git canm haber ver muhakkak bence görünür yarınAy herkes öyle dedi bende dayanamadım yarın başka bir doktora gitcem yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?