- Emoji Skoru
- 4.606
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #1.741
Canım senin yanlışın var sat 3 ekim ise sen 10 haftalık falansınMerhaba hanımlar, sat 3 ekimdi. 3 günlük gecikmeden sonra evde test yaptım ve pozitifti. Bekliyordum ama virüsten korkuma dr a gidemiyorum sağlık ocağına gidip kan verdim dün sonuç 20364.64. Bana göre 5 haftalığız ilk dr kontrolü sizce kaç haftalıkken olmalı?
Dediğin gibi 3 kasım bnceSat 3 ekimse siz 10 haftalık hamile oluyorsunuz 3 kasımsa da 6 haftalık
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Benim yerleşme kanamam olmuştu lekelenme gibi ilk gebeliğimde böyle bişey olmadıgı için direk doktoruma yazdım tabi o da gel bakalım nedenmiş dedi tabi normalmiş bu tür lekelenmeler sonra işte kan tahlili ve vajinal ultrasonla baktı tahlillerim normal cıktı, ultrasonla da 4+2 de kese yoktu oluşma zamanıydı yani tam gözükmedi. Zaten boş gebeliğin normal bi hamilelik belirtisinden hiç farkı yok, yine aynı sekilde halsizlik uyku göğüs hassasiyeti hepsi vardı hcg de normal artıyordu. Durum bu şekilde yani. İnsan başına gelince neler de varmış diyor. Ama şöylede birsey var hep hayırlısı böyleymiş dedim çünkü sağlıksız olacak bebekler gelişmiyormuş olusmuyormuş vücut bi şekilde frenliyor işte kendini ilerde Allah korusun daha kötü şeylerle karsılasmaktansa Allah böyle uygun görmüş demekki diyorum..Amin allar kimseye yaşatmasın ama bi yerde de düşük olmasından daha iyidir bence.öncesinde baska bi belirti oldu mu kesenin geç görünmesi gibi 4. Hafta icindeym ben karından gözükmez derken hemen göründü de yoktur inşallah diyorum
Aynen öyle saglıksız her seyi atıyormuş vucut o yuzden uzmemek lazım tabi elde degil.inşallah benim iyi olur 4+2 de keseyi gördük sanki boş gebelikte biraz geriden geliyormusBenim yerleşme kanamam olmuştu lekelenme gibi ilk gebeliğimde böyle bişey olmadıgı için direk doktoruma yazdım tabi o da gel bakalım nedenmiş dedi tabi normalmiş bu tür lekelenmeler sonra işte kan tahlili ve vajinal ultrasonla baktı tahlillerim normal cıktı, ultrasonla da 4+2 de kese yoktu oluşma zamanıydı yani tam gözükmedi. Zaten boş gebeliğin normal bi hamilelik belirtisinden hiç farkı yok, yine aynı sekilde halsizlik uyku göğüs hassasiyeti hepsi vardı hcg de normal artıyordu. Durum bu şekilde yani. İnsan başına gelince neler de varmış diyor. Ama şöylede birsey var hep hayırlısı böyleymiş dedim çünkü sağlıksız olacak bebekler gelişmiyormuş olusmuyormuş vücut bi şekilde frenliyor işte kendini ilerde Allah korusun daha kötü şeylerle karsılasmaktansa Allah böyle uygun görmüş demekki diyorum..
Haftası kaçken 18778 çıktı ki? İkiz olabiliceği hiç aklıma gelmedi vallahiTebrikk ederimmbenimde sonucum 18778 cikmisdi daha dun ikiZ oldugunu ogrenip keseyi gordum . mashallah deger baya yuksek ikiz olabilir bence . direk randevu al bence
Ya evet yanlış yazmışım 3 KasımCanım senin yanlışın var sat 3 ekim ise sen 10 haftalık falansın
son adet tarihim 4/11/20 yani ikiz oldugu icin suan 4+3 dedi doktorHaftası kaçken 18778 çıktı ki? İkiz olabiliceği hiç aklıma gelmedi vallahi
bence seninki ikiZHaftası kaçken 18778 çıktı ki? İkiz olabiliceği hiç aklıma gelmedi vallahi
canım kahverengi lekelerin kesildi mi acaba.. şimdi ilaç içmeye uyandım ve 5 hafta sonra ilk defa kahverengi lekeler vardı çamaşırımda ve bn ilk defa gördüm hiç olmamıştı.. hem progesteron iğne hemde fitilini kullanmama rağmen oldu birde şaşkınımAllahım delırcem bugun hiç kahverengı leke gelmedı sımdı yıne gelmıs oyun oynuyor sankı benımle yahastaneyede cok gitmek ıstemıyorm vırusten dolayı kanama yok sonucta dıyorum neyapacagımı sasrdım
Çok geçmiş olsun kuzum benim korkma sakınAllah razı olsun inşallah gelir de görür mesajınızıÇooook ama çoook teşekkür ederim inanın kendim için zerre endişem yok tek korkum bebek.. evet gerçekten öyle karantinadan çıkınca iki aşamayı birden yaşayacağım ya doğru
Ben hamile kaldığından beri geceleri uyku yok zaten gece en az 3sefer uyanıyorum toplasan günlük 4saat uyuyorumBenim gibi gece 3 ten bu yana uyuyamayan varmi.lqvaboya gittim geldim. Uykum gitti midem bulantisi birakmadi beni
Devam edıyor canım bır gelıyo bır gelmıyor çok çok gelmezse veya kan gelmedıgı surece doktora gitmeyı dusunmuyorum 31 aralıkta kontrolum var ozamana kadar virüsten dolayı gitmek istemıyorum iğne yaptırmıstım bende bıtanecanım kahverengi lekelerin kesildi mi acaba.. şimdi ilaç içmeye uyandım ve 5 hafta sonra ilk defa kahverengi lekeler vardı çamaşırımda ve bn ilk defa gördüm hiç olmamıştı.. hem progesteron iğne hemde fitilini kullanmama rağmen oldu birde şaşkınım
Ne zaman doktora gideceksin canım merak ettim vallaYa evet yanlış yazmışım 3 Kasım
Canım 5+4 daha cok küçük yaa yolk olustuysa bebekde vardır görmemiş olabilir stres yapma kahverengi lekelenme önemli değil yoğun sanci ve kırmızı kanama varsa sıkıntı olur ancak. Sakin ol bak kötü etkilenmesin.. Yarin tekrar kontrole git gerekirse farklı doktor olsun hem için de rahat etsin..Günaydın kızlar bugün çok moralim bozuk uyandım. Zaten 5+4 gittiğimde vajinal bakınca yolk sac var ama bebek yok haftaya grl tekrar bakalım bebek oluşmazsa sıkıntı demişti doktorum. Bugün 5+6 uyandım ilk defa 2 parkmak kadar koyu kahverengi lekelenmem olmuş çok korkmaya başladım artık bebeğim yok kesin diye
Günaydın kızlar bugün çok moralim bozuk uyandım. Zaten 5+4 gittiğimde vajinal bakınca yolk sac var ama bebek yok haftaya grl tekrar bakalım bebek oluşmazsa sıkıntı demişti doktorum. Bugün 5+6 uyandım ilk defa 2 parkmak kadar koyu kahverengi lekelenmem olmuş çok korkmaya başladım artık bebeğim yok kesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?