• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 2021 Ağustos anneleri ek gıda serüveni

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

belinaypinar

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2021
4
0
1
32
Merhaba kızlar ek gıdaya başlayacağız bizde bebeğim daha önceden anne sütü ve formül mama ile besleniyordu sütüm yetmediğinden dolayı şimdide sadece mamayla besleniyor doktorumuz 4.5 aylıkken başlayabilirsin dedi ek gıdaya benim gibi olan anneler sizler neler yapıyorsunuz başladınız mı vs

Merhaba arkadaşlar, oğlum çok iyi huylu bi bebek olmasına rağmen sürekli bi problem çıkıyor artık okadar bunaldım ki ağlamak üzereyim Allah beterinden korusun diyerek moral bulmaya çalışıyorum. Hamileliğin boyunca kanamalı ağrılı riskli derken 34 haftalık doğdu kövezdi vs eve geldik tek göz kanalı tıkalı enfeksiyon ......tam geçti derken rota virüsü derken, bağırsak enfeksiyonu derken, alerjiye kadar dayandık şimdi kanlı mukuslu kaka 1buçul aydır benide oğlumuda hırpaladı. Çok iştahlı ama hiç bişi yiyemiyor bende diyet yapıyorum ama fayda etmiyor alerji mamasını içmiyo zaten memeden bŞka bişide tutmuyo. Doktor doktor dolaşyrz. En son aşı yeri şişti kızardı bacağı. Mutsuzluk çöktü içime psikolojim yıprandı. Ama yinede diyorumki Allah beterinden korusun. Beterin beteri var. Allah h
Hasta olan herkese çocuklara şifa sabır versin rabbim dermansız
Dertle sınamasın inşallah içinden gelen bizim için 😔bütün hastalar için bir dua okusun birazcık içimi döktüm

Back