- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi sonbaharss
-
- #1.681
Biraz daha büyümüş olurlar diye demiş olabilir bazen tam görünmüyor 2 kere ayrıntılı yapıyorlarAyrıntılı ultrason 20- 24 hafta arasında yapılıyor diye biliyorum yani geç değil, benim doktor da 21 haftalıkken çağırmıştı, benimkiler de tek yumurta ikizi .inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Merhaba canım 2. Transferim dondurulmuş 2 embriyo idiMerhaba tüp bebek tedavisiyle hamile kalan arkadaşlar. Kaçıncı denemede ve kaç embriyo transferiyle hamile kaldınız
Canım doktorun iyi dediyse iyilerdir başkasıyla karşılaştırma kilolarını her doktorun iyi anlayışı farklıBenimde bugün kontrolüm vardı 24. Haftamdayım 700 gram ve 650 gram kiloları doktorum gayet iyiler dedi ama haftasına göre sizce nasıllar bilen arkadaşlar
Merhaba canım , benim de 3. Deneme 2 embriyo transferiyle kaldım çok şükürMerhaba tüp bebek tedavisiyle hamile kalan arkadaşlar. Kaçıncı denemede ve kaç embriyo transferiyle hamile kaldınız
Doğru diyorsun canımCanım doktorun iyi dediyse iyilerdir başkasıyla karşılaştırma kilolarını her doktorun iyi anlayışı farklı
Önemli bişey olsa mecbur söyleyecek merak etme bunu hastadan saklayamazDoğru diyorsun canıminsan merak ediyor işte iyiler mi dediğim de Doktor gayet iyiler dedi Belli olmuyor bezen de laf olsun diye iyiler diyorlar ya ondna soruyorum bi de benim doktorum ben biraz pimpirikliyim bana herşeyi söylemiyor
Evet doğru diyorsunuz, benim ayrıntılı ultrason uzun sürdü ve altta olanı çok zor gördü. Sizin haftanız benden ilerde, bir şey sormak istiyorum. Ben üstteki bebeğin hareketlerini çok belirgin ve sık hissediyorum gün içerisinde ama alttakini çok fazla hissetmiyorum. Siz de nasıldı hareketler? Bebeğin duruşundan kaynaklanıyordur diye takmamaya çalışıyorum. Neyseki yarın kontrolüm var, merak ediyorum nasıllar diye.Biraz daha büyümüş olurlar diye demiş olabilir bazen tam görünmüyor 2 kere ayrıntılı yapıyorlar
Aynen ondan oluyor plesantasının yerleşimindende kaynaklanabilir benim sağda daha çok hareket oluyo mesela ama soldada var. Ama doktor o kadar yakınlarki hangisinin hareketi olduğunu anlamazsın demiştiEvet doğru diyorsunuz, benim ayrıntılı ultrason uzun sürdü ve altta olanı çok zor gördü. Sizin haftanız benden ilerde, bir şey sormak istiyorum. Ben üstteki bebeğin hareketlerini çok belirgin ve sık hissediyorum gün içerisinde ama alttakini çok fazla hissetmiyorum. Siz de nasıldı hareketler? Bebeğin duruşundan kaynaklanıyordur diye takmamaya çalışıyorum. Neyseki yarın kontrolüm var, merak ediyorum nasıllar diye.
Hafta ilerleyince yerleri azaldığı için hareketler de azalıyormuş galiba. Kısmetse doğumu kaçıncı haftada düşünüyor doktorunuz? Benimki herşey yolunda devam ederse 36 hafta sonu demişti.Aynen ondan oluyor plesantasının yerleşimindende kaynaklanabilir benim sağda daha çok hareket oluyo mesela ama soldada var. Ama doktor o kadar yakınlarki hangisinin hareketi olduğunu anlamazsın demişti
Sağlıkla alın kucağınızaMerhaba canım 2. Transferim dondurulmuş 2 embriyo idi
Sağlıkla alın kucağınızaMerhaba canım , benim de 3. Deneme 2 embriyo transferiyle kaldım çok şükür
37 den sonra bekletmiyoruz dedi sanırım 37 den sonrasına sezaryen günğ verecek benim minişler beklerlerse. Şu an hareketlerde pek azalma olmadı yada ben hissetmedimHafta ilerleyince yerleri azaldığı için hareketler de azalıyormuş galiba. Kısmetse doğumu kaçıncı haftada düşünüyor doktorunuz? Benimki herşey yolunda devam ederse 36 hafta sonu demişti.
Sağlıcakla alırsınız kucağınıza bebişlerinizi inşallah37 den sonra bekletmiyoruz dedi sanırım 37 den sonrasına sezaryen günğ verecek benim minişler beklerlerse. Şu an hareketlerde pek azalma olmadı yada ben hissetmedim
Evet çok doğruÖnemli bişey olsa mecbur söyleyecek merak etme bunu hastadan saklayamaz
Aminnnnnn teşekkür ederimSağlıkla alın kucağınıza
İnşallah canım hepimiz sağlıkla alalımSağlıcakla alırsınız kucağınıza bebişlerinizi inşallah
Canıö benim de çift doktor progestan verdi kanamam olmadığı halde önlem olarak iç dedi ilişki de yasak dedi benım sadece küçük yürüyüş yapmam serbest doktorum nefesın kesılır dedi zaten dışardan olan paketli tüm gıdalrı yasakladıMerhaba Kızlar sessiz takipçilerdenim çift yumurta ikizlerine hamileyim. Normalde de çok evhamlı bir yapım vardır hamilelikle tavan yaptı bu durum . Mesela bugün yüksek bir yere uzandım Baya dalgınlıkla sonra aklıma geldi ama içiM içimi de yiyor bşe oldu mu acaba diye . Bir diğer sorumda şu doktor ilişki yasağı yok dedi ama ben çok korkuyorum bşe olacak diye . Atlatamadan hala bu korku durumunu normalde ev de iş yapmıyorum zaten ufak tefek yemek çamaşır katlama vs gibi küçük işler yapıyorum doktor zaten silme süpürme yapma demişti . Siz nelere nasıl dikkat ettiniz ya da ediyorsunuz?
Canım ilk gebeliğiniz galiba, sağlıcakla kavuşun bebeklerinizeMerhaba Kızlar sessiz takipçilerdenim çift yumurta ikizlerine hamileyim. Normalde de çok evhamlı bir yapım vardır hamilelikle tavan yaptı bu durum . Mesela bugün yüksek bir yere uzandım Baya dalgınlıkla sonra aklıma geldi ama içiM içimi de yiyor bşe oldu mu acaba diye . Bir diğer sorumda şu doktor ilişki yasağı yok dedi ama ben çok korkuyorum bşe olacak diye . Atlatamadan hala bu korku durumunu normalde ev de iş yapmıyorum zaten ufak tefek yemek çamaşır katlama vs gibi küçük işler yapıyorum doktor zaten silme süpürme yapma demişti . Siz nelere nasıl dikkat ettiniz ya da ediyorsunuz?
Benim de kanamam vardı başlarda ama geçti şükür progestana bende devam ediyorum sabah akşam fitil . Yürüyüş bana da serbest doktor günlük ufak işlerini yap dedi ama işte günlük işler neCanıö benim de çift doktor progestan verdi kanamam olmadığı halde önlem olarak iç dedi ilişki de yasak dedi benım sadece küçük yürüyüş yapmam serbest doktorum nefesın kesılır dedi zaten dışardan olan paketli tüm gıdalrı yasakladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?