- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
- Konu Sahibi sonbaharss
-
- #1.521
Herkese merhaba
Bn doğurdum 34. Haftalık çocuklar küvezde emme problemleri var bazende sıkıntılı sürecede girdiler premature anneler siz nasıl yapıosunuz nasıl büyütünüz destek lütfen
Nasıl toparlıyacaklar bu süreçte bizi neler beklior
Ne zaman doğum yaptın canım? Ne kadar doğdular. En son ciğer geliştirici iğneyi yaptıracaktın yaptırdın mı? Rabbim analı babalı büyütsün inşallah tez zamanda evinize çıkmayı nasip etsin iki minik kuşlaHerkese merhaba
Bn doğurdum 34. Haftalık çocuklar küvezde emme problemleri var bazende sıkıntılı sürecede girdiler premature anneler siz nasıl yapıosunuz nasıl büyütünüz destek lütfen
Tamamladığın haftayı alıyorlar canım onun için 34 haftalık yazmışlardır. Rabbim tez zamanda evinize çıkmayı nasip etsin duamdasınİnan doğum hikayemm sokağa cıkma yasağında doğdular ama çok şükür doktorum her şeyi organıze etmiş
Gittiğimde hastaneye herkes beni beklioduu
Direk sezeryana aldılar ama bebeişleri bekledim bekledimm gelmedii sonra yenidoğan yoğumada kalacaklarını söylediler
Bana göre 34+5 günlüktüü
Ama yoğun bakım ünitesi 34 haftalık olarak hesaplıomuş biri 2000 diğeri 2300 doğdu ama sonra 100-180 gram zayıfladılar
İnan doğum hikayemm sokağa cıkma yasağında doğdular ama çok şükür doktorum her şeyi organıze etmiş
Direk sezeryana aldılar ama bebeişleri bekledim bekledimm gelmedii sonra yenidoğan yoğumada kalacaklarını söylediler
Bana göre 34+5 günlüktüü
Ama yoğun bakım ünitesi 34 haftalık olarak hesaplıomuş biri 2000 diğeri 2300 doğdu ama sonra 100-180 gram zayıfladılar
Canım bnm Allah hepimizin yardımcısı olsun evimize getirip inş büyütürüm minnaklarıTamamladığın haftayı alıyorlar canım onun için 34 haftalık yazmışlardır. Rabbim tez zamanda evinize çıkmayı nasip etsin duamdasın
İnan doğum hikayemm sokağa cıkma yasağında doğdular ama çok şükür doktorum her şeyi organıze etmiş
Bana göre 34+5 günlüktüü
Evet bir anda suyum geldii sabahın 05:00 da hocamı o saate ardım sancıyı hiç anlamadım bn belki ilk bebeklerim die...Suyun yada sancın mı geldi canım? Tez vakitte sağlıkla kavuştursun Rabbimküvezde çabucak gelişir inşallah emme refleksleri kavuşursunuz.
Aslında ikizler için iyi bir hafta yine de küvze koyuyorlar demek hayırlısıyla bizde sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşAllahRabbim sizi zamanında kavuştursunerken doğum biraz riskli bir süreç emme refleksi solunumu akciğerleri hepsi çok önemli bu arada bizim sütümüzün gelmedi de....
Aslında ikizler için iyi bir hafta yine de küvze koyuyorlar demek hayırlısıyla bizde sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşAllah
Canım niye öyle oldu sancin mi geldi.Herkese merhaba
Sizin bebekler ikiz miMalesef solunum ve emme sıkıntısı her haftada olabiliyor.İkiz gebeler için değil tek gebelik için de aynı durum geçerli
Maşallah e sizin zamanınız gelmiş 37 haftalık mı oldunuz
Maşallah e sizin zamanınız gelmiş 37 haftalık mı oldunuz
İnşAllah darısı bize canım36+1 deyiz çok şükür haftasonu büyük ihtimalle kavuşacağızinşallah darısı sizlere sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?