Uykuyu bölünce perişan oluyorum çünkü. Eziyetli bi hale dönüşüyor. Oğlan uyandırana kadar uyanmayı düşünmüyorum artık.
Zaten bende sizleri düşündüm sizinde buluyor o saatleri. İlk zaman kesilirdi belki ama artık düzenede bindi diye düşünüyorum.
Benim tvyle hiç aram yoktur. Eşim çok izler, netflixten dizi izler sürekli. Oğlana sabahları o bakıyor genelde. Alışmış oğlanda açık olunca gözü tvde. Ters koyuyorum kafasını çevirip bakıyor. Eşim evde yoksa TV kapalı oluyor zaten genelde. Eskiden Müge anlı izlerdim.
Hey gidi günler..
Ben biberonla verdiğim için direkt takip ediyorum içtiği süt miktarını. Gece az içiyorlar tekrar uykuya dalıyorlar. Benim oğlan öyle yapıyor yani, sizdede öyledir muhtemelen.
Gece uyumuşum zaten kalkmamışım.
Gece kalkmadan sağdığım miktar, gece uykumu bölüp uyandığım miktardan daha fazla gün bazında bakınca. Biraz böyle gidicem valla banada yazık.
Sağım yapmak sütü artırır zaten canım. Yetmiyor diyorsan yap tabi iyi olur.
Bende bi ara akıl ettim içtim. Sonra unuttum gittim. Şimdi sen yazınca aklıma geldi içeyim hergün.
Bende öyle büyük bi ağrıyla cebelleşiyorum.
Benim oğlan 1 hafta yapmadı canım. 6.gün doktora gittik. Probiyotik verdi onu kullandım. Ertesi sabah yaptı kakasını. O gün 2 kez yaptı, ertesi sabah çok az yapmış. Dün bugün yine yok.. Damlaya devam ediyorum halbuki. Yarında yapmazsa doktoruna msj atıcam. Kullanalım derse fitil ilaç bişey kullanıcam.
Bende demir ilacına devam ediyorum. B12 takviyeli. Bu arada feci bi saç dökülmesi yaşıyorum.. İnanılmaz çok dökülüyor. Duşta, duştan sonra tararken, kuruturken, düzleştirirken her evrede bi tutam gidiyor. Gün içinde dökülen cabası..
Bakılıyor canım. Ben bugün kan verdim oğlanın kontrolü vardı gitmişken aradan çıkardım. Hatta aç git şeker tsh filanda baktı.
Evet canım arttı. Benim oğlan 30 ccyle başladı zaten doğduğu gün hastanede 30 cc mama verildi. Evde ben sağıma başladım ilk hafta 30 cc çıkardı sütüm ona yetti hep. 2 hafta sonra filan 70 ccye çıktı. Sonra 100, 120 derken şuan 140 150 cc süt içiyor. Benim oğlan iştahlı zaten doğdu doğalı.Hatta geçen 150 cc süt içirdim doymadı yarım saat sonra filan 70 cc daha içti. Biz eşimle şok.