Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar
ne yazıyım bilmiyorum.. uzun zaman geçti elim varmıyor buraya yada herhangi bi yere girmeye
iyiyiz demeye utanıyorum.. nefes aldığımız için yaşıyoruz
sevdiklerim ya mezarda yada hala enkaz altında
lena ben ve 1. derece ailem iyiyiz
hepinizin yazdıklarını bana ulaşan arkadaşlar ilettiler etiketliemiyorum ama hepinizi çok seviyorum
sanalda olsa o kadar iyi insanlar biriktirmişim ki
hayat çok boşmuş yeri geldi kırdıklarımız oldu hiç ummadığım kişiler arayıp sordu Allah herkesten razı olsun
yani birilerinin uzaktada olsa varlığını hissetmek bile ne büyük nimetmiş
bir bardak su.. sıcak bir duş.. hepsi meğer ne lüksmüş
Rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın :KK43:
hayat kısa sevdiklerinize sarılın kimseyle küs ayrılmayın bu hayattan...
üzdüğüm kırdığım kim varsa herkes hakkını helal etsin
hepinizi seviyorum...
Canım❤️❤️❤️ seviyorum seni ...

Kalbin temizmiş 🥰 hafızan da çok iyi evet Alparslan olacak babası kararlı ikna edemem 😅 çok yaygınlaştı ama napalım 🙈 Türkeş de eklemek istiyor abartma dedim 😂
Ahahahahah çok hoş ya, evet sanki bir tık abartmış olur doğrudan tarafini belli et gibisinden 🤣🤣😝😝 olsun ya ben seviyorum ama o ismi, eski ve guzel isimlerden bence, tınısı ve anlamı da güzel 🥰 sağlıkla dünyaya gelsin inşallah güzel yavru 🥲 nasıl geçiyor peki hamilelik?

Ahahahahah çok hoş ya, evet sanki bir tık abartmış olur doğrudan tarafini belli et gibisinden 🤣🤣😝😝 olsun ya ben seviyorum ama o ismi, eski ve guzel isimlerden bence, tınısı ve anlamı da güzel 🥰 sağlıkla dünyaya gelsin inşallah güzel yavru 🥲 nasıl geçiyor peki hamilelik?
Aynen doğrudan tarafını belli ediyor 🤣 bende seviyorum ama söylemesi uzun diye belki sadece alp derim bilmiyorum 😅
inşallah sağolasın canısı tüm evlatlarımız sağlıcakla büyüsün inşallah 😘💕
mide bulantıları azaldı daha iyiyim şükür 🤲🏻

Aynen doğrudan tarafını belli ediyor 🤣 bende seviyorum ama söylemesi uzun diye belki sadece alp derim bilmiyorum 😅
inşallah sağolasın canısı tüm evlatlarımız sağlıcakla büyüsün inşallah 😘💕
mide bulantıları azaldı daha iyiyim şükür 🤲🏻
Sevindim canim, hadi bakalim hayırlısıyla kucagina al da pitis pitis buyusunler birlikte su gibi 🥰🙏❤️❤️

Ay o günleri görürüm inşallah sağol canısı 🥰🤲🏻💕 rabbim istiyen herkese nasip etsin 🤲🏻♥️💙 Bal0ncuk Bal0ncuk da olsaydı keşke.o da bu sene düşünüyordu sanki.iyilerdir inşallah
Amin canim, hem isteyen hem de layıkıyla bakabilecek herkese versin insallah 🙏🙏

Olabileceği kadar iste 😔 en son doneceklerdi hataya...

X