Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya neyse hepsi tecrübe işte öğrenmiş oldun 😄 ben de öğrenmiş oldum stres yapmam o zamanlar gelsin de bir ☺️🤲🏻

Allah’ın izniyle yakında 🤲🏻 Pozitiflikten uzaklaşma hiç yakışmıyor sana 💪🏻
Pozitiflikten uzaklasmadim öyle mi doğuyor gerçekten içine gibisinden dedim😍😍
Valla kizdim bak. Kalcaksin tabi kiz hepiniz kalcaksiniz. Boyle umitsiz seyler soyleme alt beyin calisiyor ve seni duyuyor. Alt beyin cok tehlikeli, her seyi olmus algiliyor. O yuzden diyolar negatif kelimeler, cumleler cikmasin agzinizdan. Aklimdam gecse bile diline dokme lutfen.

Paresilaaa Paresilaaa canim uzuldum ama durumuna degil bu kadar uzulmene uzuldum ama aklini toparlayinca duzelirsin sen, anlik bir durum diye dusunuyorum. Her seyin caresi var bir de nacizane boyle onemli kararlar almadan mutlaka 2 hatta 3 doktorla gorus veya danis. Icine en sinenle devam et. Zaten inan hislerin seni yaniltmayacaktir. Her sey cok guzel olacak. Ben oram buram kanaya kanaya, ayila bayila pozitif dusunmeye devam ediyorum. Inan zorluklardan sonra feraha kavusanlarla dolu Dunya. Hakkimizda hayirlisi, siz de insallah sonuna geldiniz guzel baslangiclar icin⚘⚘⚘
Yok ümitsiz olarak diil içine öyle mi doğuyor diye 😅😅😅
Kadın 10 kişilik doğurmuş. Ben de "iki tane koymasınlar, korkarım" diyorum. Nurzfr Nurzfr sen misin bu yoksa? Geçmiş olsun, ifşa oldunEki Görüntüle 2867496
Benimki 11 canım ya bu az doğurmuş😂😂😂😂

Bizi de bir çağıran olsa😂😂😂evde yemek yok 😅
Sizin daha iyi anne geliyor yapıyor arada yanlış hatırlamıyorsam bizde de anne yok kayınvalide ayda bir çağırıyor sağolsun ☺️
Pozitiflikten uzaklasmadim öyle mi doğuyor gerçekten içine gibisinden dedim😍😍

Yok ümitsiz olarak diil içine öyle mi doğuyor diye 😅😅😅

Benimki 11 canım ya bu az doğurmuş😂😂😂😂
Öyle emoji koyarsan yanlış anlarız tabi 😂

Kışın vazgeçilmez meyvesi..
Bayılırımmmm
Enfeksiyonu bile önlüyor
Afiyetle ye
Yine horozlarla kalkmışın. C vitamini diye yiyorum ben de. Bir yerde de transfer sonrası yiyin diye görmüştüm. Tatlı ve çikolata yemiyorum diye iyice meyveye abandım. Zaten çok seviyorum normalde de.

Yalnız herkese genel sağlık bilgisi olsun meyveyi tek yemek, fazla yenildiğinde şekeri yükseltebiliyormuş. Yoğurtla beraber tüketmek lazımmış

Günayd 🌤

Paresilaaa Paresilaaa Parecim güzel moralle gel olur mu? Lütfen olmamış, netleşmemiş şeyler için kendini bırakma. Hiçbir şey bitmiş değil. Hatta daha yeni başlıyoruz 😘

Bal0ncuk Bal0ncuk Senin bıdığın yaramazlığı takdire şayanmış. Yaptıkları, yapacaklarının teminatıysa cadı bir yengeç kızı geliyor olabilir mi? 🦀

Miss Bride Miss Bride Sana söyleyecek çok şeyim var. Susayım diyorum, onu da yapamıyorum. Lütfen ama lütfen ama lütfen kendinin kıymetini bil. İnsanlar da artık haddini bilsin ya. Ben eve annemleri bile sokmuyorum. Kendim de onların evine gitmiyorum ayyyylardır. Sen hamilesin, üstelik doğurmak üzeresin. Herkes otursun oturduğu yerde. Milletin şu an yemek yapıp kapına getiriyor olması lazımken hale bak senden bir de hizmet bekliyorlar 😡

bir mucizee bir mucizee Mucizeee ne ettin gı? Doktor buldun mu kendine? Ne zaman gidiyorsun?
gittim kuzu dün söylediğim doktora.inşallah bu sefer güzel şeyler olacak iyi düşünmek istiyorum :KK51:
bu arada senin teste 7 gün kaldı ayyyy çok heycanlıııı:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

gittim kuzu dün söylediğim doktora.inşallah bu sefer güzel şeyler olacak iyi düşünmek istiyorum :KK51:
bu arada senin teste 7 gün kaldı ayyyy çok heycanlıııı:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ciddi miiiii? Ay ben kaçırmışım. Süper haber bu. Hadi inşallah. Bizi haberlerden haberdar et 🤩

Bütün duyguları aynı anda yaşıyor gibiyim, tek heyecan olsa iyiydi :KK17:

Nick'ini her okuduğumda arkada şu şarkı çalmaya başlıyor. İsmail YK hayranı olabilirsin ama Demet Akalın çağrıştırıyorsun. Mukadderat 🤣

Ciddi miiiii? Ay ben kaçırmışım. Süper haber bu. Hadi inşallah. Bizi haberlerden haberdar et 🤩

Bütün duyguları aynı anda yaşıyor gibiyim, tek heyecan olsa iyiydi :KK17:

Nick'ini her okuduğumda arkada şu şarkı çalmaya başlıyor. İsmail YK hayranı olabilirsin ama Demet Akalın çağrıştırıyorsun. Mukadderat 🤣

ahahaha ilahi neal :D Allah m inşallah tez vakitte hepimize nasip etsin kucağımıza sağlıklı sıhhatli hayırlı uğurlu:dua:hep böyle dua ediyorum..çünkü sadece hamile kalmakla iş bitmiyor :( sağlıkla ilerleyen hamileliklerimiz olsun :dua:
yaaa heycan olmaz mı hiç ay ben de iple çekiyorum:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
demetcim iiyidir adıma şarkısı da varmışmış unutmuşum ben :D :D ismail yk dedin mi bas gaza aşkım bas gaza gençlik aşkım bitti gitti namissız :D

ahahaha ilahi neal :KK70: Allah m inşallah tez vakitte hepimize nasip etsin kucağımıza sağlıklı sıhhatli hayırlı uğurlu:dua:hep böyle dua ediyorum..çünkü sadece hamile kalmakla iş bitmiyor :KK43: sağlıkla ilerleyen hamileliklerimiz olsun :dua:
yaaa heycan olmaz mı hiç ay ben de iple çekiyorum:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
demetcim iiyidir adıma şarkısı da varmışmış unutmuşum ben :KK70: :KK70: ismail yk dedin mi bas gaza aşkım bas gaza gençlik aşkım bitti gitti namissız :KK70:
Hahhaha yeni aşklara yelken aç artık. Devir değişti

Amin amin. Ben de tüm süreci kapsayacak şekilde dua ediyorum çünkü dediğin gibi hamile kalmakla da bitmiyor. Allah sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla analı babalı büyütebilmeyi nasip etsin. Üniversite mezuniyetine, oradan düğüne kadar ilerletebilirim ilerleyen zamanlada duaları 🙈

Back
X