- 17 Aralık 2019
- 681
- 1.692
- 63
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #57.561
Kızlar iyi akşamlar neler yapıyorsunuz sessizleşmiş buralar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bizimkide gitmiyor canım buraya yeni taşındık yer yok o yüzden seneye alırlar mecbur ,bakalım alışacak mı çok utangac,çekingenİnşallah kuzum inşallah..
Hafif hafif başlıyor ama..
Olsa da çok ağır olmadan, uzun sürmeden biter umarım..
Benimki de 2 Haziran 2016, aynılar bidiklar ☺
Hazır aynı yaş bulmuşken sorayım sana da, oglun okula gidiyor mu..
Bu okul işi şimdiden düşündürüyor beni
Seneye nasıl olursa birinin doğumuna diğerinin okulu başlayacak..
Daha okula hiç gitmedi oğlum.
Nasıl olacak bilmiyorum valla..
Aaa maşallah ne güzel canimm rabbim gönlüne göre vermişUc ay cnm korunmayi biraktm hamile kaldm o ay![]()
İyim cnm herşey daha iyi olcak bakalım sabaha cogalırsa adetım 2 gun olcak Dr gitcemKuzuummm güzel duaların için Allah senden razı olsun Aminn inşallah iyimisin peki sen
Ne olur ne olmaz bugün de değerlendirdikBitmiştir muhtemelen ozaman kuzum rahatlayabilirsin![]()
Tmm canımYok canım hiç farklı belirtim olmadı. Adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrım oldu. Başka hiçbirşey olmadı.
Benimde yarın bekliyorum adeti ne yazikkiAdet gelıyor bekliyorum sabaha gelır
Sağol kuzum iyiyim biraz ağrılar var ama şükür bu hafta Almanyadan ilacımda gelecek inşallah işe yarar kanamayı yok etsin kesenin yanından artık rahat nefes alırım.Insallah kuzumbiz zaten yapcaktik sabah ev kalabalikdi rahat yapamadik diye aksam yapcaz
dedik iyi demisiz pik oldu
Bu arada sen nasilsin kuzumbebis nasil
Hayırlısı canım benim tabiki daha güzel olacak allahin izniyle varmı çoğalma adetmi oluyorsun şimdi senİyim cnm herşey daha iyi olcak bakalım sabaha cogalırsa adetım 2 gun olcak Dr gitcem
Bebek geldi, ben gittim der mi..Yok bizimkide gitmiyor canım buraya yeni taşındık yer yok o yüzden seneye alırlar mecbur ,bakalım alışacak mı çok utangac,çekingen
Beim oğlumda 16.06.16 doğumlu
Hayırlısı diyelim o zamannasılsın
Sabaha olurum Dr net bana demedi kistte olabilir keseden olabilir dedi 10 snra kan ve ultrasona istedi adet olmasan demıstı ve kan baslıyor
Ohh ohh maşallah kuzum benim değerlendir hemen kos kız kosHello kizlar
Bütün gün gezdik sonunda eve geldik ovulasoyn yapim bi dedim ve Bingopik sabah degerlendirmistim simdi bidaha yaparim yatmadan
![]()
Hyr yenı koydum Pet bakalım azcık geldı peceteye silindim kan geldi ip gibi az bseyHayırlısı canım benim tabiki daha güzel olacak allahin izniyle varmı çoğalma adetmi oluyorsun şimdi sen
Görürsün canım inşallahSagol kuzum❤bu ay bende gorebilirsem o ovudaki çizgiyi hcgde
hayırlısı bakalım
![]()
A.s Biz iiiz canim asıl sen nasılsınSelamınaleyküm kızlar nasılsıniz
Yat uyu bol bol kuzum bebiş dogunca cok arayacaksın maşallahHayırlısı diyelim o zaman
Ben şükür iyiyim yatmakla geçiyor günler
İdare eder işte kuzumA.s Biz iiiz canim asıl sen nasılsın
Anladim canim benim hayırlısı inşallah inanki ne diyeceğimide bilmiyorumHyr yenı koydum Pet bakalım azcık geldı peceteye silindim kan geldi ip gibi az bsey
Hadi yaa acaba kimyasal mi yasadinİnşallahh canım ama yok sabah test yaptım negatif
Sen iyi ol Baska bir şey önemli değil Allahım razı olsun senden canımAnladim canim benim hayırlısı inşallah inanki ne diyeceğimide bilmiyorum![]()