• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu aydan sonra kullanmicam ovulasyon bariz hissediyom yumurtlamami bos bos test harcamicam 😂

Son düzenleme:
Ben test işini bitirdim artık ama son kez yine bu sabah yaptım icim rahat olsun diye ve t tamamen siliklesti 7 tane test kaldi elimde dursun kenarda 🤭🤗
Ben yumurtlama geçtikten sonra kasik agrisi hisedersem yine yapiyorum nolur nolmaz diye 😂

Ben yumurtlama geçtikten sonra kasik agrisi hisedersem yine yapiyorum nolur nolmaz diye 😂
25 de oldu bugün 27 si son kez yaptım çizgi gitti tamamen kasık agrım zaten yumurtlamadan 1gun önce başladı hala devam ediyor ara ara ona bakarsam yandım :D

25 de oldu bugün 27 si son kez yaptım çizgi gitti tamamen kasık agrım zaten yumurtlamadan 1gun önce başladı hala devam ediyor ara ara ona bakarsam yandım :D

Yumurta çatlamaya çalışırkende ağrıyor sizde demek ki 🙈
Keşke bende hissetsem yaaa kıskandım sizi 😂😂

Kızlar bnads Bi el attın cok kasıklarım ağrıyor

Eklentiler

• IMG_20191027_104350.jpg
    IMG_20191027_104350.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 152
Yumurta çatlamaya çalışırkende ağrıyor sizde demek ki 🙈
Keşke bende hissetsem yaaa kıskandım sizi 😂😂
Valla canım ben 2 aydır adet sancısı ve yumurtlama sancısı cekiyorum ondan öncesinde ne ağrı ne belirti üstüme geçene kadar adet olduğunu fark etmiyordum 🤭 ama ağrılarım bugün hafif 25 26 sinda çok şiddetliydi
Ama göğüs hassasiyetim arttı hem acı var hem dolgunluk bi kaç gundur

Ayniyiz ozaman :KK70: daha gerek yok ya çatladı artık şimdi test sırası gebelikte 12 kasimi bekliyorum 7 kasim adet gunum
Benim goguslerde yumurtlamayla birlikde hafif hafif basliyo adete kadar agri cekiyorum 😂 benden bu ay umut yok sizlerin testlerini merakla bekliyorum 😍

Benim goguslerde yumurtlamayla birlikde hafif hafif basliyo adete kadar agri cekiyorum 😂 benden bu ay umut yok sizlerin testlerini merakla bekliyorum 😍
Ben umutluyum insallah tutmustur 🤲degerlendirdim gunleri insallah olur 🤲❤ilk ay ilk deneme olmazsada bidahaki aya 🙄

Back