Canım daha çok var sözel ler çok nankör unutuluyor bence sayısal dan başla bende öyle düşünüyorum inşAllahMerhaba bende ön lisans sosyal güvenlik mezunuyum. Bu sene çalışarak gireceğim ilk kpss olacak. Yeni çalışmaya başladım. Şuan tarih ve türkçe ağrikli çalışıyorum. Video dan dinliyorum tarihi. Türkçe de soru üzerinden çözerek gidiyorum. Ancak günde 2 ders anca çalışabiliyorum. Zaman yetmiyor hemen akşam oluyor.
Bence sayısaldan başla sonra bol bol soru çözersin daha sonra da sözele başla ama Türkçe den bol bol paragraf çöz çünkü şimdikiler hep matematik bile uzun paragraf tan oluşuyor anlamaya dayalı hepMERHABA arkadaşlar bende girmeyi düşünüyorum önlisans kpss’ye nasıl başlamalıyım sizce birbirinize destek olarak başarılı olmak ümidiyle
Merhaba bende paramedıgım kac puan hedeflıyorsunuz Bızım bölüm uçtu cok uzuluyorumMerhaba arkadaşlar ben 2018 kpss girdim çok az bir puanla kaybettim şimdi tekrar hazırlanmaya başlıcam hadi beraber başlayalım evet 1 sene var ama anca olur bence hadi beraber başlayalım birbizimi gaza getirelim insan isteyince yapamayacağı şey yoktur
Bende hamile kaldım nasıl çalışcam bende bilmiyorumBende başlayacağım çalışmaya ama özel sektörde 9-6.30 çalışıyorum çoğu zamanda mesaiye kaliyorum ... Böyle nasıl çalışabilirim bilmiyorum olduğu kadar artık en azından klavye sınavlarına girecek kadar bi puan almam lazım ...
Ya artık benim umudum kalmadı ekmek çıkmaz bu bölümden çok zorMerhaba bende paramedıgım kac puan hedeflıyorsunuz Bızım bölüm uçtu cok uzuluyorum
Evet ekimdeSınav ekimde değilmi