2020 Nisa’n ayına odaklı bir hamilelik günlüğü ❣️

Gizemm0

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
5.740
14.697
Ben Nisan ayını çok severim ❤️🧿 bebek istiyoruz ve nisan ayında doğsun istiyorum eğer bu ay hamile olursam gelecek sene Nisa’n ayında Doğum olmuş olucak 🤲🤲🤲 aslında vardı fakat kimyasal gebelik oldu ama çok ümitliyim bu ay yine olucak bebiş ❣️❣️ Taki olana kadar her günümü buraya not etmek istiyorum hadi bana bebekle gel Ağustos ayı 😅😅 bana ve isteyen tüm bayan arkadaslarıma 🤲 pozitif düşün ki olsun 🤲 olucak .. hamileyim ❣️❣️❣️ Hadi bismillahirrahmanirrahim :anneadayı::anne::emir_bebek:

Hadi bismillah, tam bu zamanlarda ben de hamile kalmayı deniyorum adetim de gecikti belki buraya katılırım inşallah hepimizin sağlıklı sıhhatli hamileliği gerçekleşsiin amin :dua:
Allah kısmet ederse hayırlı birer evlat verir bizim ne zamanı ne de nasıl olacağını bilmediğimiz bir Kader var.
Kadere inandığımızdan kurban olduğum alınımıza yazmışsa olacaktııır inşAllah.
İyi düşünelim iyiye kavuşalım gebe olalıımmm :KK68:

Hadi bismillah, tam bu zamanlarda ben de hamile kalmayı deniyorum adetim de gecikti belki buraya katılırım inşallah hepimizin sağlıklı sıhhatli hamileliği gerçekleşsiin amin :dua:
Allah kısmet ederse hayırlı birer evlat verir bizim ne zamanı ne de nasıl olacağını bilmediğimiz bir Kader var.
Kadere inandığımızdan kurban olduğum alınımıza yazmışsa olacaktııır inşAllah.
İyi düşünelim iyiye kavuşalım gebe olalıımmm :KK68:
Amin canım öyle vallahh olumlu düşünelim olumlu olsun🤲 İnşallah hepimize nasip olur tatlı sevimli keratalar 👶🏻 Senin de mi ilk olucak cnm

Benimkide oyle oldu sen simdi adetten ciktigin gune goremi hesapladin bat tarihini
Şimdi ben 25 Ağustos da adet olacaktım ama hamile olduğum için ve düşük olduğu için 30 un da oldum aynı 7 gün sürdü . Adet tarihi 29 gözüküyo ama benim ki şaşmaz pek 25 olur diye düşünüyorum CNN

Şimdi ben 25 Ağustos da adet olacaktım ama hamile olduğum için ve düşük olduğu için 30 un da oldum aynı 7 gün sürdü . Adet tarihi 29 gözüküyo ama benim ki şaşmaz pek 25 olur diye düşünüyorum CNN
Benimkide seninki gibi hesaplarsam 9 gun var ama bugun lekelenmeler basladi hadi hayirlisi

Hamileyim 💃🏻 Kesin hamileyim 💃🏻💃🏻 Yüzde 100 hamileyim 💃🏻💃🏻💃🏻 Olumlu düşün olumlu olsun 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

Kızzlaaarr sonuç bu
Pozitiiiff....:21:
Sonunda olduuu... Allah'ım herkese mucizesini göndersin inşallah..:dua:

IMG_20190818_073227.jpg

X