Aijoo 🟤🟫🤎 Kayıtlı Üye 31 Aralık 2015 41.449 132.629 22 Eylül 2019 Konu Sahibi Aijoo #1 Bebişlerimize isim önerileri alalım. Her ne kadar henüz cinsiyet ogrenmemis olsamda isim konusunda buyuk sıkıntı yaşayacağımızı düşündüğümden aklımda birkaç isim olsun istiyorum. Kız bebek Erkek bebek isimleri alalım 2 yaşındaki kızımın adı Yüsra Tuğba :)
Bebişlerimize isim önerileri alalım. Her ne kadar henüz cinsiyet ogrenmemis olsamda isim konusunda buyuk sıkıntı yaşayacağımızı düşündüğümden aklımda birkaç isim olsun istiyorum. Kız bebek Erkek bebek isimleri alalım 2 yaşındaki kızımın adı Yüsra Tuğba :)
S Shakespearinlove Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2019 175 221 35 30 Eylül 2019 Konu Sahibi Aijoo #2 Ben kiz olsaydi dinamis istemistim cerkezce goz bebegi demekmis. Ya da esimin adi olmasaydi erkek icin de can
Ben kiz olsaydi dinamis istemistim cerkezce goz bebegi demekmis. Ya da esimin adi olmasaydi erkek icin de can
Aijoo 🟤🟫🤎 Kayıtlı Üye 31 Aralık 2015 41.449 132.629 30 Eylül 2019 Konu Sahibi Aijoo #3 Shakespearinlove .!.: Ben kiz olsaydi dinamis istemistim cerkezce goz bebegi demekmis. Ya da esimin adi olmasaydi erkek icin de can Genişletmek için tıkla... Kiz ismini ilk kez duydum degisikmis :)
Shakespearinlove .!.: Ben kiz olsaydi dinamis istemistim cerkezce goz bebegi demekmis. Ya da esimin adi olmasaydi erkek icin de can Genişletmek için tıkla... Kiz ismini ilk kez duydum degisikmis :)