- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.761
Ins pozıtıf yuksek sonuc al cnm ıns bu lekelerı de atlatcaz artmadıgı surece kan degerımızde ıkı kat arttıgı surece ınsBende aynıyım kan sonucunu beklıyorum
Insallah canemmEverett cnm kanda da gor ıns guzel sonuc
186.32 kan sonucunIns pozıtıf yuksek sonuc al cnm ıns bu lekelerı de atlatcaz artmadıgı surece kan degerımızde ıkı kat arttıgı surece ıns
Gayet guzel cnm ıkı gun sonra ıkı kat olur ıns186.32 kan sonucun
Kızlar merhaba. Benim transferinde dün oldu. Bugün hiç Birşey hissetmiyorum ya. Sizi takip ediyordum herkeste adet olacakmış gibi ağrılar göğüs şişmesi var. 5.gün embriyosuydu bu arada transferim. Sizin kaçıncı günlerde cıktı bu belirtiler yoksa transferden sonra hemen mi oldu
Evet haklisin asistanda konuşunca içim daha da rahatladı her işde bi hayır vardirBende dondurdum kaldi oyle yarim,vardir bi hayir deyip bekleyecegiz canini sikma
Cok geçmiş olsun size. Allah sizide bebeğinizi korumuştur inş. Çok güzel haberler verirsiniz buradanöncelikle hayırlı olsun inşaAllah annesine sıkı sıkı tutunur. Belirti herkeste olacak diye bir kural yok. Koşullandırmayın kendinizi, belirtilerin kimileri ilaçtan, kimileride gerçekten hamilelik belirtisi olabilir. Kimseyle kendinizi kıyaslamayın, hepimizin bünyesi farklı. Bugün 6. Günüm hiç bir belirtim yok. Dün akşam merdivenden düştüm kasığım biraz ondan ağrıyor. Sıfır belirti devam ediyorum.
Cnm 4 5 gun sonra cıkmaya basladı sakın kal belırtı arama ıns hamıle kalırsınKızlar merhaba. Benim transferinde dün oldu. Bugün hiç Birşey hissetmiyorum ya. Sizi takip ediyordum herkeste adet olacakmış gibi ağrılar göğüs şişmesi var. 5.gün embriyosuydu bu arada transferim. Sizin kaçıncı günlerde cıktı bu belirtiler yoksa transferden sonra hemen mi oldu
Bu tüp bebek işlerinde stressiz bir zaman var mı acaba? Önce sorunun bulunması lazım, o soruna göre bir tedavi yöntemi, iğneler başlasın yumurtalar gelişti mi, döllendi mi, sağlıklı mı, transfer ol bekle, tuttu mu tutmadı mı, tutmadıysa neden tutmadı, tuttuysa kalbi atıyor mu, hopppp bi bakmışın test zamanı gelmiş ikili testi yok üçlü testi, sonuçlar iyi mi bebek sağlıklı mo, yok kilo alıyor mu, hoooppp geldi doğum zamanı sezeryan mı normal doğum mu ?? Ayyyy kendiliğinden hamile kalıp stressiz gebelik yaşayıp bebeği doğuranlara imreniyormEvet haklisin asistanda konuşunca içim daha da rahatladı her işde bi hayır vardir
Yüce rabbimm kucaginizi boş bırakmasın inşallah en yakın zamanda bir evladınız olsun üzülmeyin Rabbimin bir bildiği vardirtum desteginiz icin tesekkur ederim , ama kan sonucum negatif .surpriz olmadi , tahmin ediyordum
Gerçekten bunları okurkenn yuh dedim valla yaBu tüp bebek işlerinde stressiz bir zaman var mı acaba? Önce sorunun bulunması lazım, o soruna göre bir tedavi yöntemi, iğneler başlasın yumurtalar gelişti mi, döllendi mi, sağlıklı mı, transfer ol bekle, tuttu mu tutmadı mı, tutmadıysa neden tutmadı, tuttuysa kalbi atıyor mu, hopppp bi bakmışın test zamanı gelmiş ikili testi yok üçlü testi, sonuçlar iyi mi bebek sağlıklı mo, yok kilo alıyor mu, hoooppp geldi doğum zamanı sezeryan mı normal doğum mu ?? Ayyyy kendiliğinden hamile kalıp stressiz gebelik yaşayıp bebeği doğuranlara imreniyorm
Ayyy çok teşekkür ederim içimi rahatlattı. sen hamileydin sanırım ve lekelenme lerin vardı. İnş kısa zamanda kesilir ama bence lekelenme ler azsa ve kahve pembeye hiçbir tehlikesi olmuyor zaten içini rahat tut sendeCnm 4 5 gun sonra cıkmaya basladı sakın kal belırtı arama ıns hamıle kalırsın
Ne yapilmasi gerekiyorsa doktorun herkesten iyi bilir. En kisa zamanda doktorunla istisare et durumuBnm kanama olmasa ck ıyı olr dıkıs olcam cunku cnm buyuk ıhtımal 12 18 haftalarında ınanılmaz bacaklrmdan akarcasına kanamam oldu ama bebegımı bundan kaybetmemıstmmcnm sımdı cok ufak oyuzden korkuyorum
Hamilesin Bnce canım yerleşme kanaması dır Bnce içimi ferah tut baksana değerin ne güzel cıkmış. Doktorun ne dediKızlar benımde sonucuma lütfen yorum yapın 9.gün hafif kanama 186.33
Efendim sizin değerinize gelecek olursak 9.gün için çok ama çok düşük bir değer. Sağlıklı bir gebelik için 1999 olması kazımdı.. şaka şakaaaKızlar benımde sonucuma lütfen yorum yapın 9.gün hafif kanama 186.33
Doktorum da 9.gün için gayet iyi sonuç dedi,proluton depot iğnesi vuruluyordum bunu 3de 1e indirdiHamilesin Bnce canım yerleşme kanaması dır Bnce içimi ferah tut baksana değerin ne güzel cıkmış. Doktorun ne dedi
Allah razı olsun inşallah rabbim hepimizin kucaği doldurur, bu sayfa baan çok iyi geldi sağolun varolunEfendim sizin değerinize gelecek olursak 9.gün için çok ama çok düşük bir değer. Sağlıklı bir gebelik için 1999 olması kazımdı.. şaka şakaaa
Daha ne olsun tatlım 9.gün 186 tadından yenmez12 güne zaten 400 leri bulur.
ve önemli olan 48 saatte 2 ye katlanması.
Tekrardan tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?