- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.741
canım cok sevındım tebrıkler . testini atsana. sağıkla gelsın kuzu yada kuzular :)ben 4.gün negatif, 5.gün sabah negatif ikindi silik çizgi vardı, bugün düne göre biraz daha belirgin cizgi. Beklemedeyim, kan tahlilim nisanın 6 sı.
5. Gün embriyosu 2 adet transfer edildi.
inşaAllahlah sağlıklı gebelikler yaşarız hep birlikte ❤
elbette dıyebılırson. gözün aydın canım. saglıkla gelsın ınsallahKizlaaarr hamileyim diyebilir miyim kendime
Amin sagol canemcanım cok sevındım tebrıkler . testini atsana. sağıkla gelsın kuzu yada kuzular :)
elbette dıyebılırson. gözün aydın canım. saglıkla gelsın ınsallah
Anladım canım evet pahalı ilaçlar Allah yardımcımız olsun inşallah kucağımıza alalım bebeklerimiziHmm bnde rapor almak ıcın keseyı gormemız lazım dedı dr da kendı drumda ıkı hafta sonra dedı ılaclar malum pahalı saglık ocagı ıkıncıye yazarmı bılmem
Hayırlı olsun canımmKizlaaarr hamileyim diyebilir miyim kendime
canım cok sevındım tebrıkler . testini atsana. sağıkla gelsın kuzu yada kuzular :)
canım cok sevındım tebrıkler . testini atsana. sağıkla gelsın kuzu yada kuzular :)
Bugun sabah canım. Darısı bekleyenler inşaAllahbu bugun yaptıgın mı masallah belırgıın oldukca
tum desteginiz icin tesekkur ederim , ama kan sonucum negatif .surpriz olmadi , tahmin ediyordumNeden öyle dusunuyosun insallah olacak Rabbimin izni ile ferah ol
Negatif mi yoksa düşük değer mi çıktı? İdrar testinde silik çizginiz vardı galiba? Yanlışmı haturlıyorumtum desteginiz icin tesekkur ederim , ama kan sonucum negatif .surpriz olmadi , tahmin ediyordum
Gözünüz aydın nıye su aldılarBende mart ayında transfer oldum bugün transferden aonraki 17. Günüm şükürler olsun hamileyim kimse umjtsuzkuğa kapılmasın Allah vakti zamanını bi şrkilde belirliyor. Ben ekim ayında başladım tedaviye ama ohss oldum 5 gün hastanede yattım 2 kere su aldılar. Çok yıprandım ve bekledim aylarca bu güne nasipmiş hepinizin Allah kucağını boş bırakmasın inşallah
Yok suan ama bazen leke gobı gelıyo ıdrar yapınca sılınce geldıMaşallah , kanamanız nasıl oldu şuan varmı nedurumdasınız, sizde idrar da mi görüp kn verdiniz
Oksapar 6000 alıyom bn ıkı tanesı 180 tl cnmAnladım canım evet pahalı ilaçlar Allah yardımcımız olsun inşallah kucağımıza alalım bebeklerimizi
Oksapar progestan ıgne cnmNe ilaçları canım.
Bende aynıyım kan sonucunu beklıyorumYok suan ama bazen leke gobı gelıyo ıdrar yapınca sılınce geldı
Kıl nasıl negayıf kan sonucun ıdrar pozıtıftum desteginiz icin tesekkur ederim , ama kan sonucum negatif .surpriz olmadi , tahmin ediyordum
Everett cnm kanda da gor ıns guzel sonucKizlaaarr hamileyim diyebilir miyim kendime
Benım eve komsu hemsıre gelıyo yavas salıyo ılacı sagolsun cok ıyıBen de kullanıyorum haka gerçekten zor bir iğne ama nasıl yaptıkları da önemli sert yapıyorlar daha çok ağrıtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?