2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Evt canim benim lh 54 çıkmış progestoran 7 çıkmış benim neden çok böyle kanı verdik geldik doktor gerekli görürse arar dedi yarım yumurta toplama var bemim neden boyle yüksek ki
Ya takılma degerlere ben hic bakmadim bile cok mu az mi diye.kotu olsa yumurta toplanmazdi.birde aranmadiysa merak etme gerek olmadikca aramazlar

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var sabahtan beri düşünüp bi çıkar yol bulamadım. Çarşamba betahcg artış var mı diye kan verdiğimde doktor genel kan sayımını felan yapmıştı bugün sonuçları alınca tüp bebek doktoruma attım endokrin uzamanına görünün dedi tiroid ,lökosit değerlerimde felan artış varmış. Bıraya kadar herşey iyi kafamı karıştıran bundan sonrası bu korona virüs nedeniyle çok endişeliyim hastanelere felan gitmeye ama mecburum da yarın şehir hastanesine randevu aldım ama özel hastaneye mi gitsem acaba orda tedbirler daha mı iyidir,yoksa ben önlemimi aldıktan sonra tehdit özelde de devlette de eşit şekilde midir....
Sizce napmalıyım,siz olsanız naparsınız

Cnm durumun ıyıyse ozele gıt saglık ocagı bana devletınnyanınadan gecme bılemdedı ama hepsınhasta alıyo degerler yuksekse mutlaka ıhmalmetmr

Bence tedbir devlet hastanelerinde daha iyi. Sende kisisel tedbirini alirsan bisey olmaz Allahin izniyle

Kızlar iş yoğunluğundan giremedim , test sonucumu aldım pozitif benimde :) değer ikiye katlanacakmı bir de onu beklicez bakalım , önceden düşüğüm oldugu için korkuyu atamıyorum
Ya cok gzl kuzum kac cıktı kan degerın bıde testın varmıydı kendıme pay cokarmsya calısıyorum

Iyi akşamlar kızlar benimde bu virusden dolayı tedavim iptal oldu şu süreçten sonra nasıl ilerler ne yapmalıyım. Çok moralim bozuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…