2020 Lise KPSS

mavilimonata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
1.738
3.490
Merhabalarrr

Geçen sene kayıt yaptırdığım halde girememiştim sınava.
Uzun zamandır da çalışmayı planlıyordum ama aöf vize-final dönemini atlatıp öyle rahatça çalışmak istedim.

Evliyim, ev kadınıyım vaktim de bol aslında çalışmak için, bahaneleri bir kenara bırakıp başlamaya karar verdim sonunda.

Bu konuyu da kendimi gaza getirmek ve motivasyon amaçlı açtım. Kpss kitaplarım var, abimden kalanlar. YouTube üzerinden de “benim hocam” sayfasını takip edeceğim. Birlikte hazırlanmak isteyen arkadaşlarım varsa seve seve beklerim.

Hedefim; 90.

Bende benim hocam dan ilyas cimen hocadan matematik derslerine basladim daha ilk konudayim video yu izledim not aldim soru cozmeye baslamam lazim siz hangi hocalardan izliyorsunuz ve hangi dersten basladiniz

Bende benim hocam dan ilyas cimen hocadan matematik derslerine basladim daha ilk konudayim video yu izledim not aldim soru cozmeye baslamam lazim siz hangi hocalardan izliyorsunuz ve hangi dersten basladiniz

Ben Türkçe'den başlayacağım temelim kötü çünkü.
Matematik: İlyas Güneş,
Vatandaşlık: Esra hoca,
Coğrafya: Bayram Meral,
Tarih: Ramazan Yetgin
Türkçe: Öznur Saat Yıldırım diye düşünüyorum..

Geçen yıl onları izlemiştim, konular ilerledikçe fikrim değişirse eğer yine buraya yazarım..

İlyas cimen yazmisim ilyas gunes olacak.Ben simdilik yanlizca matematik bakiyorum sunku matematikten sifirim sadece onu calisip iyice yerlestirdikten sonra diger derslere gecmeyi dusunuyorum tabi baya zamanimi alicak

İlyas cimen yazmisim ilyas gunes olacak.Ben simdilik yanlizca matematik bakiyorum sunku matematikten sifirim sadece onu calisip iyice yerlestirdikten sonra diger derslere gecmeyi dusunuyorum tabi baya zamanimi alicak

Benim de öyle maalesef..
matematik için bir dershaneyle mi anlaşsam acaba diye de düşünüyorum ama fiyatları nasıl hiç araştırmadım daha..

Ben de allah izin verirse 2020de girrcem matematikte senol hocayi izliyom youtube dan deli gb kitaplar almistimm anaa bi baktm 2019 da kpss yok bana

İlyas gunes olacakti yanlis yazmisim benimde matematk cok kotu bu ondan basladim hayirlisi artik bakalim insallah devamini getirebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…