2020 KPSS Mağdurları ve Çalışmaları

Ucanbilge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
282
143
31
Kızlar 2020 KPSS hazırlanıyor musunuz? Nasıl bir çalışma planı izliyorsunuz? Hangi konuda nasıl çalışmalar yapıyorsunuz?

Hergun en az 2 ders calisiyorum konulari bitirdim basa aldim tekrara donuyorum denemeler soru bankalari anlatirken bile boguldum :KK61:
Siz nasil calisiyosunuz?
Netlerimi yukseltmeye cabaliyorum bu ara ben.

Benim dersanede konulr bitti ancak ben daha bitirebilmiş değilim ben de her gün en az 2 saat çalışıyorum ama haftasonu bir gün çalışmıyorum. Tarih coğrafya bitti matematikte yarıladım :KK43:

ben yargı yayınlarının 2006-2018 cıkmıs sorularını aldım, ve elimde de kaynaklar ama maalesef matematik yapamıyorum. sadece onlara calısıp konu anlatım belkı calısırım sonrasında guncel konulara calısmayı planlıyorum. onlısanstan gırıcem ben ama acıkcası pek calısasım yok. sogudum ve ıs bulamıyorum zaten. cıkmıs sorulardan gelır dıye dusunuyorum kalkıp boydan boya yenı soru hazırlamakla pek ugrasmazlar. enazından benzer soru gelır. bunların yapacagı sınava gırmemek lazım ama mecbur ıste. kafam cok dolu hıc bır seyı anlamıyorum, nasıl olucak bılmıyorum...

Herkese kolay gelsin arkadaşlar.bende 2020 lisans için hazırlanmaya çalışıyorum ama zorla isteksiz bi şekilde gidiyo dersler.dersaneye de gitmiyorum.bi derse ağırlık versen diğerleri kalıyo.doğru düzgün bi planda yapmadım yapsam belirlediğim sürede bitiremiyorum.çok sıkıntılı bi süreç.

Bende sınava hazırlanıyorum. Kpss olarak sadece e kpss ertelenmiş. Lisanskarın sınav tarihine bakmadım gerçi erteleme durumu olursa bi çok kişi çalışmayı bırakır gibi geliyor bana malum sürekli ders çalışma yıpratıyor insanı ister istemez

Bende sınava hazırlanıyorum. Kpss olarak sadece e kpss ertelenmiş. Lisanskarın sınav tarihine bakmadım gerçi erteleme durumu olursa bi çok kişi çalışmayı bırakır gibi geliyor bana malum sürekli ders çalışma yıpratıyor insanı ister istemez
şu an dershaneler de ara verdi bakalım durumlar ne olacak

şu an dershaneler de ara verdi bakalım durumlar ne olacak
Dershanelerde konuların sonlarındaymış giden arkadaşlarımla görüştüm. Onlar neredeyse bitirmişler benim daha 1 ders anca bitti. Vatandaşlığada hiç başlamadım. Motivasyonumu etkiledi

Merhaba bende kpss ye girmek istiyorm.. henüz lise bitirmedim açıktan devam ediyorum hangisine başvurup girebilirim kpss ortaöğretim(8 kasim)mezun olmadan girebiliyorsun 2 yıla kadar mezun olmak sartiyla. basvurmam gereken sinav bu mu.. birde basvuru nerde yapiliyo bilenler cvplarsa sevinrim bilmiyorum

Kızlar merhaba yeni katildim bu yıl lisans kpss ye girmeye karar verdim bana soru bankası onerebileceginiz kitap nedir acaba

Ben de lisans kpss'ye hazırlanmaya çalışıyorum. Ama çok düzenli olmadı açıkçası çalışmalarım düğün hazırlığım da vardı. Virüsten dolayı düğünüm ertelendi ona kafayı takmamak için çalışmayı yoğunlaştırdım bu ara 😅 bir sayısalcı olarak tarih coğrafya beni zorluyor bunaltıyor. Coğrafya için internetten hoca buldum onunla anlamaya başladım açıkçası, tarihte de inkılap bölümüne yoğunlaşmayı düşünüyorum. Vatandaşlığa dair hiç fikrim yok 🤭

Kızlar merhaba yeni katildim bu yıl lisans kpss ye girmeye karar verdim bana soru bankası onerebileceginiz kitap nedir acaba
Benim Hocam'ın çözümlü bir soru bankası var ben onu seviyorum çözümlü olması da çok yararlı oluyor

Ben de lisans kpss'ye hazırlanmaya çalışıyorum. Ama çok düzenli olmadı açıkçası çalışmalarım düğün hazırlığım da vardı. Virüsten dolayı düğünüm ertelendi ona kafayı takmamak için çalışmayı yoğunlaştırdım bu ara 😅 bir sayısalcı olarak tarih coğrafya beni zorluyor bunaltıyor. Coğrafya için internetten hoca buldum onunla anlamaya başladım açıkçası, tarihte de inkılap bölümüne yoğunlaşmayı düşünüyorum. Vatandaşlığa dair hiç fikrim yok 🤭

ben de bir aydır başladım ama pek verimli değilim açıkçası geç kaldım diye düşünüyorum. lisans mezunuyum. yetiştiremiyorum gibi hissediyorum. kaynak önerisi olan var mı . soru çözmek için elimde kaynak yok çünkü. virüs yüzünden ertelenir mi diye bende düşünüyorum ama bilmiyorum 3 yıldır da işsizim zaten. sonumuz ne olursa artık

ben de bir aydır başladım ama pek verimli değilim açıkçası geç kaldım diye düşünüyorum. lisans mezunuyum. yetiştiremiyorum gibi hissediyorum. kaynak önerisi olan var mı . soru çözmek için elimde kaynak yok çünkü. virüs yüzünden ertelenir mi diye bende düşünüyorum ama bilmiyorum 3 yıldır da işsizim zaten. sonumuz ne olursa artık
Benim hocam ve pegem var bende

X