Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok düşünüyorum bunu. Bugün ertelenen sınavlar oldu zatenBen de ara verdim. Virüs yüzünden sınav ertelenir mi sorusu geliyor aklıma
şu an dershaneler de ara verdi bakalım durumlar ne olacakBende sınava hazırlanıyorum. Kpss olarak sadece e kpss ertelenmiş. Lisanskarın sınav tarihine bakmadım gerçi erteleme durumu olursa bi çok kişi çalışmayı bırakır gibi geliyor bana malum sürekli ders çalışma yıpratıyor insanı ister istemez
Dershanelerde konuların sonlarındaymış giden arkadaşlarımla görüştüm. Onlar neredeyse bitirmişler benim daha 1 ders anca bitti. Vatandaşlığada hiç başlamadım. Motivasyonumu etkiledişu an dershaneler de ara verdi bakalım durumlar ne olacak
Benim Hocam'ın çözümlü bir soru bankası var ben onu seviyorum çözümlü olması da çok yararlı oluyorKızlar merhaba yeni katildim bu yıl lisans kpss ye girmeye karar verdim bana soru bankası onerebileceginiz kitap nedir acaba
Teşekkür ederimBenim Hocam'ın çözümlü bir soru bankası var ben onu seviyorum çözümlü olması da çok yararlı oluyor
Ben de lisans kpss'ye hazırlanmaya çalışıyorum. Ama çok düzenli olmadı açıkçası çalışmalarım düğün hazırlığım da vardı. Virüsten dolayı düğünüm ertelendi ona kafayı takmamak için çalışmayı yoğunlaştırdım bu ara bir sayısalcı olarak tarih coğrafya beni zorluyor bunaltıyor. Coğrafya için internetten hoca buldum onunla anlamaya başladım açıkçası, tarihte de inkılap bölümüne yoğunlaşmayı düşünüyorum. Vatandaşlığa dair hiç fikrim yok
Benim hocam ve pegem var bendeben de bir aydır başladım ama pek verimli değilim açıkçası geç kaldım diye düşünüyorum. lisans mezunuyum. yetiştiremiyorum gibi hissediyorum. kaynak önerisi olan var mı . soru çözmek için elimde kaynak yok çünkü. virüs yüzünden ertelenir mi diye bende düşünüyorum ama bilmiyorum 3 yıldır da işsizim zaten. sonumuz ne olursa artık