2020 Kpss Lisans Günlüğüm

sbeden

Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
10.890
20.099
SORU BANKALARIM
TARİH

Benim hocam 2018 bitti
Bumerang Yedi iklim 2018 bitti
Pegem 2018 bitti
Tarihin pusulası Doğru tercih 2017 bitti
Vip Yargı 2019 devam
Kozmik oda yargı 2019 başlamadım
Türk 1475 soru Yargı 2018 devam

COĞRAFYA --> KONU BİTTİ

Data inovasyon serisi 2018 bitti
Benim hocam engin E. 2018 bitti
pegem 2018 bitti
Yargı hazine 2019 bitti
Kozmik oda yargı 2019
Vip yargı 2019
TÜRKÇE
Data inovasyon 2018 bitti
Pegem 2019 bitti
Yargı vip 2019 bitti
Yargı kozmik 2019 başlamadım

Son düzenleme:
Sözcükte Anlam bitti
Cümlede Anlam bitti
Paragrafta Anlam bitti
Ses Bilgisi bitti
Şimdi türkçe'nin yazım kurallarına giriş yapıyorum :)
cografya konularim bitmisti. umarim kisa zamanda türkçe konularımda bitmiş olur

yazim kurallari bitti. simdi sıra ses bilgisi ve yazim kurallari konusunun sorularini cözmekte

Kolay gelsin canım. Günlük çalışmaları yazdığımız kalabalık bir grup var, sen de oraya gel birlikte motive olalim

Merhaba. Ben on lisanstan gireceğim. Kitaplar için lisans alsam bir farkı var mi? Yani gk gy yazanlardan ? Daha iyi olur falan yazıyor internette ama emin olamadım. Çoğu yayında lisans on lisans diye belirtmiyor. Bir bilginiz var mı?

Merhaba. Ben on lisanstan gireceğim. Kitaplar için lisans alsam bir farkı var mi? Yani gk gy yazanlardan ? Daha iyi olur falan yazıyor internette ama emin olamadım. Çoğu yayında lisans on lisans diye belirtmiyor. Bir bilginiz var mı?
Bir tik daha zor
Başlangıcı önlisans kitaplarıyla yapıp, lisans kitaplarıyla devam edebirlirsiniz

Bir tik daha zor
Başlangıcı önlisans kitaplarıyla yapıp, lisans kitaplarıyla devam edebirlirsiniz
Pek fazla on lisans kitabı yok. Bir kaç yerde on lisansın konuları lisanstan daha zor çıkmış bir ara öyle yazıyordu. Kafam karşıtı. Bir de konu farkı yok dimi sadece zorluk seviyesi var ?

Bakalım bugün ne kadar çalışıcam. Kronometre tutucam. Antremanlarla mat 1 mutlak değer konusundayım çözulecek çok soru var

Bugün 3 saat 40 dakika matematik çalıştım. Mutlak değer ve üslü ifadeler konusunu bitirip bolca soru çözdüm.

Ayrıca Tarih 1. Üniteyi tekrar ettim ve bu üniteden 196 soru çözdüm. Ve yine tekrar etmek istediğim sorulari da isaretlediğim şıklariyla birlikte telefona çekip kaydettim

X