2020 KPSS lisans +90 👍

Selamlar herkeseee
Bugünün ilk yarısı fena gitmedi

Tarih: İslamiyet öncesi Türk siyasi tarihi 3 video izleyip 15 soru çözdüm. Konu tamamen bitmeden soru çözmeye kalkmak yanlış oldu. İleriki videoları bilmeden aralarda çıkan sorular kaçtı bıraktım ben de
Türkçe: Üniversiteye hazırladığım yıl çözmediğim bir test kitabım varmış, tekrar olması için yaprak test şeklinde. Ordan karma konular halinde 6 test çözdüm; 85 soru.
Matematik: Sayılar konusuna devam, pegemden çözüyorum; 35 soru

Şimdilik böyle. Gün sonuna kadar daha fazla matematik çözerim :')

Türkçe 120
Matematik 105

Benim çalışma mesajım doldu
Kızımı almaya gidiyorum şimdi.
Akşam da çok soru cozemem sanırım erken kalktığımda için uykum gelecek
Çok iyi ilerlemissiniz ben bugün grip olmuşum hiç çalışmadım şimdi tarihe bakıp özet çıkarıyorum

Eklentiler

• IMG_20190918_210420.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 40
Özet daha kalıcı oluyor sanki ben sadece tarihte özet çıkaracağım diğer dersler de uğraşamam. Teşekkürler bu arada :)
Benim 2014 te tarih ozetim var. Zihin haritası şeklinde çıkarmıştim. Senelerdir onu kullanıyorum malum 4. Hazirlanisim.

Bu sene de kararsızım. Ramazan yetkin dinlemek istemiyorum, 2 kez dinledim çünkü. Başka hoca arayışına da girmedim. Ozet e daha yatkın gibiyim

Sizin puanlarınız bayağı yuksekmis insallah rabbim bu kez nasip eder. Ben ay sonunda işten ayrilacagim. Tüm vaktimi kpss için kullanacağım olmazsa da bir daha dener miyim bilmiyorum yıpratıcı bir süreç. Benim de 2. Hazirlanisim ancak araya 2 sene girdi :)

Kolay gelsin herkese :) Bugün sadece geometri 25 soru çözdüm 1 de video izledim.

Sanırım dershane başlamadan düzene başlayamayacağım. Çünkü matematik ve geometri dışında kitabim yok.

Yarın ismail adıgüzel tarih konu anlatımlı kitabı alayım diyorum. Alan var mı önerir misiniz :)

Kizlar ben dun gunduz sasece 20nsoeu mat cozdum aksam oglumu uyutunca kanepede uyuyakalmisim gece 3 bucuga kadar resmen komalik yatmisim dun butun gun utuyle ugrastim sonra pazar falan derken bi kac gunun yorgunlugu da vardi neyse bu uyku bana 10 gun yeter bugun kislik hazirligi var fasulye kirmizi biber falan aldim onlarla ugrasacagim gunduz calismam artik aksam ne kadar olursa

Ben ondan calistim bence piyasadaki tarih alaninda en iyi konu anlatim

Ben ramazan yetgini sevemedim kitaptan okur gibi anlatiyor mehmet celal hocayi bir dene akilda kalici anlatiyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…