- 31 Ağustos 2012
- 22.055
- 35.262
- 798
- Konu Sahibi Birbardakcay
Ayy Türkçe çözdüm 40 tane, Ma baktım yanlışlar çok tekrar uyumaya çalıştım. Belki yarım saat uyudum ama kendime geldim.Vücut bile uyuma kalk çalış diyor desene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy Türkçe çözdüm 40 tane, Ma baktım yanlışlar çok tekrar uyumaya çalıştım. Belki yarım saat uyudum ama kendime geldim.Vücut bile uyuma kalk çalış diyor desene
Bol şans sinavinizda ayrıca geçmiş olsunPazar Ales sınavım var. Pazartesi kesin başlıyorum.
Regliyim. Sıcak su torbası ve battaniye ile aşk yaşıyorum
Teşekkür ederim canım benim hala aynı durumdayim. Bu sıcak hava da nasıl Üşüyorum bilmiyorum.Bol şans sinavinizda ayrıca geçmiş olsun
Valla bende de titreme oluyor. Gaz ,hazımsızlık ,sinir ,stres bir hafta önceden ağlama krizleri vb Allah kadınlara sabır versinTeşekkür ederim canım benim hala aynı durumdayim. Bu sıcak hava da nasıl Üşüyorum bilmiyorum.
Zor iş hatun olmak azizim . Sıcak su torbası yeter banaValla bende de titreme oluyor. Gaz ,hazımsızlık ,sinir ,stres bir hafta önceden ağlama krizleri vb Allah kadınlara sabır versin
Çok iyi ilerlemissiniz ben bugün grip olmuşum hiç çalışmadım şimdi tarihe bakıp özet çıkarıyorumTürkçe 120
Matematik 105
Benim çalışma mesajım doldu
Kızımı almaya gidiyorum şimdi.
Akşam da çok soru cozemem sanırım erken kalktığımda için uykum gelecek
Ne güzel özet bu böyle renkliÇok iyi ilerlemissiniz ben bugün grip olmuşum hiç çalışmadım şimdi tarihe bakıp özet çıkarıyorum
Özet daha kalıcı oluyor sanki ben sadece tarihte özet çıkaracağım diğer dersler de uğraşamam. Teşekkürler bu arada :)Ne güzel özet bu böyle renkli
Maşallah
Ben tarihten kararsizim bu sene , özet mi çıkarsam, video mu izlesem.
Benim 2014 te tarih ozetim var. Zihin haritası şeklinde çıkarmıştim. Senelerdir onu kullanıyorum malum 4. Hazirlanisim.Özet daha kalıcı oluyor sanki ben sadece tarihte özet çıkaracağım diğer dersler de uğraşamam. Teşekkürler bu arada :)
Sizin puanlarınız bayağı yuksekmis insallah rabbim bu kez nasip eder. Ben ay sonunda işten ayrilacagim. Tüm vaktimi kpss için kullanacağım olmazsa da bir daha dener miyim bilmiyorum yıpratıcı bir süreç. Benim de 2. Hazirlanisim ancak araya 2 sene girdi :)Benim 2014 te tarih ozetim var. Zihin haritası şeklinde çıkarmıştim. Senelerdir onu kullanıyorum malum 4. Hazirlanisim.
Bu sene de kararsızım. Ramazan yetkin dinlemek istemiyorum, 2 kez dinledim çünkü. Başka hoca arayışına da girmedim. Ozet e daha yatkın gibiyim
Ben ondan calistim bence piyasadaki tarih alaninda en iyi konu anlatimKolay gelsin herkese :) Bugün sadece geometri 25 soru çözdüm 1 de video izledim.
Sanırım dershane başlamadan düzene başlayamayacağım. Çünkü matematik ve geometri dışında kitabim yok.
Yarın ismail adıgüzel tarih konu anlatımlı kitabı alayım diyorum. Alan var mı önerir misiniz :)
Ben ramazan yetgini sevemedim kitaptan okur gibi anlatiyor mehmet celal hocayi bir dene akilda kalici anlatiyor benceBenim 2014 te tarih ozetim var. Zihin haritası şeklinde çıkarmıştim. Senelerdir onu kullanıyorum malum 4. Hazirlanisim.
Bu sene de kararsızım. Ramazan yetkin dinlemek istemiyorum, 2 kez dinledim çünkü. Başka hoca arayışına da girmedim. Ozet e daha yatkın gibiyim
Teşekkür ederim canım inceleyeyimBen ramazan yetgini sevemedim kitaptan okur gibi anlatiyor mehmet celal hocayi bir dene akilda kalici anlatiyor bence