2020 KORONO Gelinlerini Böyle Alalım

hazaslan

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
84
79
Merhaba kızceler :)
2020 gelini olucaklar beraber fikirleşelim mi?
Benim kasım ayında kına ve nikahım olucak sizce her şey o zamana kadar düzelir mi?
Sizler tarihleri ne zamana aldınız hazırlıklar başladı mı ?
Biz 4 haziranda nikah tarihimizi almaya gidicez daha sonrasında balayı fotoğrafçı kuaför gibi detayları ayarlamayı planlıyoruz. Gelinlik işini ağustosa bıraktım bakalım göreceğiz. 2020 gelini olabilecek miyiz acaba :KK43:

Benim düğünüm eylülün ilk haftasıydı. Mayıs 2021e erteledik
Hazırlık hiç yoktu, olsa ertelemezdim muhtemelen
Umarım ertelemeyenlerin en iyi şartlarda, içlerine sinen düğünleri olur. Mutluluklar :KK200:

Merhaba kızceler :)
2020 gelini olucaklar beraber fikirleşelim mi?
Benim kasım ayında kına ve nikahım olucak sizce her şey o zamana kadar düzelir mi?
Sizler tarihleri ne zamana aldınız hazırlıklar başladı mı ?
Biz 4 haziranda nikah tarihimizi almaya gidicez daha sonrasında balayı fotoğrafçı kuaför gibi detayları ayarlamayı planlıyoruz. Gelinlik işini ağustosa bıraktım bakalım göreceğiz. 2020 gelini olabilecek miyiz acaba :KK43:
Merhaba 🌸 Ağustos sonunda da benim düğünüm var bakalım. Az buçuk biseyleri ayarlanmıştık zaten ama gelinlik falan hiç bakamadım henüz. Bu arada nikah günü almak için erken değil mi ? Şimdi o tarihler yoğun olduğu için mi aliyorsunuz

Benim düğünüm Temmuzda olacak inşallah erteleme fln düşünmedim açıkçası seneye de biteceği belli değil bu korona nin olabilecek ilk tarihte olsun bitsin, bu süreç uzayınca sıkıntılı oluyor..

Benim düğünüm eylülün ilk haftasıydı. Mayıs 2021e erteledik
Hazırlık hiç yoktu, olsa ertelemezdim muhtemelen
Umarım ertelemeyenlerin en iyi şartlarda, içlerine sinen düğünleri olur. Mutluluklar :KK200:
Bende Mart 2021 ayına ertelemeyi düşündüm ama önümüz belirsiz olduğu için kasım ayına karar kıldık. Her şey nasip diyorum :)

Merhaba 🌸 Ağustos sonunda da benim düğünüm var bakalım. Az buçuk biseyleri ayarlanmıştık zaten ama gelinlik falan hiç bakamadım henüz. Bu arada nikah günü almak için erken değil mi ? Şimdi o tarihler yoğun olduğu için mi aliyorsunuz
Açıkçası normalde erken bir tarih ama biz sadece nikah yapacağız bu sebeple hazırlıkların kesinleşmesi için bir tarihimiz olmalıydı daha sonrasında kalmayabilir de :)

Evet bizde evi tuttuktan sonra yavaş yavaş içimize sinerek döşemeyi planlıyoruz :)
Mobilya ve beyaEsyayi aldık çok şükür ev tutunca da uygun perde ve halıları ayarlycaz başka eksiğimiz kalmayacak inşallah. Benim alacagim ufak tefek mutfak eşyaları var onları da yavaş yavaş alıyorm. Şuan tek sıkıntı ev bulmak 😁 onu da halledersek ins.istedigimiz gibi bir ev bulursak çok şükür diyeceğim.

Bu arada ben de sadece nikah yapacak olanlardanım. Koronadan dolayı değil de tantana sevmeyenlerdenim :cool: Benim evim tutuldu beyaz eşyalarım geldi mobilyalar perdeler filan hazır. Eksik illaki var. Yavaş yavaş... Lakin gelinlik hiç bakmadım :cry:

Merhaba:dondurma: Ben de ağustos geliniyim, martta nikâhımız oldu düğün olsun diye bekliyoruz 😊

Ben bugün düğün salonu ile görüştüm telefonda bir Kamu kurumuna ait düğün salonu müdür şöyle dedi "bize gelen herhangi bir yazı veya genelge yok ama Haziran sonu veya Temmuz başında bekliyoruz. Kişi sayısı %40-50 kapasiteli olur belki falan dedi. Ama baya iyi ülkenin durumu elbette olacak dedi.

Kızlar bizde temmuzdan ekim e erteledik bakalım nasip inşallah hakkımızda hayırlısı olur,bu arada mobilya önerisi istiyorum inegölden bakıcam var mı acaba yardımcı olabilcek birileri:KK54::KK54:

Kızlar bizde temmuzdan ekim e erteledik bakalım nasip inşallah hakkımızda hayırlısı olur,bu arada mobilya önerisi istiyorum inegölden bakıcam var mı acaba yardımcı olabilcek birileri:KK54::KK54:
Ayyy bende bende istiyorum o öneriden. İnegölun yabancısıyız ama mobilyaları çok güzel hemde piyasaya göre uygun diyorlar

X