Düğün 2020 Gelinleri Düğün Tarihleri Son Durum

Kendi evimize geçtik canım. Ama ufak tefek eşyalarımı taşımamıştım kıyafetim ıvırım zıvırım çoğu aile evimde kaldı. Çok uzak değiliz arabayla yarım saat mesafedeyiz ama eşim hâlâ çalışıyor ve kalabalık sayılabilecek ortamda, aile evimde de 65 yaş üstü olduğu için, mâlum daha fazla risk altındalar onlar, gidip alamıyoruz. Öyle saçma, komik bir durum oldu. :işsiz: Neyse en azından nikahıma aldım adamı :cool: Hepinize mutluluklar gönlünüze göre olsun, ne kadar olabiliyorsa o kadar olsun
Cok sukur nemutlu darisi basima insallah hayırlısıyla.

25 şubatta nikahım kıyıldı evim şuan yaşamaya müsait çeyiz gitti düğün 12 nisanda olcaktı 30 mayısa erteledik sanırım düğün yapmaktan vazgeçiyorum daha erteleme şansım yok çünkü uzadıkça iki ailenin arası çıtırdamaya başladı ailemin baskıcı olması nedeniyle kimse üzülmeden kırılmadan bitsin istiyorum :)
Ayni durumdayiz dugun gunumuzde ayni😓

Ayni durumdayiz dugun gunumuzde ayni😓

ya aslında ben çok düğün diye ölen biri değilim keşke diyorum 25 şubatta gelinnliğimi giyip çıksaydım onuda halledemedim. ailemde illa düğün diyor evime göndermiyor sıkıldım baya baya eşimi özlüyorum hep

Merhaba kızlar bizim düğünümüzde 31 Mayısta. Şuan bekliyoruz bir şey yapmadık açıkcası 2 Haziranda da yurt dışı tatilimiz var onun içinde bekliyoruz. Mayıs başında geçmiş yada azalmış olmazsa erteleyeceğiz maalesef.

Benimkiler biraz sever böyle törenleri, ben de severim aslında, sözüm ayrı yapıldı, nişanım ayrı bir zamanda, güzel bir mekanda yapıldı ama gel gör ki, ben düğünüme ve kınama çok özenmiştim, sözümdeki, nişanımdaki dış çekimlerden çok düğünümdeki çekimlere hazırlanıyordum ocak ayından itibaren.
Peri masalı gibi olsun derken, hayalet şatosuna döndü herşey. Nasip.

Benim nisanlimda nikah kiyilip esyalar yerlestkten sonra oturmya baslayalm diyor dugunu ileri tarihte yapariz diyor. Bilemedim kafam karisik. Bi yandan evi tuttuk kira odencek her ay yazik gunah aylarca bos kalicak ev. Napicam bilemiyorum.

Benim de mayısta nişanım, eylülün ilk haftası düğünüm olacaktı, nişanı kısa tutalım demiştik.
İkisi de iptal gibi duruyor

Nişan muhtemelen gitti, ama düğünde sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Hiç nişan yapmadan da düğüm olur mu bilmiyorum ki, nişan dediğim aile arası yüzüktü.
Şu an canımızın derdindeyiz düğün en son düşündüğüm şey ama yine de belirsizlik insanı yoruyo. Hep bi soru işareti
Düğün yaparız kimse gelmez, hadi gelen oldu hastalık durumları yaşanır o da kötü.
Bakalım nolcak :KK43:

Hiç nişan yapmadan da düğüm olur mu bilmiyorum ki, nişan dediğim aile arası yüzüktü.
Şu an canımızın derdindeyiz düğün en son düşündüğüm şey ama yine de belirsizlik insanı yoruyo. Hep bi soru işareti
Düğün yaparız kimse gelmez, hadi gelen oldu hastalık durumları yaşanır o da kötü.
Bakalım nolcak :KK43:
Yukarıda belki okudun bilmiyorum ama, durumu çok daha kötü olanlar var, ben de dahil.
Benim evim tutuldu, eşyalarım depoda kaldı, depolar kapalı, boş eve kira veriyorum, düğün,kına salonlarım tutuldu, öyle bekliyoruz.
Burada davetiyeleri bile dağılmış halde olup düğünü iptal olanlar var.
Okusan, inan ki haline şükredersin.

Yukarıda belki okudun bilmiyorum ama, durumu çok daha kötü olanlar var, ben de dahil.
Benim evim tutuldu, eşyalarım depoda kaldı, depolar kapalı, boş eve kira veriyorum, düğün,kına salonlarım tutuldu, öyle bekliyoruz.
Burada davetiyeleri bile dağılmış halde olup düğünü iptal olanlar var.
Okusan, inan ki haline şükredersin.
Evet doğru çevremde de var o şekilde. Bizim de evimiz yapılcaktı tadilata verilip kaldı öyle. Eşyalarım alınmadı hepsini bu aralarda yapcaktık.
ne diyelim bu yılki gelinlerin de şansı buymuş. :KK43: Ben zaten dediğim gibi düğün yaparım da sorun olur diye korkuyorum. Seneye kalsa seneye nolacağı belli değil. Düğünsüz sade nikaha da aileler kesinlikle karşı.
Bekleyelim bakalım:dua:

Evet doğru çevremde de var o şekilde. Bizim de evimiz yapılcaktı tadilata verilip kaldı öyle. Eşyalarım alınmadı hepsini bu aralarda yapcaktık.
ne diyelim bu yılki gelinlerin de şansı buymuş. :KK43: Ben zaten dediğim gibi düğün yaparım da sorun olur diye korkuyorum. Seneye kalsa seneye nolacağı belli değil. Düğünsüz sade nikaha da aileler kesinlikle karşı.
Bekleyelim bakalım:dua:
2020 gelinleri olarak en popüler söylemimiz; '' Bekleyim bakalım... ''

Biraz önce düğün mekanını aradık bizde 31 Mayısta olmazsa eğer düğünümüz maalesef ekime kadar tüm hafta sonları doluymuş. Napıcam kızlar ya ? Cuma günü akşam düğün yapılır mı ?

Biraz önce düğün mekanını aradık bizde 31 Mayısta olmazsa eğer düğünümüz maalesef ekime kadar tüm hafta sonları doluymuş. Napıcam kızlar ya ? Cuma günü akşam düğün yapılır mı ?
Canım bende olmazsa hafta içi bir güne ertelicem mecburen ağustosa. Napalım hiç düğün olmamasından hafta içi olması iyidir . Gelen gelir artık ne yapalım

X