Gebeliğe Hazırlık 2020 Gebelik Arkadaşı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tugbaanne

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
66
22
8
35
Merhaba Arkadaşlar
Benim 6 yaşında bir oğlum var.
2.çocuğmuzu istiyoruz.3 aydır deniyoruz fakat olmuyor.Artık stres yaptım gibi
Ben 2012 de yine gebe kalmakta zorlanmıştım.
Soğan kürü yaptım ve o ay hamile kaldım.
Şimdi yine soğan kürüne karar verdim.
Bu süreçte birbirimizi destekleyip faydalı bilgiler paylaşacak arkadaşlari beklerim

bende 9 aydır deniyorum olmuyor benimde 5 yaşında oğlum var eşimle ikinci evliligimiz ortak çocuğumuz olsun diyoruz ama nasip ikimizinde çocuğu var insallah olur sogan kürünü banada anlatırmısınız

Beyzahnm Merhaba
İnşallah olur en kısa zamanda.
Şöyle anlatayım, ben adetim başladığı günden itibaren 7.gunu içmeye başlayacağım.15 gün.
Bazı arkadaşlar adet bittikten 7 gün sonra başlıyor.Ama soğan suyu yumurtayı güçlendirdiği ve hazırladığı için ben adet bitimi hemen başlayacağım

ozaman ben adetimi beklemeliyim 14 şubat düzenli olmadığım için yumurtlamayı bilemiyorum hayıt tohumu ve aslan pençesi kullanıyorum bakalım ne olacak bu ay çok umudum yok ama eşim ameliyat oldu o yüzden düzenli bi ilişkimiz olmuyor

Eşim Cok kafana takıyorsun diyor.O yüzden olmuyor diyor.Ilk çocukta keçi boynuzu kürü yapmıştım ona,onu içmişti.Bende soğan kürü yapmıştım.
Bu sefer rahat ol diyor ama olamıyorum
Birde Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri'nin belirttiği günlerde ilişki kuruyoruz.Denk gelemedi heralde yumurtlamaya.
Ben bu ay sadece soğan suyu deneyeceğim.Insallah güzel haberler paylaşırız arkadaşım.
Ben pazartesi soğan suyu içmeye başlayacağım.

Bende hayıt otu kullandım ilk geceden kaldım

Merhaba canım benimde 1 kızım var 6 yaşında bu 4.ayim hormon progesteron hepsini verdim muayene oldum herşey yolunda bu ay da 2 kere yumurtladım sağ dan 1 soldan 2
4 5 gün arayla çatladılar bat 9 subat beklemedeyim suan da ilac igne vs kullanmadim
Bat a 8 gün var Rabbim hepimize nasip etsin kucaklarimizi sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah

insallah ben inatla doktora gitmiyorum bakalım 14 şubatta ne olacak

benim de bu ay 2. denemem bat 9 şubat bekliyoruz
Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Inşallah herşey gönlünce çok güzel olur bende bıraktım peşini artık olursa olur sitres yapmaktan yoruldum hayat enerjim azaldı bu konu yüzünden
insallah ben inatla doktora gitmiyorum bakalım 14 şubatta ne olacak

Benimde oğlum 6 yaşında.Okadar ozledikki bebek kokusu,o heyecanları.Gozumuzde tütüyor
Hayıt otu nasıl kullanılıyor arkadaşlar bilgi verir misiniz

Benimde oğlum 6 yaşında.Okadar ozledikki bebek kokusu,o heyecanları.Gozumuzde tütüyor
Hayıt otu nasıl kullanılıyor arkadaşlar bilgi verir misiniz
Biz seninle aynıyız canim benimde 6 yaşında kızım bende çok özledim o heyecanı uykusuzlugu bebek sesini
Ben 2 aydır kullanıyorum canım hayit tohumu 1 tatlı kaşığını 1 bardak kaynamış suya atıp 10 dakika demleyip içiyorum

Canım benim inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız
Buradan haberleselim inşallah süreçleri.
Bende pazartesi soğan suyuna baslicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…