ozaman ben adetimi beklemeliyim 14 şubat düzenli olmadığım için yumurtlamayı bilemiyorum hayıt tohumu ve aslan pençesi kullanıyorum bakalım ne olacak bu ay çok umudum yok ama eşim ameliyat oldu o yüzden düzenli bi ilişkimiz olmuyorBeyzahnm Merhaba
İnşallah olur en kısa zamanda.
Şöyle anlatayım, ben adetim başladığı günden itibaren 7.gunu içmeye başlayacağım.15 gün.
Bazı arkadaşlar adet bittikten 7 gün sonra başlıyor.Ama soğan suyu yumurtayı güçlendirdiği ve hazırladığı için ben adet bitimi hemen başlayacağım
Bende hayıt otu kullandım ilk geceden kaldımozaman ben adetimi beklemeliyim 14 şubat düzenli olmadığım için yumurtlamayı bilemiyorum hayıt tohumu ve aslan pençesi kullanıyorum bakalım ne olacak bu ay çok umudum yok ama eşim ameliyat oldu o yüzden düzenli bi ilişkimiz olmuyor
insallah ben inatla doktora gitmiyorum bakalım 14 şubatta ne olacakMerhaba canım benimde 1 kızım var 6 yaşında bu 4.ayim hormon progesteron hepsini verdim muayene oldum herşey yolunda bu ay da 2 kere yumurtladım sağ dan 1 soldan 2
4 5 gün arayla çatladılar bat 9 subat beklemedeyim suan da ilac igne vs kullanmadim
Bat a 8 gün varRabbim hepimize nasip etsin kucaklarimizi sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah ❤
insallah ben inatla doktora gitmiyorum bakalım 14 şubatta ne olacak
Biz seninle aynıyız canim benimde 6 yaşında kızım bende çok özledim o heyecanı uykusuzlugu bebek sesiniBenimde oğlum 6 yaşında.Okadar ozledikki bebek kokusu,o heyecanları.Gozumuzde tütüyor
Hayıt otu nasıl kullanılıyor arkadaşlar bilgi verir misiniz
bende kullanıyorum bakalım hayırlısı olsun hakkımizdaBende hayıt otu kullandım ilk geceden kaldım
14 şubat evililik yıldönümüm güzel haber bekliyorum inşallahCanım benim inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız
Buradan haberleselim inşallah süreçleri.
Bende pazartesi soğan suyuna baslicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?