aday yokta aday adayları var :)İlahii :))
Var mı bari aday?
Umarım barajı geçip aday mevkisine yükselen biri olur. Kaç yaşındaydın?aday yokta aday adayları var :)
Deme öyle :))) tek başına yaşlanınca nefes alsın yeter dersinGeleceğime not; "Umarım doğru düzgün bir adam bulmuşsundur, bulamadıysan da boşver kaliteli yalnızlık yaşa"
Deme öyle :))) tek başına yaşlanınca nefes alsın yeter dersin
Hayırlısı bakalım . 23 buçuk :)Umarım barajı geçip aday mevkisine yükselen biri olur. Kaç yaşındaydın?
Hadi inşallah :)Deme öyle :))) tek başına yaşlanınca nefes alsın yeter dersin
26 yayıma kadar evlenmeyi düşünmüyordum. 27 olunca iş değişti.ocak ayına kadar ilk defa ailemden uzak okumaya gittim. Öyle gezmem tozmam olmadı. Bi bilsen öyle bi rahat ettim ki. Belli bi yaştan sonra ailenin yanında kalamıyorsun. Psikolojik olaraak evde yaşanan günlük gerginlikler bezdiriyor adamı. Ergenlikte yaşamadığım sorunları bu yaşımda yaşar oldum. 2 seçenek vardı ya ayrı eve çıkacaktım ya sevdiğim insanla evlenecektim. Nişanlımda evlenelimm bee diyince o zamanlar hadi evlenekkk dedim :))) az kaldı düğüne bakalımŞuan takılmıyorum bu duruma ama bir gün huzurlu bir yuvam olsun istemem değil tabi, kısmet değilse de napalım : D
Merak ettim sonra burası aklıma gelir de okur muyum diye ondan yazdım bakalım
2020 olursa tam ideal yaş oluyo :)Hayırlısı bakalım . 23 buçuk :)
Hayırlı olsun :)26 yayıma kadar evlenmeyi düşünmüyordum. 27 olunca iş değişti.ocak ayına kadar ilk defa ailemden uzak okumaya gittim. Öyle gezmem tozmam olmadı. Bi bilsen öyle bi rahat ettim ki. Belli bi yaştan sonra ailenin yanında kalamıyorsun. Psikolojik olaraak evde yaşanan günlük gerginlikler bezdiriyor adamı. Ergenlikte yaşamadığım sorunları bu yaşımda yaşar oldum. 2 seçenek vardı ya ayrı eve çıkacaktım ya sevdiğim insanla evlenecektim. Nişanlımda evlenelimm bee diyince o zamanlar hadi evlenekkk dedim :))) az kaldı düğüne bakalım
Bencede öyle :)2020 olursa tam ideal yaş oluyo :)
26 yayıma kadar evlenmeyi düşünmüyordum. 27 olunca iş değişti.ocak ayına kadar ilk defa ailemden uzak okumaya gittim. Öyle gezmem tozmam olmadı. Bi bilsen öyle bi rahat ettim ki. Belli bi yaştan sonra ailenin yanında kalamıyorsun. Psikolojik olaraak evde yaşanan günlük gerginlikler bezdiriyor adamı. Ergenlikte yaşamadığım sorunları bu yaşımda yaşar oldum. 2 seçenek vardı ya ayrı eve çıkacaktım ya sevdiğim insanla evlenecektim. Nişanlımda evlenelimm bee diyince o zamanlar hadi evlenekkk dedim :))) az kaldı düğüne bakalım
Teşekkür ederimMutluluklar dilerim ^^
Evet aynen öyle, ben de ailemden uzaklaşınca iyi hissediyorum açıkçası, bu biraz baskı yaşamamdan da kaynaklı. Şuan işsizim önceliğim çalışmak, çalışırsam ev konusunda da kafam rahatlayacak ondan sonra aşk meşk evlilik bakarım diyorum da hayatın da kendince planları olabilir tabi, hayırlısı nasılsa öyle olsun :)
Teşekkür ederim
Memur olmadan evlenmem diyordum büyük konuşmuşum. İşsizim malesefmaddi durumlarda iyi olmayınca asgari ücretle çalışacağım en azından ev gerginyiğinden uzakta olacağım işe başlayacağım. Evrakları teslim ettim haber bekliyorum başlamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?