Canım olacağı varsa oluyor zaten.olmayacaksa da ne yaparsak yapalim olmuyor ya da gidiyor.Allahtan sabır dilemekten başka çaremiz yok.Öyle yavrum cok agrı cok sancı cektim sancıdan üzüntüme odaklanamadım dusa girip afedersin salya sümük aglayacaktım suya girdigim gibi bir rahatlık geldi karnım hala davul gibi ve dustan sonra gelen regl kesildiacaba diyorum sonra demesemmi diyorum yinede iki gün sonra test yapsam cıkarmıki diyorum böyle düsünmeyi bırakmalıyımda diyorum bilmiyorum kuzum bilmiyorum herseyin hayırlısı insallah
sabah 9da.sen kanda ne zaman baktircan canimInsllh bisy yoktur cnm. Belirtilerin arada gidip gelmesi norml.saat kacta gidicen
aaaanaaaa kiz bnmde bugun agriodu olacak gibiydim hatta akti biseyler hala akio baktim ki normal akinti belki seninde öledirBen galiba olucam yagecen ay ki gibi belim agrio .sag bacagim da agrimya basladi.
Hayırlı haberler alırsın inşallah değerlerin yükselmiştirsabah 9da.sen kanda ne zaman baktircan canim
Arka arkaya sevinelim hepimiz inşallahHayırlısıyla insallah sevinirsin sende yarın sabah yavrum ya❤
İnsallah yBakalım benim sonuç ne olacak
İnsallah yerlesir senin meleginBakalım benim sonuç ne olacak
Sağol canım inşallahHayırlı haberler alırsın inşallah değerlerin yükselmiştir
İnsallah yavrucuuum ahhArka arkaya sevinelim hepimiz inşallah
Kiz yegenimin adi LORIN biz ona lorik diyoruz
Allah seni diom one öleKiz yegenimin adi LORIN biz ona lorik diyoruzbal bal kurban olur halasi onaaaa toparlak bisey cok tatli masallah ordan geliyor lorik
Aaaa nasıl olmamıs
Aynen kuzumDimi mantıklı cok kalabalık oldu böyle
Ben once kaset testte gorim de o cift cizgiiyi Allh izin verrse. Cikarsa esimi hemen ararim hastnye gidermsabah 9da.sen kanda ne zaman baktircan canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?