- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Carsafa dolancam beyaz carsafa oylr dusunuyorumAklima ne geldii bakk kendi kendime guldumgece kafana kirmizi yazma koy kaynanani korkut bööö diye korkut azcik odü kopsun
Yok kuzum ben regl olurum sabahaOyyy senn de yarinmis. Hic belirtin var miydi
Hak edio o kariCarsafa dolancam beyaz carsafa oylr dusunuyorum
Nerden bilion cnm yaa. Var mi agrinYok kuzum ben regl olurum sabaha
Yarın cnm yok yapmadım cnmNe zaman bat yaptın mı test
Sanirim öyle ama kan testi ile sperm testi şart zaten uzun zamandie yapmadikÖzel istemedi kuzu devlet istiyor demek ki
Geçeriz sıkıntı tinneHgsden gecmen lazim reis
En güzeli cnm. Bende bugün manyak gibi test siparişi verdim gelince dayanamayıp yapmamak için eşime vercrm saklasınYarın cnm yok yapmadım cnm
Bence deeeHakedene hakkisini verek
Canım ne desem yalan olur her adet dönemi ağrım olurdu mide bulantısı olurdu. Geçen ay hiç biri olmadı çok farklı şeyler yaşadım kesin dedim hayal kırıklığı yaşadım o yüzden hiç bişey belirti değil adetten bir iki hafta geçince başlıyor gerisi psikolojikInsllh ama sadece gogus agrim varsimdiye adet agrilarim olmasi gerekirdi
Yok kiz turp gibiBence deeetansiyonu varsa yemegine tuz koy
Yok kuzum regl olacak gibiyimBelirti de mi yok
Nasıl dayancan kız o kadarKiz okumadin mi msjlrinanadan sonra eda basladi ellerinse sopayla bekliolr yapmim diye. Persembeye kadar beklicm
Hayirlisi insallah aman ya biktim srtikYok kuzum regl olacak gibiyim
Kuzu 3 yıl olmayıp aşılama da tutmayınca umudum kalmadı biraz varNerden bilion cnm yaa. Var mi agrin
Evet cogu belirti sonradan cikio. Olmazsa da yapacak bisy yok. NaplmCanım ne desem yalan olur her adet dönemi ağrım olurdu mide bulantısı olurdu. Geçen ay hiç biri olmadı çok farklı şeyler yaşadım kesin dedim hayal kırıklığı yaşadım o yüzden hiç bişey belirti değil adetten bir iki hafta geçince başlıyor gerisi psikolojik
Tupe mi gitceniz . Az once safak hastanesinin onunden gecince aklima geldinKuzu 3 yıl olmayıp aşılama da tutmayınca umudum kalmadı biraz var
Evet cnm onlar yapmıştım elimde vardı zatenSanirim öyle ama kan testi ile sperm testi şart zaten uzun zamandie yapmadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?